Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan Marinere løg - Et par opskrifter

Hvis nogen er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan lage løg, så er denne artikel vil være meget velkomne. Her begynder tilberedningen vil blive tilbudt flere opskrifter, der vil gøre frokost vitaminer eller endda dekorere deres ferie bord med en konventionel bue - Billige men munter!

Eftersom forberede syltede løg velsmagende mulige kun ved anvendelse af en syre, skal formuleringen indbefatte eller forskellige eddiker eller sure saft eller eddike essens. Skønt her vist i den sidste opskrift syre anvendes i stedet for sennep.

Opskrift 1. Sådan marinere løg i æblejuice til vinteren

Løg (kilogram) skal rengøres fra skallerne og vask. Hvis du bruger små løg, så de umiddelbart kan sættes i sterile beholdere. Stor som leder skal skæres i ringe. I hver krukke kan sættes på en sort ært og ært allehånde, og en stud. På dette tidspunkt, på en langsom brand er nødvendig for at sætte panden med friskpresset æblejuice (600 gram), føje til salt og sukker (50 gram) og opvarmet til kogning. Dette er nødvendigt for at fylde kogende marinade pakket i dåser løg, derefter sterilisere dem i 10 minutter og roll metallåg.

Opskrift 2. Sådan marinere løg i æblejuice til en snack

Denne formulering indeholder også bejdsning løg, skåret i ringe. Marinade fremstillet på samme måde som i den foregående opskrift, men det sættes til solsikkeolie og sukkerroer juice - et vilkårligt antal. Så snack udjævnede og placeret i et køleskab, men ikke i fryseren til stævnen ikke blive til "grød" fra peremorozheniya. Sukkerroer juice kan fylde fadet lige før middag, drys med hakkede friske krydderurter. Nogle gourmeter søger særlige originale smag snacks, tilføje syltede løg og selv vin.

Opskrift 3. Som marinere sløjfe med eddikesyre essens vinteren

For at forberede løgene om vinteren er også brugt marinade. Det er lavet af beregningen: spiseskefuld salt og den samme mængde sukker pr 200 gram vand med tilsætning af 70% eddikesyre essenser i en mængde spiseskefuld. Det hældes kogende marinade løg tidligere ibrugtagning krukken alle nødvendige krydderier: peber, laurbærblad, tør løv. Før presning kan føjes til banken spiseskefuld tør sennep.

Opskrift 4. Sådan lage løg til en snack med eddikesyre essens?

Til denne appetitvækker løg skæres i tynde halve ringe. Den kan bruges som en almindelig hvid løg, og sød rød - salat. Hvis præparatet er taget bitter løg, kan du hælde kogende det første, for at fjerne overskydende bitterhed. Dette også smuldret dild. Marinade separat fremstilling vandglas, to teskefulde 70% essenser og salte med sukker - spiseskefuld uden lysbilleder. Så skal det hælde marinaden løg, luk låget stramt og rent i en halv time på et køligt sted. Marinade skal tømmes umiddelbart før brug.

Opskrift 5. Sådan marinere løg i citronsaft

Denne metode adskiller sig fra den ovenfor derved, at i stedet for æblesaft anvendes i enten den tørre citronsyre, eller saften af en citron presses.

Opskrift 6. Løg, marineret i sennep

Denne opskrift er forskellig fra alle anvendes i denne artikel, da der kræves absolut ingen væske til denne fremgangsmåde til marinering. For at forberede de oprindelige søde snacks brugt løg som er skåret ringe. Hvad der følger er klar til at tage en skarp sennep (30 gram 2-3 mellemstore løg), og bland det med løg.

Efter tilsætning til blandingen af formalet sort eller rød peber, salt, sukker og oregano og en teskefuld af raffineret solsikkeolie og to spiseskefulde mayonnaise snack bør sættes i køleskab, og to timer senere det vil være klar til brug. Denne appetitvækker er anderledes eksklusiv smag, en usædvanlig måde at lave mad, og er ganske enkel opskrift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.