TravelingRetninger

Den sydligste i verden - hovedstaden i New Zealand (Wellington)

Wellington (New Zealand) - hovedstaden i den ø-nation. By er bekvemt placeret i havet bugt Port Nicholson på Nordøen og landet er beskyttet fra de bølger af Stillehavet. Dens historie går tilbage til 1839, da de europæiske kolonisatorer begyndte at aktivt at fange de lokale Maori jordens stammer. Grundlægger af byen er en ansat i det newzealandske firma Vilyam Veykfild. Men vores nuværende navn fik han til ære for den engelske hertug af Wellington og feltmarskal Arthur. På det tidspunkt, chefen var en uvurderlig hjælp til de første bosættere. Siden 1865 til i dag, Wellington er hovedstaden i New Zealand.

Moderne bygninger Wellington gradvist ned fra højlandet til havet havnen. Smal kyststrækning er ikke nok for nye bygninger, så opførelsen af nye bygninger gennemføres ved en kunstigt regenereret område. Dette område giver adgang til den territoriale del af byen og den internationale lufthavn.

I øjeblikket er hovedstaden i New Zealand for at være en større industriel centrum af landet. Det gennemføre storstilede sociale programmer, udvikle moderne infrastruktur, der udføres bevarelsesaktiviteter miljø. Ifølge niveauet for udviklingen af byen er ikke ringere end de store europæiske hovedstæder.

New Zealands hovedstad mangefacetterede og unik. Byen er bygget utallige smukke broer, viadukter udsøgte, mystiske tunneler, hyggelige parker og pladser. Wellingtons hovedgade løber kabelbanen til toppen af de lokale bjerge. På sin hældning strakte Botanisk Have, som præsenterer floraen i New Zealand Islands: Eucalyptus, bregner, palmer Nick, New Zealand Kauri træer og pahutukava.

Øst centrale del af byen er Mount Victoria. Med sin høje observation dæk af hele kapitalen er synlig. New Zealand byder turister til dette sted tableau hav bugt Cook Strædet, Kelnburskogo Park. Det etablerede også et mindesmærke til minde om Richard E. Byrd - Åbent polarforsker letchike-, der først fløj over Antarktis.

Blandt de arkitektoniske hæve for at møde byen eklektisk træ og sten bygninger i det sidste århundrede. New Zealand Capital er stolt af sin hovedattraktion - to historiske bygninger. En af dem - en kæmpe bygning med lys sten med en søjlegang på den centrale facade, bygget i græsk stil. Her er Wellingtons parlament. Den anden fire-etagers bygning, opført i 1876, er den største træbygning i verden. Det ligger omkring to hundrede værelser og sale. I øjeblikket er det en af de offentlige myndigheder.

New Zealands hovedstad - centrum for landets uddannelse og videnskab. Byen er den mest berømte og gamle universitet "Victoria". datoen for dets fundament - det fjerne år 1897. Hertil kommer, at Wellington er opholdssted for videnskabelige selskaber og foreninger, National Bibliotek, samt flere institutioner for videregående uddannelse, institutter, akademier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.