ForretningHuman Resource Management

Hvad er professionalisme og hvordan man opnår det?

Du kan være direktør for en bank eller en fabrik, en berømt journalist eller en simpel revisor, du kan blive freelancer eller leve med handouts - er det kun vigtigt at være anerkendt ekspert i deres område. Hvad er professionalisme i traditionel forstand? Denne udførelse af opgaver med maksimal omhu, færdigheder og viden, at en person har om emnet. Fra denne er ikke født, men dette kan opnås. Hvad er professionalisme i virksomheden? Dette er en garanti for succes og velstand. Ikke den eneste betingelse, selvfølgelig, men det er nødvendigt. De færreste af os gerne vil bære tøj syet eller dårligt behandlet af en læge-frafald.
Det er usandsynligt, at nogen vil være glade for at have dårligt kogt middag eller få en klipning hos frisøren dårlig ledelse. Ikke tillidsfuld os og reparere rør eller ledninger til den, der forstår at komme ned til erhvervslivet.

Hvad er professionalisme og hvordan det adskiller sig fra amatør? Efter alt, er disse to begreber ofte i kontrast. Professionel ydelse er manifesteret i den dybe viden om den smalle specialisering i de relevante kompetencer, i en omhyggelig og flittig forberedelse og udførelse af opgaverne. Lover mangler grundighed og forståelse af de nuancer og finesser. Mange i spørgsmålet om, hvad der er faglighed, er svaret, at først og fremmest er uddannelse. Men det er ikke sandt: nogle teoretiske viden er ikke nok. Det professionelle personale er primært bestemt af praktiske erfaringer, færdigheder og evner. Carpenter, der i teorien ved, hvordan man behandler træ, kan ikke betragtes som en ekspert. Ligesom en læge, skal du ikke udføre enhver operation eller programmør efter college, ikke skrive en enkelt ansøgning på egen hånd, passer ikke til definitionen af, hvad der er faglighed. Kompetent ekspert kunne være den, der vier en masse tid og kræfter på at sikre, at praksis faktisk favoritter til at uddybe deres viden og opnå stadigt højere niveauer af dygtighed. Formel uddannelse er ikke en garanti for professionalisme. Læg mærke til hvor mange er nu akademikere, som ikke forstår selv den valgte speciale. En advokat for at blive betragtet som en professionel tager års praksis og sager vundet. Kirurgen bliver kompetent ekspert ikke umiddelbart efter gymnasiet, fordi den virkelige viden og færdigheder er kun erhverves i forbindelse med arbejdet.

Bliv "pro", kan esset være i alle tilfælde. Det gør dog ikke af sig selv, er det ikke kommer let. Hertil kommer, det virkelige problem for unge mennesker i dag er, at "friskbagt" kandidater, der ønsker at tage lidt arbejde. Unge "uden erfaring" er svært at finde et sted, der ville hjælpe med at fodre sin familie. Som et resultat, har de ingen mulighed for at øve og specialisere sig i den valgte sag, og vi er nødt til at tænke på at tjene penge og deres daglige brød. Virksomheden, som er dyrere personale, der forstår, at folk - det er anlægsaktiver, skaber alle betingelser for "dyrkning" af fagfolk. Denne visionær tilgang: efter kun én der føler det nødvendigt og nyttigt, den, der har mulighed for at demonstrere deres evner og til at anvende den viden og samtidig tænke på arbejde, ikke kun om at tjene, kan bringe succes til din virksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.