HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver en collage af billeder med sine egne hænder

Collage af flere billeder kan bruges til helt andre formål. For det første som en dekoration familie album. For det andet, at udfylde et job i en ramme, kan du give en ven eller en fra familien til en bryllupsdag, fødselsdag eller anden fest. Derudover kan collager være en vidunderlig dekoration til stuen eller hus på landet. Nogle gange de anvendes i reklameøjemed eller til lodtrækningen.

Hvad kunne være en collage

Det kan karakteriseres primært på basis af ydeevne. En collage af billeder med dine egne hænder kan udføres elektronisk, og derefter udskrive (eller orlov til dekoration, såsom web-sider), eller gøre det samme på papir.

For det andet kan det være simple eller komplekse. For det tredje, da materialet er undertiden bruges udelukkende fotos, og det sker, at de er suppleret smykker, malerier, applikation og andre dekorative elementer. Dybest set, det hele afhænger af det tilstræbte mål og forfatterens fantasi. Begrebet "collage" er så bred, at den omfatter en simpel sammensætning af flere billeder, og et sandt mesterværk ved hjælp af forskellige kunstneriske teknikker.

Arbejde med billeder i elektronisk form

Oprettelse af en collage af fotos på computeren er muligt i nogen grafik editor, designet til en sådan behandling. Som regel handlingen er i udvælgelsen af flere billedbehandling tema, opskæring af disse nødvendige stykker og kombinere den generelle baggrund.

Fagfolk på området om dette, som regel, ikke stoppe. De søger ofte til sammensætning blev set som en helhed, og overgangene mellem dets fragmenter var ikke synlige. Dette opnås ved brug af forskellige værktøjer grafik redaktører. At lære at lave en collage af billeder, kender alle de professionelle fotografer. De tilbyder denne service til registrering af bryllup, graduering og andre album.

Hvilke materialer er der behov for

Hvis du vil oprette en collage af fotos med sine egne hænder, vi først nødt til at bestemme dens størrelse og beslutte, hvad der vil være grundlaget. Dette kan være et ark A4 eller A3, tegning papir, karton, et stykke krydsfiner eller plast. Bortset fra ham direkte billeder, handy saks, en lineal, en blyant og lim. Resten afhænger af fantasi af forfatteren. Hvis du planlægger at bruge dekorative elementer (bånd, perler), er du nødt til at tage sig af dem. I tilfælde af registrering af en collage anvendelse håndtegnede elementer skal farvede blyanter eller børster med maling.

Det færdige produkt er ofte formet i rammen. Det kan også gøres uafhængigt eller kontakt Framing Workshop. Fagfolk også stærkt anbefale, at før du foretager en collage af billeder, arrangere dem på bordet, for at tænke og drage layoutet af det fremtidige arbejde. Så ting vil bevæge sig hurtigere.

Kom godt i gang

Som jeg nævnte ovenfor, med den idé. Det vil sige, bør ikke handle på princippet om "start, og der i løbet vil forstå." Ethvert arbejde, selv kreativ, kræver orden. Derfor, før du opretter en collage af billeder, skal du tydeligt forestille sig, hvad det er, at det vil blive vist, og i hvilken rækkefølge.

Derefter skal alle de elementer spredes på den forberedte baggrund som pr diagrammet. Hvis det er nødvendigt, fotografier, skæres ned til sokkeholderne. Nogle gange de bruges ikke helt, men kun nogle fragmenter. Dette problem er også løst ved hjælp af en saks.

Når sammensætningen er lagt, bør fastgøres elementerne. Til dette fit PVA, silicat eller andet klæbemiddel til papiret. Afhængigt af idéer mellem elementerne kan efterlades tomme rum, placere dem tæt på eller endda overlappe (parallelt, i en vinkel med hinanden eller med effekten af uagtsomhed).

Hvordan at plukke et foto

Når det kommer til tema collage, skal hvert element matche idé. For eksempel, at skabe en gave til bryllupsdag, er det hensigtsmæssigt at indsætte et foto af børn, børnebørn, selv helte af dagen i forskellige perioder af deres liv sammen. Billeder skal udstråle varme og være positiv.

Før du foretager en tegneserie collage af fotos med hænderne, bør du overveje tanken og træne flere muligheder, vælge den mest succesfulde. Præparatet kan indeholde billeder af samme størrelse eller en stor (regelmæssig) og den resterende mindre.

Der er nogle regler, vel vidende, at, vælge et foto ville være meget nemmere. For det første at det største element være grundlæggende. For eksempel, hvis en collage - en gave til brylluppet, det vigtigste er billedet af den unge. For det andet ved hjælp af fragmenter af billeder, du nødt til at handle meget forsigtigt, for ikke at få dit hoved uden øre eller form uden den ene hånd. For det tredje er det ønskeligt, at alle personer, kigget ind i midten af collagen, men ikke udenfor. Således opnås integriteten af sammensætningen.

sidste hånd

Når alle billeder er limet, kan du dekorere dem med bånd, perler, eller tegne et billede. Nogle gange bruges i skabelsen af de mest usædvanlige objekter (f.eks knapper, farvede tråde, tørrede blade, og selv de bær). Alt dette er også limet til baggrunden i henhold til den oprindelige plan. Utvivlsomt, i færd med at skabe arbejde, kan han være en lille ændring, men uden at det ikke gør.

Hvis på ideen om sammensætningen skal finde sted på væggen, skal du arrangere det i en ramme og gøre montering. Novice er bedre at overlade dette arbejde til fagfolk og kontakte Framing Workshop.

I princippet kan en collage af fotos med deres hænder gøre endnu et barn (mange børn er meget glad for denne aktivitet). Ingen særlige udstyr, færdigheder eller særlig viden er ikke påkrævet her. Men denne kendsgerning ikke tale om den enkelhed af processen. Når du opretter en hvilken som helst kunstværk (en collage, uden tvivl, er blandt dem) er det vigtigt kreativ idé og udførelse nøjagtighed. Kun i dette tilfælde er resultatet glædeligt, og forfatteren og publikum. Og hvis du ikke handle alene, men kollektivt (støjende virksomhed eller hele familien), vil det være mere sjov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.