ForretningIndustri

Hvordan man vælger en pick-up? Features roll og ballepressere

Moderne landbrug er utænkelig uden mekaniseret udstyr. En af de mest populære maskiner til at høste en mark ballepresser. Denne enhed giver en mulighed for ikke blot i væsentlig grad forkorte den tid til tørring og høst hø, men også reducerer kompleksiteten af processen betydeligt.

Hvad er presseren?

For landbruget ved hjælp af en traktor, som er afhængig af deres funktioner, er knyttet Attachment. Høst anvendes en roterende slåmaskine. Den placerer det afklippede græs i rullen, hvilket er næsten klar til yderligere teknologisk behandling. Efter et stykke tid, vil afgrøden tørrer, og rulle kan transporteres. På dette stadium, arbejdet kommer ind i presseren. Den vigtigste funktion af maskinen - at afhente halm eller hø, og komprimeres til dannelse baller.

typer mekanisme

Der er mange klassifikationer af presseren:

  1. Formen på bundt af hø Uddannelse: baller og rullende presse. Mekanismerne af den første type under indflydelse af stemplet for at danne en rektangulær høballer. En rund ballepresser dannet ved at vride en tørvægt i cylinderen.
  2. Ved graden af tætning masse: presse med en lav (op til 100 kg / m), medium (100-200 kg / m) og høj (200-300 kg / m) tæthed presning.
  3. På samme måde halmen foder balle i kammeret: pressen med side, front og top foder tørt græs.
  4. Ved aggregering typen: bugserede, selvkørende, monteret og halvbugseret ballepressere.

I de indenlandske landbrugsprodukter rundballepresser og balle typer er mest almindeligt anvendte.

Princippet om drift af rundballepresser

Under bevægelsen af enheden på rullen kører fingre ballepresser at afhente hø og foder det ind i pressekammeret. I dette rum via valser og et presserende mekanisme vægt roterer. I denne stadigt fortsatte levering af nye hø portioner. Under drejning massen af komprimeret.

Ved modtagelse af hø massefylde stiger. Når en maksimal mulig tæthed af ballen, gennem den øvre rulle på en særlig anordning signal ankommer. Ved fodring hø i pressekammeret øvre trykrulle forhindrer tilstopning af accept åbning. Efter alarmer traktor omfatter viklingsarrangementet. Pick-up stopper, lavet med snor snoede roll.

Efter viklingen traktorføreren åbner bagsiden af kameraet, og valsen ved hjælp af roterende den nedre rulle udledes til jorden. Efter lukning af bageste kammer dæksel tryk starter op igen, og ballen formation processen gentages.

For at få en høj kvalitet rulle med velbevarede, bør fugtigheden af hø eller halm være 20-23%. Det anbefales også at udføre presning om morgenen eller om aftenen for en bedre dannelse af ballen.

Fordele og ulemper ved maskinens roll

De væsentligste fordele ved rundballepressere - varigheden af cyklussen. Sammenlignet med baller enhed ballepresser hø er nem at bruge og vedligeholde. Også denne mekanisme er nemmere at reparere.

På grund af den cylindriske form af valset ballepresser har en betydelig ulempe - den samlede briket hø. Som et resultat, der opstår vanskeligheder under transport og håndtering. Derfor er der et behov for at bruge yderligere mekanismer. Og sådanne hjælpemidler kraner og kraner er ikke billige. Derudover vil deres tjeneste gå endnu yderligere ressourcer: materialer, råvarer og menneskelig arbejdskraft.

Virkemåde ballepressere

Indsamling af afgrøden sker ved hjælp af tænder placeret på brutto rum. Hø- og halmballer forarbejdning enhed bæres af et stempel, som komprimerer massen frem- og tilbagegående bevægelser i særlige rum. I dette tilfælde er det muligt at justere længden af ballen.

Det forarbejdede masse pakket i rektangulære blokke, der er fast bundet med sejlgarn. Firkantede baller kan du oprette flere baller indsamlet i høsten i en dimensionel blok. Under drift, kan enheden fange areal på 2 til 2,5 meter, mens ikke hindrer oversigt bevægelse.

Efter kontakt med pressen uden genstande eller overdreven ophobning af massen af alle de overskydende passerer hen over en trisse. Dette giver dig mulighed for at ikke kun generere baller af høj kvalitet med den samme mængde hø, men beskytter også drevet mod skader.

Management ballepressere sker direkte fra førerhuset.

Fordele og ulemper ved firkantede baller

Den største fordel ved en balle presse - mulighed for at justere ballepresningsgrad. Samtidig, i forhold til rullen enhed dannede baller er meget mindre. Dette gør det muligt at læsse ballerne er ikke kun det mekaniserede måde, men også manuelt.

Også ballepressere har den bedste ydeevne. Så transporterer baller af rektangulære form er meget lettere i forhold til de ruller. I én kan placere kroppens rektangulære baller 1,2 gange større end valserne. Hertil kommer, at de er lettere at opbevare i lagerområder. De er endda bruges til midlertidige hegn kvæg. Alle disse fordele giver en stor efterspørgsel efter ballepressere. Den eneste ulempe ved denne enhed anses for at være høje omkostninger.

Baler mikrotraktorer

For nylig stadig mere populære mini-presse, som kan anvendes i forbindelse med motor-blok eller lille traktor. På grund af den lille størrelse af mini-presseren er meget let at bruge i små rum. Derfor er det ofte brugt af enkelte landmænd eller i små landområder gårde.

Mini presse kan også være ruller eller baller. Den største fordel ved denne maskine - det producerer små baller vejer op til 20 kg. Derfor kan komprimeres hø nemt losse / belastning og transport. Nogle modeller af mini-presse har en ekstra funktion for at justere diameter størrelser ballen eller balle. Det er altid meget bekvemt.

Omkostningerne af maskinen

Som enhver anden landbrugsudstyr, presseren er ikke billigt. I dag er markedet er en bred vifte af udstyr. Producenter producerer medier med forskellige tekniske funktioner og ændringer. Hvis du ønsker at vælge en ballepresser, prisen - ikke det vigtigste kriterium. Når du køber den maskine, du har brug for at være opmærksom på den type maskine (balle eller rulle presse), kapacitet, kvalitet forsamlingsfrihed og dannelsen af briketter, kapacitet, ballepresningsgrad, størrelsen af ballekammeret, hastighed, bredde inden for forarbejdning, økonomi vedligeholdelse. Det er lige så vigtigt at vælge en kendt presse producent, der producerer høj kvalitet og pålidelig enhed. Faktisk til landbrugsmaskiner tjene i lang tid og har gode operationelle kapacitet. Derfor meget ofte kan du se, at på samme presseren pris fra forskellige producenter kan afvige væsentligt. For eksempel rullen enhed af italienske firma Super værd 750 tusind. Rubler. Af samme mekanisme af den indenlandske produktion nødt til at betale omkring 400 tusind. Rubler. En ballepresser 145, fremstillet af LLC "Ancona", kan købes på fabrikken for 375 tusind. Rubler. De russiske omkostninger trykke balle type fra 450 tusind. Rubler.

Lidt billigere pris pressere til mini-traktorer. Den gennemsnitlige pris for en mini-tryk af russiske produktion er 350 tusind. Rubler. En lignende enhed af det kinesiske selskab værd 1,5 gange billigere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.