ForretningHuman Resource Management

Når den høje omsætning spiller i hænderne på ledelsen

Billede af selskabet, herunder som arbejdsgiver, er sammensat af en række forskellige egenskaber (omsætning, produktivitet, rentabilitet, økonomisk stabilitet), hvilket afspejler den succes for virksomheden.

effektiv måde

Fra hvad folk siger, hvad "går rygtet" om virksomheden afhænger af tilstrømningen af kunder, og derfor profitraten, og udviklingsmuligheder. For at opretholde et positivt billede af nogle virksomheder følge stien til "mindst modstand": handling gennem sit eget personale. Faktisk ved ingen bedre selskab end sine medarbejdere, kan ingen sige om det så meget god (eller dårlig).

Selvfølgelig ikke alle vælger en sti. Organisation, og især ledelsen er meget forskellige fra hinanden i retning af deres personale. Som medarbejdere er tilknyttet virksomheden, og virksomheden til dem, det viser omsætningen. Tallene ligger ikke, men den præcise årsag til, hvor en række fyringer ikke er angivet.

For at opretholde "god" billede af arbejdsgivere giver ikke kun et komplet socialt. pakke til sine ansatte, ikke blot overholde vilkårene i ansættelseskontrakten, såsom at give gode arbejdsforhold, men også for at lytte til udtalelse fra medarbejderne introduceres alle mulige sociale ydelser, støtte i vanskelige tider, skabe et gunstigt klima i teamet. Fra et firma ingen går, og snak om det kun godt, selv om tjenesten eller produktet ikke er lavet af den højeste kvalitet.

Årsagerne til personaleomsætning

Den første ting du være opmærksom, for eksempel, inspektører eksempel - er at måle "rutinearbejde." Hvis det er højere end gennemsnittet (20%), opstår gennemsnitlige fyringer konstant, og fordi i vores land er det almindeligt at afvise helt "frivilligt", er det svært at forstå, hvorfor prisen er så høj (manglende overholdelse af arbejdsmarkedslovgivningen, lave lønninger og så videre.). Og verificeret og ikke altid brug for en bestemt grund: højeste - betyder, at noget i os, er ikke tilfældet. Men hvis hovedet kaldes en jordskredssejr og en god grund, ikke nedgøre dig selv - det vil være bedre end et skuldertræk.

Hvilket gavner de store aktører på markedet

Et stort byggefirma præget af stor personaleudskiftning, og dens ledelse ikke forstyrrer dette tal, som i den strategiske plan, i afsnittet "Human Resource Management" klart etableret netop sådan en tekst, "vi holder det værste, fremme bedste." Efter at have arbejdet i virksomheden mere end 3 år betragtes som en stor præstation. Og for at bevæge sig op ad karrierestigen er kun mulig til et par (bemærk igen - virksomheden er ikke en almindelig og temmelig store). Afskedigelser er konstante og betydelige beløb, ofte "ubetydelige" tilsyneladende årsager: overtrædelse af etik, opspyt fra reglerne for kommunikation med kunden (ikke tilbudt kaffe en gang en klient - fyret). På der holder virksomheden.

Det er svært at svare på entydigt, om denne fremgangsmåde er korrekt. Hvis ledelsen er forpligtet til dannelsen af "team" (som dette udtryk psykologer praktiserende forstå sammenhængende, effektivt team af højtuddannede), er parat til at ofre (tid til at tilpasse nye medarbejdere, omkostninger), så en streng udvælgelse er den eneste sande løsning. En høj omsætning - et midlertidigt fænomen.

resumé

Hvis organisationen er fokuseret på den videre udvikling, har nået et vist niveau af finansiel stabilitet, bør ledelsen overvåge personaleomsætning og reducere de høje priser. Hvis virksomheden allerede har opnået en masse, der tager en stor del af markedet, bør overveje dannelsen af virksomhedens image som den eneste af sin art, der udelukkende arbejder fagfolk, og tjenesten er altid i top. Indtil ledelsen vil være i stand til at samles omkring ham et hold, har ikke tid til at lukke øjnene for den høje indeks "rutinearbejde."

Men altid, i enhver situation, du har brug for at huske om årsager og planlægning foranstaltninger for at løse dem, på det rigtige tidspunkt til at lancere denne plan. Stadig omsætning "spiser" en tid til at søge efter nye medarbejdere, og deres efterfølgende tilpasninger, årsager omkostninger og endda smider en etableret løbet af virksomhedens aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.