ComputereUdstyr

Hvad er den bedste printer-scanner-kopimaskine til hjemmet - laser eller inkjet? Bedste printer-scanner-kopimaskine til hjemmet

Når huset er en elev, meget smartere at købe deres egen printer end nogensinde at betale for udskrivning i kopi-centre. Så kan multifunktionelle funktionel enhed (MFP), der kombinerer printer, scanner og kopimaskine i hjemmet bringe en masse glæde. Eller besvær. Det hele afhænger af den valgte model. Derfor er det nødvendigt at lytte til gode råd om, hvad der er bedst printer-scanner-kopimaskine til hjemmet køb.

Vi forstår med udsigt

For at få en idé om, hvad er udskrivningsenheden, overveje tre grundlæggende typer af printere:

  1. Matrix. Denne klasse anses for at være den første blandt printere. Nu detailhandlere er sjældne, men de kan bestilles via internettet. Den store fordel ved matrix-enheder er, at de koster en krone, men udskrive mange ark ad gangen. Så hvis du har et bibliotek fan, så bør du overveje denne model. Ulemper - ikke udskrive farvebilleder og har en lav opløsning.
  2. Blæk. Den mest almindelige form for printer til farve og sort-hvid udskrivning. Som navnet antyder, drifts-princippet indebærer anvendelse af særlige patroner, hvorfra blækket boblebad på papiret. Fordele - mange low-end modeller, kan du oprette en god foto. Ulemper - de høje udgifter til udskiftning patroner, skrøbelighed, små printhastigheder og en stor mængde blæk.
  3. Laser. Arbejdet er baseret på brug af en simpel laserprint-system, der er leveret af toner - en særlig reflekterende materiale. Udgifterne til de enheder, selv sammenlignet med andre store. Men de betaler for sig selv gennem lave vedligeholdelsesomkostninger. Toneren skal ændres i mellemtiden flere tusinde sider. Og der er ikke noget problem med tørret blæk eller tilstoppede dyser, som en jet.

Hvilke egenskaber note

Det er vigtigt at identificere de afgørende egenskaber, vælge en printer-scanner-kopimaskine. Hvilket er bedre for huset - vil afhænge af en række parametre, der er afgørende for dig. Her er nogle tips:

  1. Den første mulighed - Opløsning. Det er af fire typer - 300 dpi, 600, 1200 og 2400. Den mindste opløsning for enkel sort og hvid tekstdokumenter. På parameter 600 kan allerede få sprød grafik og tegninger. 1200 er valgt af dem, der udskriver fotos hjemme, ja, 2400 er designet til fagfolk.
  2. Printhastighed. I sandhed, de data, der er angivet af producenten, er langt fra virkeligheden. Hvis du hastighed udstedelsen af det færdige dokument er ikke en bestemt værdi, godt, vil det give 6 sekunder i stedet for 2, kan du ignorere denne mulighed. Vær opmærksom på, at laserprintere udskriver dobbelt så hurtigt, og fotos på inkjets er meget langsom.
  3. Type af tilslutning til computeren. USB-port - det er det sidste århundrede. Hvem er den mest populære model med indbygget Bluetooth eller Wi-Fi. Bedste printer-scanner-kopimaskine for huset skal være let at oprette forbindelse til en bærbar computer, tablet eller telefon. Og for at gøre det lettere via en trådløs forbindelse.

Hvad du behøver at vide om scanneren

Hvis alt er mere eller mindre klar med printeren, printeren er også nødvendigt at være opmærksom på scanneren. Dette vil hjælpe med at identificere dig, hvilken en der er bedre printer-scanner-kopimaskine til dit hjem. Vær sikker på at være opmærksom på en sådan egenskab som en opløsning optisk scanning. Forståeligt, at jo højere værdi, jo tydeligere den resulterende papir.

Hvis du ikke vil hjem at udstyre moderne fotostudie, så vil du være helt en meget simpel model, foreslog på markedet. Minimumværdier for optisk opløsning vil være nok til at få en meget klar endnu småt på dokumentet.

Fordele MFP

Før du køber sørg for at spørge, hvad den bedste printer-scanner-kopimaskine til dit hjem. Bestemt salgskonsulenter bede, at MFP'er er en masse fordele:

- Først og fremmest, at købe bare tre i én, du spare penge. Omkostningerne ved individuelt købt en scanner, printer og kopimaskine er meget højere.

- For det andet er det også en pladsbesparende. Selv om sådanne aggregater og løs vægt, er de lavet meget kompakt.

- Enkel og nem at bruge - ingen grund til først at scanne, og derefter sende billedet til en computer til at lave en simpel kopi.

- Udgifter til den kopierede dokument er meget lav. Meget mere rentabelt at købe maskinen, end hele tiden henvises til saloner.

- Spar tid, når du arbejder med store mængder af dokumenter.

Med et stort antal MFP proffer har en meget væsentlig ulempe. Hvis du vil bryde mindst en mindre detalje, vil hårdt arbejde miste blot tre enheder.

Alle fordelene ved laserprintere

Spekulerer: "printer-scanner-kopimaskine - hvoraf den ene er bedre?" - bør tage hensyn til alle de fordele og ulemper ved i tryk. Det spiller en afgørende rolle i udvælgelsen af enheden til hjemmet.

Lad os starte med fordelene. Der er behov for Laserprintere til dem, der gør en masse for at skrive. For eksempel, hvis en familie har lærerne. Ved karakteren af aktiviteterne i disse mennesker er nødt til at udskrive næsten hele bogen. Omkostningerne ved et enkelt blad vil være meget lav i dette tilfælde. Ja, og vedligeholdelse af laserprintere billige. Det kræver en maksimal ladetid i et halvt år eller et år med konstant brug.

Sort og hvid udskrivning har en høj opløsning kan ses selv de mindste detaljer og det med småt. Den resulterende udskrift ikke bange for vand, og de ikke forblive skilsmisser.

Ulemper ved laserprintere

På trods af det store antal positive aspekter, laserprintere er de dyreste enheder. Og med din scanner og kopimaskine deres pris vil stige yderligere. Hertil kommer, at ved fuld udskiftning af komponenter i tilfælde af svigt vil du også nødt til at lægge ud en rund sum.

Scanner-printer-kopimaskine laser til hjemmet uundværlig for sort og hvid print. Men det er absolut ikke i stand til at udskrive fotos eller farvebilleder. Dette gøres kun professionelle enheder, købe det ikke giver mening for hjemmet.

Alle fordele og ulemper ved blækprintere

Inkjet-printere på grund af deres struktur er meget billigere. Men når det er nødvendigt at fastsætte, at udgifterne til deres tjenester er meget høj. Dette bekræftes af en række faktorer.

Først den største fordel er, at en sådan anordning kan udskrive fantastiske fotos derhjemme. Som du ved, smukke billeder kræver en masse blæk. De fleste modeller har 4 patroner - en sort, den anden - den røde, den tredje - gul, den fjerde - blå. Når den blandes producere forskellige nuancer.

I sandhed, den fuldstændige fyldning af hver patron er knap nok til at udskrive to dusin billeder af højere opløsning. Efter at de har brug for at blive udskiftet eller helt, eller at fylde ny maling. Begge muligheder er dyre.

Epson modeller er udstyret med en jævn blæktilførsel. Dette system sælges separat, men lader ikke gider med manuel påfyldning. Men den nye blæk vil stadig nødt til konstant refill. Hertil kommer, at disse printere ikke udskrive patron 4, og 6, hvilket betyder, at du skal købe seks dåser af blæk.

Inkjet printer-scanner-kopimaskine til huset er nødvendig for dem, der form for aktivitet, du ønsker at udskrive en masse farvebilleder ikke er for høj kvalitet. Så det er rentabelt. Men i alle andre tilfælde, prisen for en foto er urimeligt høj, er gunstigere at bruge en shop-tjenester.

Top Laser MFP

Printer-scanner-kopimaskine - hvoraf den ene er bedre at købe en laser til brug i hjemmet? Finde ud af en look.

Den prisklasse er højere end 10 tusind rubler føre Xerox Phaser 3200MFP og Brother DCP-7045NR. De har en meget høj opløsning og udskrivningshastighed. Den anden repræsentant er stadig over scannerens indstillinger. Generelt dette er et godt valg for pengene. Plus der er alle de nødvendige funktioner til dato: wi-fi forbindelse, og fjernadgang.

Af dem, der er billigere, kan du overveje HP LaserJet M1120 og Samsung SCX-4500. Prisen på tre tusinde mindre, og kvaliteten af de dokumenter dobbelt så værre. Og bag udskrivningshastigheden, er det mellem 19 og 16 ark i minuttet til 24, og 20, henholdsvis de dyrere apparater.

Bedste Inkjet MFP

Overvej, hvad bedre printer-scanner-kopimaskine til hjemmet inkjet blandt repræsentanter.

Hvis dit mål - printe fotos, du passer på Canon Pixma MX924. Udsalgspris er i intervallet 10 tusind rubler.

Blandt enheder med uafbrudt levering af blæk førende printer Epson L210: fremragende kvalitet, udskriftshastighed og blækniveauer i normalområdet. Negativer - ingen trådløs forbindelse til en computer.

Fra billig men høj kvalitet inkjet-modeller kan skelnes Canon Pixma MG3540. Det koster omkring 4000 og gør det muligt at udføre simple opgaver i hjemmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.