Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Chayhona" på Arbat

"Chayhona" på Arbat - det er en fantastisk restaurant, der ligger i det historiske distrikt i hovedstaden. Det er berømt for sin usædvanligt smukke interiør og vidunderlige centrale asiatiske køkken. Læs mere om det i denne anmeldelse vil fortælle.

Interiør funktioner af restauranten

Et af de mest foretrukne steder af Moskovitter - "Chayhona" på Arbat. Tidligere var det muligt at komme her med din familie eller til at slappe af efter en hård dags arbejde. Fantastisk indretning af institutionen lov til at slappe af og med et hoved dykke ned i den unikke atmosfære i Centralasien.

Det er overraskende, at i det indre af restauranten kan du se ikke kun de traditionelle asiatiske udskriver, men også meget usædvanligt dekoration. For eksempel, på en af væggene hang disse puder i forskellige farver. Desuden er kombinationen af farver er nøje gennemtænkt, da alle farver er forskudt.

I stedet for stole der var små sofaer og små borde. De, ligesom mange genstande af dekoration, deltog asiatiske ornamenter og tegninger. Over hovedet af de besøgende steg tulipanløg i lampeskærme. Omkring stod vaser, figurer og andre detaljer elegant miljø passer perfekt ind i det indre af den fantastiske sang.

En rummelig sommerterrasse

At gå til restauranten "Chayhona" på Arbat, var det umuligt ikke at lægge mærke til de enorme lyse paraplyer, overfor indgangen. De giver skygge for et hvil, sidder på terrassen om sommeren i varmt og trykkende vejr.

i modsætning til de møbler inde i bygningen, gaden var imidlertid en lille træ stole og borde er smallere. Men selv der gav denne institution en særlig charme.

"Chayhona" (Novy Arbat): hvordan man finder

"Chayhona" restaurant beliggende ved Arbat, 25/36. For at finde det, var det nødvendigt at flytte til "Arbatskaya" metro station. Og allerede fra denne station måtte gå et par hundrede meter. Ifølge mange besøgende til cafe, hele vejen fra "Arbat", og til restauranten tager mindre end 10 minutter.

Et par ord om menuen restaurant

"Chayhona" på Arbat - et sted, hvor skal gå mindst én gang. Det er her, du kan prøve den mest lækre asiatiske pilaf Shurpa, lam spyd med en sprød, samsa og mere. Individuel opmærksomhed, orientalske slik og desserter. Ifølge historierne om mange regulære institutioner, de bogstaveligt talt smeltet i munden.

Søde Lovers kan altid bestille et stykke utrolig lækker kage. Et tillæg kan det være varmt og velduftende te med naturlige bær og blomsterblade.

Hvad folk taler om en institution?

Ifølge historierne om mange besøgende, restauranten fortjener opmærksomhed. Køkkenet var fantastisk her, og atmosfæren er. Her er blot i det øjeblik restauranten er lukket, men ifølge andre kilder - flyttet. Derfor er nogle stamgæster institutioner "Chayhona" på Novy Arbat var helt ærligt skuffet.

Den nye restaurant på Arbat

For nylig, på Arbat åbnet flere nye restauranter, der tilhører en stor handel netværk "Chayhona №1». For eksempel er en af de institutioner, er på en anden adresse: Novy Arbat, 21. Men mere kan findes på Arbat, d 1, ...

Alle af dem er forbavsende bizarre indretning og lækre asiatiske retter. Kort sagt, i dag alle spise på Arbat har ret til at vælge deres "Chayhona".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.