Nyheder og SamfundNatur

Klimaet og arten af New Zealand: beskrivelsen, karakteristika og interessante fakta

New Zealand - kanten af verden, det land, hvor den gennemsnitlige borger i Rusland, der er lidt kendt. Dyre flybilletter, geografisk isolation og de rigtige politikker tillader ikke myndighederne til at udforske øen af skarer af turister. Derfor New Zealand stadig prale betagende sceneri, er det ikke omfattet af menneskelig påvirkning. Alligevel denne ø glade mennesker til en værdi af mindst én gang i deres liv til at gå der (og måske endda blive for evigt).

Nogle fakta

New Zealand - Power ø i det sydvestlige Stillehav nær Australien. Den består af to store øer - nord og syd - samt mange øgrupper, er ikke altid egnet til livet. New Zealand har et areal på 268,680 kvadratkilometer, der er lidt større end området Storbritannien. Samtidig bor i det kun 4,5 millioner mennesker.

New Zealand formelt styret af Dronning Elizabeth II, som i midten af det XVIII århundrede til midten af det tyvende århundrede øerne var New Zealand en koloni af det britiske imperium. Men i virkeligheden, al magt i hænderne på Parlamentet, som, at dømme efter det faktum, at landets levestandard betragtes som en af de højeste i verden, styret af klog nok.

De officielle sprog er engelsk og maori, og kapital - Wellington. Også forskellige landskaber, har naturen begavet New Zealand mildt, behageligt klima om vinteren temperaturen ikke er lavere end 10 ° C, og om sommeren ikke stiger over 30 ° C. Vigtigt: vinter i New Zealand, er, når det er sommer.

Primordial natur i New Zealand

I New Zealand, kan du se næsten alt fra de snedækkede Rockies til fløjlsagtige strande. Kendetegnet for dette land er en fjord Milford Sound, der udkom mere end 20 tusinde år siden. Cliffs, dækket med skove, hængende over det krystalklare bugt, hvor du ofte kan se en tynd strimmel af regnbuen.

Natur New Zealand fascinerer især på det område af nationalparker, der er i dette land så meget som 12! På Nordøen kan ses som gejsere placeret på blidt bølgende skråninger af en aktiv vulkan Tongariro udsender flerfarvede røg. Ikke langt fra vulkanen er den berømte Dal gejsere Rotarua. Her kan du tage mudderbade og en uforglemmelig tur på den vulkanske terrasser. I hjertet af Nordøen, i krateret af uddød vulkan, er det Lake Taupo hidtil uset skønhed, der tiltrækker elskere af fiskeri og krydstogter.

Ud over de formidable og fascinerende vulkanske funktioner i naturen i New Zealand er også fantastiske strande. I en af de smukkeste nationalparker i det sydlige Island Abel Tasman skal opsuge sandet, farven varierer fra sne-hvid til lys gul.

Men karakteren af New Zealand præsenterer et par overraskelser i form af gletsjersøer, huler af Waitomo, oversået med ildfluer, blide skove og klipper ...

Fjervildt verden New Zealand

Det ser ud til, at med sådan et nummer og forskellige landskaber i dyrelivet i New Zealand skal præsenteres med alle mulige repræsentanter for fauna. Men antallet af dyr og fugle på øerne ikke er så stor, at der imidlertid helt kompenseret unikke indbyggere i dette paradis på jorden.

Først på listen er et symbol på New Zealand - Kiwi. Denne truede arter flyve fugl, dækket med lange brune fjer, en favorit delikatesse af den newzealandske possum. Øen er også hjemsted for unikke Kea papegøjer, som er karakteriseret ved deres nysgerrige, meget intelligent og overraskende styrke. Blot et par årtier siden, de hensynsløst udryddet, da man mente, at de spiser fårene. Faktisk kea bare elsker at ride ankomster fra Europa lam.

På den sydlige kyst af New Zealand er også hjemsted for en lille koloni af små pingviner, som er ganske vanskeligt at opspore. Ud over disse repræsentanter for fugle på øerne er beboet af unikke New Zealand fugl Tui, kan trommeslagere, Ueki, Kakapo papegøjer og så videre. D. Kiwi og andre fugle ses på Stewart Island. I de tætte skove i New Zealand kan møde svin, hjorte, kaniner og små kænguruer. Naturen har reddet New Zealand fra krybdyr, giftige edderkopper og grimme myg.

Den oprindelige befolkning

Omkring 80% af befolkningen er efterkommere af indvandrere fra Storbritannien, 15% - Maori, yderligere 5% - det er indvandrere fra Asien og Stillehavsøerne. Af særlig interesse er naturligvis den indfødte befolkning, der er, Maori stammer. De fleste af dem er ligestillet med det britiske samfund og bor i byer.

Maori ofte dyrket folkemusik skikke og traditioner for turisme, for eksempel, kan man for en pris se den berømte krig dans, "hacking". Over hele landet, udstillinger af folkekunst og kunsthåndværk.

Hvad en turist i New Zealand?

Magiske natur i New Zealand - er det første og vigtigste punkt for hver tur til delstaten den lange hvide sky. Men i tillæg til smukke billeder af New Zealand kan stadig bringe en masse indtryk. Så hvad gør du skal opleve i New Zealand?

  1. Ride på Nevis Swing - den største swing i verden, der ligger i en højde af 160 meter over slugt.
  2. Fang rejer hjælp bambusstænger.
  3. Skiløb på New Zealand "Alperne", og derefter fordybe sig i de varme kilder.
  4. Visning af Nordøen, som de to have mødes.
  5. Se Gatter (tuatara yl) - gamle krybdyr genetisk forbundet med dinosaurerne.

Hvad du sikkert ikke har hørt!

  • Tidligere blev Maori betragtes som en af de mest brutale og varige folkeslag, som praktiseres kannibalisme, afbrød hovederne af fjender, og anvendes over hele ansigtet tatoveringer med skarpe fortænder.
  • Optagelse trilogien "The Lord of the Rings" bliver afholdt i New Zealand.
  • Newzealændere refererer til sig selv som "kiwi".
  • New Zealand - det første land, hvor kvinder fik stemmeret.
  • Unikke landskaber, fugle og andre naturlige funktioner i New Zealand er omhyggeligt beskyttet. For eksempel, næsten ingen steder at være bål, import af selv rester af æble forbudt (for ikke at nævne de frø, planter og dyr).

Hvis du er træt af det hektiske tempo i store byer, konkrete junglen, snæversynethed og drabness, hvis du er på udkig efter ekstreme oplevelser, glade for fotografering og ønsker at overraske de velkendte billeder af ekstraordinære landskaber - New Zealand, natur og mennesker, der er unikke for bringe en masse positive følelser og levende minder for livet .

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.