BilerSUV'er

Lav en fuldmagt til at styre bilen hvert år bliver lettere.

I livet af enhver bilist ikke bare ske for en situation, hvor det er nødvendigt at udstede en fuldmagt til at styre køretøjet til en anden person. Desuden kan årsagen til dette ikke kun tjene salget af din egen bil, bare den nødvendige tid til at omskrive bilen på en af de pårørende. For at kunne udfylde en fuldmagt til bilen, skal du først fuldt ud forstår, hvad der præcist er en effekt på selve advokat.

Med hensyn til retsspørgsmål i forfatningen af fuldmagt henvist til en skriftlig erklæring, hvor personen er ordineret tilladelse til at tage alle mulige handlinger med køretøjet, og et andet køretøj. Også, før du udfører en fuldmagt til at køre bilen er nødvendigt at udarbejde en form og vælg en pålidelig person. I denne artikel, vil alle mulige typer af fuldmagt beskrives på køretøjet, samt den fremgangsmåde, der for at opnå en fuldmagt.

I begyndelsen er det værd at bemærke, at fuldmagt til at udføre kontrol af køretøjet kan som en direkte ejer af køretøjet, såvel som dem, der i dag allerede bruger denne maskine på tilladelse dokumentet. I juridisk sprog denne procedure kaldes substitution af bilen, og kan kun gives, hvis dokumentet er den primære fuldmagt bemyndiger tildeling af sådanne rettigheder til den fulde kontrol over bilen.

Den borgerlige lovbog har en række specifikke bestemmelser om registrering af fuldmagt. For at udstede det fuldmagt til at køre en bil kan være en universel skriftligt ved at udfylde en særlig blanket. Men uanset om hvilken person du arrangerer en fuldmagt, er denne form, der kræves nødvendigvis sikre en notar, der vil kontrollere rigtigheden af kontrakten og levere print.

Hertil kommer, eksperter anbefaler brugen af notarielle tjenester, og i den situation, hvis din bil er udstedt en særlig fuldmagt til bilen. Og oftere med hjælp af en notar kan bare beskytte integriteten af dit køretøj, især hvis fuldmagt til din kørsel tiltrukket af en fremmed.

Planlægning processen med at få eller yde fuldmagt til at køre bilen, bør du huske på, at den samlede varighed af den periode fuldmagt af køretøjet ikke er mere end 3 år. I tilfælde af en ulykke eller død nogen af de vigtigste form for fuldmagt, herunder generel fuldmagt til bilen, indregnes straks annulleret, og dette køretøj er loven passerer ind i besiddelse af arvinger ejeren.

Oftest ejerne af bil spørgsmål opstår i forbindelse med fyldning af formen og detaljer. Obligatoriske detaljer i processen med at besætte den fuldmagt formular til at køre bilen er det punkt, hvor du ønsker at angive dato og underskrift af ejeren af maskinen. Fraværet af en underskrift eller dato for dette dokument til at fratage kontrol bil alle de fordele og kan håndhæves.

Hertil kommer, at bindende fuldmagt for retten til at styre maskinen, såvel som i andre typer af fuldmagt, må nødvendigvis være forsynet med oplysninger om alle de egenskaber, bilen, navnlig dets unikt identifikationsnummer nummer, nummerplade, og detaljer som bilmærke og model år.

Således holder alle ovenstående regler, vil du være i stand til at udstede fuldmagt til at køre bilen hurtigt og uden stor ståhej. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.