Kunst og underholdningFilm

De bedste film om virus og infektion. Film om epidemien

I begyndelsen af halvfjerdserne i forrige århundrede, har verden biograf oplevet en periode med stagnation, når seere er ikke længere interesseret i de sædvanlige historier om kærlighed og eventyr på de ubeboede øer. Alle former for katastrofer til lands, til vands og i luften har også mistet sin appel. Og så direktørerne for de førende produktionsselskaber i USA har forsøgt at diversificere i et stille liv filmindustri ved at indlede flere nye projekter over temaet dødbringende infektioner af virus, bakterier og forskellige infektioner. Der var film om infektion med et virus, zombier. Formulering af sådanne film var dyrt, men effekten var spektakulære og prisen værd. Film om virus og infektioner forårsaget interesse blandt biografgængere i alle aldre. Producenterne følte gode udsigter for produktion af film i en ny genre, og processen er begyndt.

Nyt i biografen

World Cinema - er en global underholdningsindustri med store tekniske og kreative muligheder. Filmen blev skudt på studios i hundreder og tusinder, for enhver smag. Biografgængere kan vælge hvad man skal se - en sentimental melodrama eller thriller, en spændende krimi eller et fantastisk eventyr i det ydre rum. I de senere år blevet populære film særlig genre - film om virus og infektion, såkaldt rædsel. Film optaget i denne genre, selvfølgelig, kræver en særlig tilgang, kan ikke hver seer modstå en sådan belastning. Derfor har hver demonstrerer en gyserfilm ledsaget af en advarsel om aldersbegrænsninger og de mulige konsekvenser efter at have set. Er betydet en spænding, som om kort tid udvider.

Hvad er rædsel

Emner sådanne film ikke afviger nåde, er tingene bevæger sig i en anspændt atmosfære. Død og ødelæggelse - de vigtigste elementer i den rædsel. Chilling historier med forfærdelige slags væsener - dette er ikke et syn for sarte sjæle. Men den rædsel omkring en virusinfektion har deres eget publikum, der er endda eksperter i denne vanskelige genre. Nogle biografer er blevet specialiseret i showet film i denne genre. Film om virus og infektion blev hurtigt på mode. I dag er der mange fans af denne genre.

"Resident Evil"

Det var den første film om en virusinfektion, som bragte betydelige overskud.

En stor farmaceutisk virksomhed, et europæisk konglomerat af "overordnet", har høj grad af risiko ved fremstillingen af lægemidler. Som følge af den teknologiske fejl i tarme af virksomheder nye biologisk katastrofe med tegn på en pandemi. Løbsk flow dødbringende virus flygte fra laboratorierne og dækker flere kontinenter. Befolkningen i Jordens begynder at dø, og dem, der overlevede, blev omdannet til monstre fortærer deres egen slags. "Umbrella" blev uhåndterlig, selv formanden for bestyrelsen Albert Wesker kan ikke gøre noget. Han forsøgte ikke at stoppe ødelæggelsen af alt liv på planeten, tværtimod, kraftigt fremmer katastrofe. En tidligere ansat i virksomheden, Alice starter en krig mod ledelse af "Umbrella". Som et resultat, er Wesker elimineret, og dens plads er taget af en computer hjerne, der holder destruktiv aktivitet mod menneskeheden. Infektion, Døden virus - en gyserfilm fortæller historien, der er om det.

"Z War of the Worlds"

Denne rædsel, filmet i 2013, instrueret af Marc Forster, stjernespækket megastjerne i Hollywood - Brad Pitt. Det er også en film om en virusinfektion. De horder af zombier midten af plottet, den levende døde - hæslige, halv-henfaldet, og vigtigst af alt - usårlig. Efter alt, er det umuligt at dræbe en død mand, og i kampen dræbte tusinder af soldater og officerer fra den amerikanske hær og Rusland, Europa og Asien. Så snart en rask person til at røre de levende døde, og han vendte straks til en zombie og slutte sig til hæren af monstre og døde på stedet. Ruthless bølge af epidemien fejet planeten, erobre land og hele kontinentet.

filmens succes var uden fortilfælde, herunder kommercielle. Box office overskredet udgifter på statsbudgettet næsten tredoblet. Det originale maleri var planlagt som en trilogi, men af forskellige årsager blev det besluttet en anden løsning - en efterfølger som en efterfølger.

"Pandemi"

I 2007 var rettet Armanom Mastroyanni filmet en anden film rædsel på virusinfektioner. Billede blev udgivet under navnet "pandemi". Sygdommen med symptomer på almindelig forkølelse er faktisk forårsaget af den dødbringende baciller. Fra en ukendt virus dræbte en ung fyr, som er om bord på oceandamper følgende fra Australien til Los Angeles havn. Center for smitsomme Disease Control sætte passagerskib i karantæne. Men virus er ude af kontrol og ødelagt, infektionen begynder at sprede sig hurtigt og i sidste ende komme ud af kontrol.

"Patriot"

Filmen "The Patriot", instrueret af Dina Semlera, filmet i 1998, fortæller historien om en gruppe terrorister, der har kidnappet i laboratoriet de nyeste biologiske våben. Fordel en dødelig virus banditter besluttet i en lille by i den amerikanske stat Montana. Alle medlemmer af gruppen, blev lægerne vaccineret mod bakterier, men vaccine eller anden grund ikke har fungeret, og terroristerne blev smittet, såvel som deres ofre.

Tilfældigvis den otte-årige datter og Special Agent-Virologen videnskabsmand var ejer af immunitet over for virkningen af den dødelige virus. Terroristerne beslutter at bruge pigen til at lave mad spare serum fra hendes blod. Særlig middel begynder at kæmpe for livet af sin datter.

udvikling af genren

Film om virus og infektioner i dag er en særskilt kategori af film kunst med deres egne tekniske faciliteter, de instruktører og skuespillere, der specialiserer sig i stil med rædsel.

Marts 12, 1971 på de biograflærreder i USA kom en fantastisk gyserfilm kaldet "stammen" Andromeda "(The Andromeda Strain). Forskning teknik til at studere det fjerne ydre rum blev opsendt fra Jorden. Sonden vendte tilbage til Jorden ikke en, det ankom fremmede dødbringende virus at have evnen til i sidste ende blive til følende væsener, nådesløst dræber alle levende ting. derudover, er det umuligt at besejre disse monstre.

konkurrence

Film om inficerende virus er en uudtømmelig evne til at skyde et band efter det andet, men ikke altid billedet er spændende og interessant. Imidlertid er en lav ranking individuel horror-producenter ikke forveksles - der er fejl i enhver genre af biografen. Kort film infektion sat i drift, men intet godt kom ud af det. Efter alt, interesse biografgængerne faldet, og producenterne måtte igen til at lede efter nye måder. I Hollywood, blev en konkurrence annonceret for en ny film. Infektion, Død virus, epidemi, krig - de emner hurtigt fundet villige til at prøve kræfter med en usædvanlig genre.

Militær bakteriologisk udvikling

I foråret 1973 var der en ny gyser "The Crazies" i husleje, som skaberne har forsøgt at slå historien, som om den dødelige virus er blevet udviklet i militæret. I nærheden af den lille by Evans var et flystyrt, transport laboratoriefund, blandt hvilke var de farligste bakterier. Tynde rør blev brudt, og virus sat på offentlige vandsystemer. Hele befolkningen i byen viste sig at være inficeret, og folk begyndte at slå hinanden ihjel. Militære myndigheder isoleret hendes by og lukkede den i karantæne.

Film om vira, infektion og sygdom blev mere interessant. Writers kom op med scener, hvor personerne udførte bedrifter, sparer de svage, kæmper med skruppelløse videnskabsfolk. Direktører skudt film, den kreative proces i et minut stoppede ikke. Efter et stykke tid, begyndte mange studier at lave film om epidemien. Virus og zombier, dødbringende konfrontation og destruktion af hele kontinenter - disse spørgsmål blev store Hollywood blockbustere.

De bedste film om dødbringende virus

Blandt de mange Hollywood-film om emnet af alvorlige smitsomme sygdomme, der er film, der har høj box office. De kan identificeres som de mest vellykkede projekter.

Film om virusinfektion: en liste

 1. "Virus". Filmet i 2013. Byen pludselig dukker en dødelig virus, som overføres gennem luften og dræber manden åndede hans 36 timer.
 2. "Virus-Killer". Filmet i 2010 instrueret af Daniel Maldonado. En talentfuld forsker bragte kunstig virus, som snart gik ud af kontrol og "rejser" gennem gaderne, vendte han en masse mennesker i de ukontrollerede zombier. Byen forblev kun et par huse med normale mennesker, men den dødelige virus har valgt til dem.
 3. "Virus X" - en film i 2010, instrueret af Ryan Harris fjernet. Historien om, hvordan den dødelige H1N1-virus undsluppet fra laboratoriet og fem-esperimentatorov videnskabsmænd var fanger i karantæne bin, uden håb om frigivelse.
 4. "Undead" - en gyserfilm skud i 2003 instrueret af Michael Spirig. En lille provinsby Berkeley eksisterede fredeligt, indtil han ikke ramte meteor regn, bærer en forfærdelig, dødbringende virus. Beboere i en af de andre dør og bliver til blodtørstige døde, som er overhale de overlevende og ødelægge dem.
 5. "Epidemic" - klassisk horror, filmet i 1995, instrueret af Wolfgang Petersen. Mercenaries, der bor i en lejr i det østlige Afrika, er ramt af den dødelige og meget smitsom virus. Lejren er ødelagt sammen med soldaterne. Men virus overlever ikke, det trænger ind i USA i kroppen af de små aber importeret fra Afrika. Den virus hurtigt spredt over hele USA. Den eneste mulighed for at overvinde infektionen - gøre modgift fra væv fra inficerede aber, men det uforvarende frigives i skoven, og hun forsvandt.
 6. "Crazy" - en gyserfilm, skudt i 2012 instrueret af Park. På bredden af en lille flod blev fundet døde mennesker. Dødsårsag - en lille igle (peddler virus). Under dens indflydelse bidt føler en uimodståelig trang til at svømme, kaste sig i vandet og drukne. Lokal farmaceut febrilsk forsøger at finde en vaccine, der kunne stoppe epidemien.
 7. "Perfect Sense" - en gyserfilm, filmet i 2011, instrueret af Devidom Makkenzi. Det hidtil usete epidemi fejet Hemley. Folk overalt begyndte at miste følelse, den ene efter den anden. Første forsvinder lugte, så smager, hørelse og syn. Tryk forsvinde sidste. På baggrund af en global katastrofe, to unge elskende forsøger at redde de sidste sanser til at føle sig endnu en lille smule af hinanden. Det er fortsat en hel del, og derefter fuldstændig tab af følelse.
 8. "Eaters" - horror, filmet i 2011 (instrueret af Luca Boni). Udbrud af den dødelige virus dækker Jorden. Millioner af mennesker pludselig forvandlet til en zombie. Tre modige sjæle, der formår at flygte, gemmer sig i en forladt fæstning.
 9. "Hvid Wall" - en detektiv, skudt i 2010 instrueret af James Boss. Næsten hele befolkningen i Jorden under indflydelse af virus dræbte 510-2H, de overlevende blev placeret i fire byer, der er blevet skabt specielt til isolering af de overlevende og omgivet af en høj hvide vægge. Dr. Shawn forsøger at finde en vaccine mod virussen, og hans bror, Jude, kender hemmeligheden ved hvilken tabet af liv på det tidspunkt forsinket.
 10. "Jakobsstige" - en gyserfilm, udgivet i 1990, er ikke længere direktør Adrian Lyne. Iakov Singer, et medlem af Vietnamkrigen, vendte tilbage til Amerika. Han var spændt, er virkeligheden synes ham en hallucination. Ven tilføjer kun usikkerhed, men da han erfarer, at hans kammerater lider, livet bliver endnu mere håbløs.
 11. "Oplysningstiden" - den rædsel skud fra instruktøren Guillem Morales i 2013. Julia, der lider af øjensygdom, finder sin søster i kælderen, i løkken. Ved første øjekast - en normal selvmord, men hun mistanke om, at hendes søster blev dræbt. Men det hurtigt mister sin vision og mission - at finde morderen, indtil endelig dæmpes lyset i hans øjne.
 12. "The House" - en gyserfilm af 2010, instrueret af Dzhon Karpenter. Kristen bliver behandlet på et psykiatrisk hospital. I huset er der fire andre piger. Nætterne er rastløs - hørte nogle lyde forfærdeligt og uforklarligt. Pigerne begynder at forsvinde en efter den anden. Christine forsøger at køre, og det viser sig oprindelsen af lydene.
 13. "Cockney vs Zombies" - den rædsel af 2012, instrueret af Mathias Hoen. Under anlægsarbejdet gravemaskine skovl hooked gamle begravelse. Fra den ødelagte grav på vil briste den frygtelige virus, der er inficeret et par dage hele befolkningen i byen, for at slå folk i aggressive monstre.
 14. "ekstinktionsenheder Chronicles til genetisk modifikation." - horror film, filmet i 2011, instrueret af Niki Drozdowski. Tom Keller overlevede virusudbrud, der fejede planeten. Beskyttet i en forladt militær forbehold, forsøger han at komme i kontakt med omverdenen. Hans forsøg er mislykket, og det lader til, at livet slutter.

Liste over de bedste film om virus kunne fortsættes, da deres antal lige stor. Glad visning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.