Mad og drikkevarerOpskrifter

Gurkemeje mælk. Pålidelige hjælp af mange problemer

Nyttige egenskaber af gurkemeje er kendt fra gammel tid. Desuden kan indiske safran (det var hendes andet navn) bruges som medicin (pulver), og tilføje den til maden. Det er en del af mange krydderier, den mest populære af disse karryretter.

Gurkemeje mælk. Hvor mange mennesker denne helbredende blandingen på fode i løbet af influenza eller forkølelse! Alle takket være de anti-inflammatoriske virkninger og specielle effekter på kroppen, hvilket kan sammenlignes med antibiotika, med naturlig. Mælk fremmer optagelsen af denne fantastiske krydderier, og for at forbedre effekten af drikken skal være varm.

Gurkemeje mælk er meget godt for hoste og / eller akut pharyngitis ømme. Det er nødvendigt at tilføje varm mælk og drikke i små slurke. Når det er koldt nok til at begynde rettidig modtagelse af denne vidunderlige drik, og resultatet er, vil du være i stand til at se efter 1-2 dage. Forbedre den generelle tilstand, mindske smerter i halsen, hoste bliver blødere.

Begge komponenter er godt fjerne giftstoffer, så de tilsammen giver en kraftig afgiftende effekt. Hvis du er miljøskadelige bopæl, eller du får madforgiftning, så prøv at begynde at tage indiske safran opløst i mælk. Tegn på forgiftning mindskes allerede 2-3 dage, vil kvalme intensitet falde, bestå en følelse af svaghed og sløvhed, vises appetit.

Før brug, altid kontrollere, om du har en allergi over for en medicin som gurkemeje mælk. Ellers stedet for godt du kan kun forværre tilstanden af kroppen. Nogle læger anbefaler at drikke en drink om aftenen: gurkemeje med mælk og en teskefuld honning. Meget befordrende for afslapning og rekreation.

Særskilt, kan vi konstatere, at krydderier sådanne egenskaber som evnen til at forynge organismen. For kvinder er der også en behagelig overraskelse - en drik lavet med mælk vil øge din bryststørrelse. Der er vigtigt sekvens og varigheden af modtagelse, op til 2 måneder. Selv hvis du ikke vil så have en storslået buste, vil den samlede forbedring af kroppen helt sikkert påvirke dit helbred. Mange kvinder, der har prøvet denne måde for at forstørre brysterne, bemærkes, at det ikke kun bliver større i størrelse, men også får en betydelig elasticitet.

Når tonsillitis, pharyngitis og tonsillitis knibe indiske safran blandet med en lille mængde af honning. Denne blanding skal synkes straks, men først fat i munden et par minutter. Anvend anbefales op til tre gange om dagen. Efter indtagelse af denne blanding er det nødvendigt at drikke mælk, så dens virkning vil fortsætte.

Tilføjelse gurkemeje til mad, kan du opnå harmoni mellem smagen af mad og nyde godt af det. Retter, hvor der anvendes vidunderlige pulver, til rådighed for alle.

Ris med gurkemeje. Dette er en meget hurtig og velsmagende.

For at fodre denne parabol nogle få mennesker, skal du bruge:

  • 2 kop ris (lange)
  • 60 gram smør,
  • et sæt af krydderier (i små mængder): kardemomme, sort og hvid peber , og selvfølgelig, gurkemeje - tsk med en lille dias ..

Bortset fra det faktum, at krydderier er i stand til at mætte fadet en subtil orientalsk duft, vil det give ham en storslået gylden farve. Bare ikke overdrive det! Hvis "for langt" med den indiske safran, kan produktionen af ris smager bittert, efterlader en ubehagelig eftersmag.

Så hvordan man forbereder:

1. Skyl ris.

2. Kog vand 1-1,5.

3. Hæld tilbage ris, salt, tilsæt gurkemeje, bland godt.

4. Cook, som sædvanlig, vandfordampning.

5. Sæt ris i en gryde, tilsæt smør, peber, ingefær, kardemomme og steg let.

Alt. Fadet er klar! Det er muligt at spise enten alene (hvis du har en fastende dag) og bruge som pynt. Ris med gurkemeje er ikke kun lækker, men også sund fad, især for dem, der ønsker at klare overvægt. Dette er så, at krydderier er aktivt involveret i normaliseringen af stofskiftet.

Spise gurkemeje med mad, hjælper du kroppen med at bekæmpe diabetes, åreforkalkning og gigt. Indeholdt heri stof curcumin er en potent antioxidant, der forebygger kræft og hæver kroppens immunsystem er ikke værre end hvidløg.

Perfekt supplement opskrift kylling med gurkemeje beskrevet ovenfor. Snarere, kyllingebryst. For at gøre dette, er du nødt til at tage to mellemstore bryster, skåret i aflange (på tværs af kornet) anrettede skiver, gnide en blanding af salt, sort peber (lidt) og gurkemeje. Lad det stå cirka 15 minutter. Derefter, således fremstillede kylling stykker i gryden og stegt i olie (fortrinsvis i fløde). Når "gribe" en skorpe, dække med et låg. Villighed til at kontrollere stikket.

ingredienser:

  • hvid kyllingekød - 1 kg;
  • gurkemeje - h skeen ½ ;.
  • salt, peber;
  • 60 g smør.

Kylling med gurkemeje og ris, kogt på denne måde, er det ikke kun et komplet måltid, men den absolutte fordel for organismen.

Unik og nyttig krydderi er et pålideligt værktøj og mange hudsygdomme, samt meget godt for forbrændinger. Der er også en masse skønhed opskrifter med indiske safran.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.