BilerSUV'er

Biler "Lexus LS-430"

"Lexus LS-430" har allerede vundet hjerter af bilister. Dette fem-sæde sedan, der tilhører klassen F. første biler "Lexus" LS-serien blev præsenteret for verden i 2006 i salonen, der blev afholdt i Detroit.

kraftig motor

Motoren er monteret på køretøjet "Lexus LS-430", 8-cylindret volumen på 4,3 liter. Den maksimale kapacitet er 281 liter. a. Denne maskine udvikler en rimelig god hastighed: 100 km / t er ved at vinde på bare 6 sekunder. Det er nok til at konkurrere med den populære sportsvogn.

For den russiske bilmodel LS 430 har luftaffjedring. Men i de amerikanske og europæiske lande biler, der sælges i en sådan forsamling.

luksuriøse interiør

Hele interiøret "Lexus LS-430" (billeder til at bevise det) er fremstillet af høj kvalitet og dyre materialer:

  • auto indvendige døre og betjeningspanel er lavet af holdbart plast, med yderligere ædle træ skær;
  • sæde i bilen dækket med hud.

Desuden er alle pladser udstyret med justering system. Særskilt, kan du ændre placeringen af lænden og hoved. Ved bestilling af en top-end konfiguration sæde bil vil være udstyret med mere komfortable og massageapparater.

standardudstyr

I den minimale konfiguration LS 430 tilvejebringer også:

  • sikkerhed - oppustelige gardiner;
  • prihlopyvaniya system i bagagerummet eller på døren;
  • hukommelsen positioner for alle pladser i kabinen;
  • parktronik fra sensorer 10;
  • elektronisk tænding nøgle;
  • lydsystem af Mark Levinson fra DVD.

anmeldelser

Bil "Lexus LS-430" har en overvejende positiv feedback. Bilisterne er ikke det mindste sætte pris på den indvendige kvalitet. lyse nuancer af huden utrolig blød og behagelig at betjene. På samme udseende som "udmærket". Mange glade klimastyring i bilen: om sommeren er det helt køligt, vinteren er godt opvarmet.

Bilister siger, at brændstofforbruget pr 100 km i byen er ikke mere end 23 liter. Særligt tilfreds med alle hurtig start bevægelse, velfungerende og perfekt lydighed. Men det vigtigste - bilen er pålidelig, selv i ekstrem koldstart op hurtigt. Brudte biler ikke ofte. Hvis der er nogen problemer, den mindreårige. Det eneste negative - finde reservedele på 430 LS er svært, men der er en mulighed for at sætte modstykker. Vedligeholdelse af en sådan maskine er billig, som gør det muligt betydelige besparelser på dens indhold.

De fleste fans sedan imponerer med yndefuld og selvsikker fremtoning LS 430. Han vil fortælle om sammenhængen mellem sin ejer og vil vise sin raffinerede smag. Denne bil er designet specielt til dem, der sætter pris på ægte kvalitet, enkelhed, hastighed og præsentabel.

"Lexus LS-430" har alt hvad du behøver for en sikker og behagelig bevægelse. Denne bil kombinerer både afprøvede systemer, og nye emner. Blandt de sidstnævnte, kan det bemærkes, Adaptive Intelligent AFS vejbelysning. Dette system er med til at automatisk at ændre retningen af lys, mens man kører selv ved høje hastigheder.

Alle biler Lexus - denne maskine præmie på russiske veje. "Lexus LS-430" - er ingen undtagelse. Det tilbyder maksimal komfort og føreren og alle passagererne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.