ForretningIndustri

Arbor bender: beskrivelse, enhedstyper, og anmeldelser

Arbejder med hardware involverer ofte udfører operationer, som tillader dem at ændre form. At skabe strukturer med bestemte egenskaber, navnlig muligvis skæring, foldning og folde. Sidstnævnte type operationer er en af de mest vanskelige. Især det vedrører behandling af rør, som er nødvendig for at opretholde gennemløb. Det vil sige, det indvendige rum ved vendepunktet skal sikre den optimale mængde passage af arbejdsmediet. Kvalitet til at klare denne opgave hjælper lysthus Bender udfører sin funktion i forskellige tilstande, såsom automatisk.

Generel information om dorn benders

I den klassiske udgave, er dette værktøj fokuseret på arbejdet med tyndvæggede rør. Det betyder en vis specialisering af sine funktioner, men de områder, hvor sådanne rør, temmelig meget. I dette arbejde selv med en tyndvægget artikler pålægger det et stort ansvar på værktøjet bruges, som enhver afvigelse fra udstyret operation kunne ødelægge emnet. I denne henseende er det mest følsomme håndholdte dorn rør Bender, som bruges i husstanden eller små værksteder arbejdere. Som for materialer, de fleste arbor modeller er i stand til at arbejde effektivt med kobber, rustfrit stål og aluminium. Afhængig af røret materiale er også valgt, og hardwarekonfiguration. Det afhænger af design af en bestemt enhed og dens funktionalitet.

Indretningen og virkemåde

Grundlaget for maskinen er sædvanligvis forsynet med stållegeringer højstyrke. Funktionel snap hovedet ofte er lavet af støbejern - er den mest udsat for slid del, som sikrer folde punkt. Design forskellige måder at fastspændingen - der er øvre og tå klip. I det første tilfælde kan operatøren lineært bevæge røret gennem mellemrummet mellem låsemekanismen og arbejdsfladen. Finger dorn rør Bender, til gengæld ikke involverer levering af belastninger på armen. I nogle konstruktioner med henblik på at øge ydeevnen bruges og en hydraulisk booster. Under arbejdscyklus klemmen rem følger arbejdsemnet og derefter indtager udgangsstilling. Cylinder klart regulerer manipulation strimler, beder også rotere planet af produktet. Fysisk trin gennemføres af en eller flere drev.

arter

Der er tre typer af benders med lysthus mekanisme. Dette omtales de manuelle, semi-automatiske og fuldautomatiske modeller. Alle af dem er forenet af, at princippet om at give mekanisk handling er realiseret af rullen udstyr, som i virkeligheden, sår tom. Håndværktøj er karakteriseret ved lav effekt og behovet for at forbinde føreren rette arbejdsgangen. Igen brugeren styrer driften af det hydrauliske system. Mere bekvemt at bruge en halvautomatisk dorn rør Bender, som holder operatøren kun en del af jobbet handling, og listen over disse kan variere afhængigt af designet. Automatiserede værktøjer ikke blot kan hele arbejdscyklus til at udføre på egen hånd, men også grænsefladen med andet udstyr. Sådanne modeller er ofte integreret i en komplet produktionslinie, hvor folden er kun en af operationerne i den overordnede proces for fremstilling.

Funktioner modeller med CNC

Det er de samme automatiserede installationer, men suppleret med numerisk styring. Hvad betyder det i praksis? Rolle operatøren i et halvautomatiske maskiner og holdes normalt på et minimum, men det er der stadig. I dette tilfælde, det er det personale, der sætter det særlige program for automatisk drift af maskinen. Mekanismer fungere uafhængigt, men i nøje overensstemmelse med algoritmen. Især kan dornen bender CNC programmeres ved parametre, såsom klemmetrykket, placeringen af dornen, bøjeenheden rotationshastighed og så videre. D. Samtidig kan maskinens hukommelse lagre en række data om egenskaber allerede færdige rør, hvilket yderligere letter teknik vurdere kvaliteten af produkterne. Således for eksempel, er registrerede defekter afvigelser fra standard indikatorer og andre funktioner i produktet.

Positiv feedback på arbejdet med værktøjet

Erfarne brugere af udstyr, der anvendes i at arbejde med metalprodukter, bemærkede flere fordele ved drone enheder. Den første undtagelse er en karakteristisk bølgedannelse eller korrugering, der dannes ved brug af andre indretninger til at bøje - generelt ikke specialiseret. Det andet positivt punkt er, at deformationen ikke ledsages af en fortykkelse eller indsnævringsanordningerne vægge. Igen, uprofessionel fleksibel metal ofte fører til at strække, og det er farligt med hensyn til den videre anvendelse af produktet i ledende faciliteter. Isoleret og fordele ved den automatiske Bender lysthus med samme CNC. Sådant udstyr gør det muligt at opnå ikke blot præcise fold, og en relativt høj hastighed høj kvalitet form for deformation i serieproduktion.

negative anmeldelser

til at folde enheder lysthus mekanisme kræver omhyggelig vedligeholdelse. Mekanik i dette tilfælde repræsenteret af de samvirkende elementer vanskelige, der kræver konstant vedligeholdelse. Hertil kommer, at mange sådanne anlægs driftsledere bemærke deres begrænsninger med hensyn til muligheder for at arbejde med multi-format rør. Typisk kan en maskine i basen tjene emnet i en snæver størrelsesfordeling spektrum - og dette gælder for vægtykkelse og samlet diameter. På dette punkt brugere og det faktum, at dornen rørbukker tager en masse plads på arbejdspladsen, for ikke at nævne sin betydelig vægt. Derfor er stigningen i transport og installationsomkostninger.

Udstedelseskursen

Den enkleste manuelle modeller af budgettet segmentet kan koste omkring 50-70 tusind. Gnid. Som regel er de arbejder med melkoformatnymi rør, bøjningsmoment, realisere gennem fysisk anstrengelse. Den midterste segment indeholder enheder med automatiseringskomponenter. Det kan være funktionelt og produktiv dorn rør Bender, hvis pris vil være omkring 200-300 tusind., Afhængigt af konfigurationen. Den højere autonomi og valgfri indhold, jo højere omkostninger. Automatiseret CNC-maskiner er til rådighed for 500-700 tusind. Og det er ikke grænsen. denne klasse af udstyr udformes ofte med en indledende bias mod industriel anvendelse på faciliteterne i bestemte virksomheder.

Apparat improviseret bøjeværktøj

Enheden er typisk dannet af en massiv metalramme, hvortil er bundet de funktionelle enheder og andre komponenter. huset er forsynet med en aksel bøjning multi-ribbede valser, klembakker og excentriske elementer. Nyt udstyr og komponenter vil fungere som klemmer emnet. Det er også nødvendigt at udføre operationen stop, som vil blive givet ved retningen af røret. Dette system er for det meste består af fastspænding puder, seler og kiler. At være i stand til effektivt at kontrollere dornen Bender med sine egne hænder, i udformningen af indlejret vejledning samling dannet af skruen og en særlig rat.

konklusion

Metalrør sjældent deformeret allerede på arbejdspladsen. Normalt er den samme fold sker på fabrikken i overensstemmelse med et givet projekt eller i en typisk format. Ikke desto mindre er der situationer, hvor og kan kræves effektiv udførelse af proceduren under installationsarbejde. I dette tilfælde, og det er designet dorn rørbukker manuel type. I nogle udformninger, det giver dig mulighed for at arbejde, selv i marken, som ofte sparer tid på installation aktiviteter. Mere hæderlige automatiseret installation ikke indebærer regelmæssige rejser - de er bare bruges som en del af plante udstyr, når det er nødvendigt for at opnå resultater af høj kvalitet i behandlingen af en lang række emner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.