BilerSUV'er

"Suzuki Samurai": de mest interessante ting om den japanske kompakte SUV

Mazda AZ-Offroad, Suzuki Sierra, Holden Drover, Maruti Gypsy - alle navne, som er kendt SUV "Suzuki Samurai". Selv om det oprindeligt var kendt som Jimny. Og navnet var sammensat af to ord - "Jeep" og "lille". Men i mange lande er det blevet berømt under forskellige betegnelser.

begynder

"Suzuki Samurai", udgivet i 1970, blev den første firehjulstræk kompakt bil med et ry i den indenlandske japanske marked. Trods det faktum, at der inde var der kun tre sæder, bilen blev hurtigt populær.

Vi havde en masse off-road egenskaber. For det første er suspensionen med bladfjedre. For det andet en fast ramme, der kan modstå temmelig stor belastning. Det er interessant, at med alt dette, selve maskinen vejede kun 600 kg. Men hun var firehjulstræk. Selvom det allerførste "Suzuki Samurai" havde absolut imponerende præstation. Under sin hævede hætte 25-hk motor, et volumen på 0,36 liter. Men i 1977, modellen begyndte at fuldføre en 3-cylindret 0,55-liters motor. Interessant nok blev bilen tilbydes som en åben og en lukket top.

Især "Suzuki Samurai" blev berømt i Australien. Der er den SUV fået ry for biler, der kan køre på alle veje.

yderligere produktion

Selvfølgelig, i 80 år, især tæt på enden, koncernen producerede en langt mere kraftfulde biler. "Suzuki Samurai" begyndte at være udstyret med en 1,3-liters 80-hk motor. Denne motor, ved den måde, nød stor popularitet. Der var også versioner med motoren ved 45, 64, 67, 69, 70 og endda 90 "heste". Modeller af de 80 års udgivelse var populær blandt russiske bilister. Nu kan du selv finde dette køretøj på salg på annoncerne. Det koster fra 150 til 250 tusind rubler i god stand.

Interessant, "Suzuki Samurai", et billede af som præsenteres ovenfor, i USA anerkendte bedst firehjulstræk bil på en paritet "pris-kvalitet" i midten af 80'erne.

Nylige modeller

Naturligvis de biler, der blev udstedt i 2000'erne, var betydeligt bedre end deres forgængere. Mens motoren stadig installeret lille forskydning maskine behagede dynamik. med en motor model ved 1,3 liter kunne accelerere til "hundreder" på bare 14 sekunder. Men en maksimal hastighed på kun 135 km / t. Men denne bil er ikke skabt til væddeløb. Han har den fordel, mere attraktive - stor synlighed. Det er vigtigt for en SUV.

Mere har en fremragende affjedring med kraftfulde smedede svingarme. Takket være hende, bilen trygt passere alle forhindringer. Men der er et minus - manglende justering af rattet.

Salon indeholder nye modeller ganske attraktiv. Bagest kan ikke foldes helt - kun halvdelen. Men det kan vippe både frem og tilbage.

Denne SUV, i virkeligheden, en masse plusser. Dens lette vægt gør det muligt at gå, hvor "sidde" alle de andre biler i denne klasse. På grund af den beskedne størrelse det er bogstaveligt talt "presser" i de steder, hvor berømte crossovers ikke vil være i stand til at passere. Og dog er denne maskine let gå, selv på de stejleste stigninger, på trods af den relativt svage motor. Og de ting er, at motoren opfylder størrelse og vægt.

Generelt er "Samurai" - det er helt usædvanligt, men Mighty kompakte SUV. Ikke så mærkeligt, det er blevet så populært.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.