BilerSUV'er

"Mitsubishi SUV'er": tekniske specifikationer og beskrivelse af modellen 2013

I 2010 vores land startede salget af kompakte og flot crossover "Mitsubishi SUV'er." Bil specifikationer i forbindelse med udseendet blev positivt modtaget ikke kun af russiske forbrugere. Høj værdiansættelsesmodel modtog også de fleste eksperter på området. En anden bekræftelse af succesen med biler i vores land og blev de salgsstatistikker. Efter en del arbejde om ændring af kommentarerne på sin debut i løbet af Auto Show i New York, har de japanske ingeniører demonstreret en opdateret version af "Mitsubishi SUV'er." Tekniske specifikationer på maskinen sammen med sin ydre og indre er blevet forbedret. Dette vil blive diskuteret yderligere.

Udvendig og indvendig

Det nye i forhold til den tidligere version, har fået en ny front kofanger og en modificeret gitter. På bagsiden af ændret placering og form af reflektorer, som nu har en cirkulær form og ligger under. Mere væsentlige ændringer har rørt interiør "Mitsubishi SUV'er", som er placeret under fotoet. Her er den første nye hjul fanger øjet, hvilket er nøjagtig den samme som i "Outlander" model. Udsigt over den bageste kamera vises nu på 7-tommer skærm optager, ikke den bakspejlet, som tidligere. I stedet for skiven valg af tilstand gearkasse kom en knap kaldet «4WD». Med det for at skifte tilstand 2WD, 4WD og lås. Bagakslen af bilen aktiveres automatisk, når forringelsen af trafikforhold.

Motorer og gearkasser

Som i den foregående ændring af bilen, en af de mest betydelige fordele ved "Mitsubishi SUV'er" - de tekniske karakteristika for motorerne. Deres variation for modellen forblev uændret. De mest beskedne option - 117-hk motor volumen på 1,6 liter. Den fungerer sammen med en manuel fem faser. I dette tilfælde er det kun den forreste aksel, der anvendes i modifikationen. Næste motoren er en 1,8-liters enhed, udviklingslandene 140 hestekræfter. Det er også installeret på biler med forhjulstræk, men arbejder med en CVT-variator. Den mest kraftfulde motor er en to-liters MIVEC kapacitet på 150 "heste". I dette tilfælde variatoren leverede firehjulstræk. Et interessant træk ved de motorer "Mitsubishi SUV'er" i 2013 var, at deres lyd vokser proportionalt med den indstillede hastighed, og svarer til graden af at trykke på speederen.

Chassis og elektronik

Som det fremgår af den testkørsel af bilen, de japanske designere færdiggjort og chassis. Den nyhed har fået ny front rack af stabilisatoren og de ændrede indstillinger på de bageste støddæmpere. På grund af denne alle mulige vej ufuldkommenheder vil ikke levere sådan ubehag, som før. Elektronik bil reagerer bedre til vejforhold takket være brugen af den nye valutakursstabilitet af styreenheden. Automatisk styring er blevet mere behageligt i mange henseender på grund af den elektriske servostyring.

udgifter til

Prisen på den nye "Mitsubishi SUV'er," de tekniske karakteristika for hvilke der er beskrevet ovenfor, en minimal konfiguration fra indenlandske forhandler starter med et mærke af 699 tusind rubler. Udgifterne til den maksimale ændring af biler med firehjulstræk når mængden af 1.120 millioner rubler. På trods af dette, modellen er en af tre bedst sælgende SUV i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.