Nyheder og SamfundNatur

Svaret på spørgsmålet: Hvor mange maller lever i naturen

Malle kan henføres til de ældste fisk, der bebor planetens ferskvand. Disse væsener er bescheshuychatye utvivlsomt mestre i størrelse og vægt blandt deres ferskvands modstykker. Ofte kan man høre legenden om den menneskeædende havkat, som allerede er mere end et århundrede lever på bunden af floder.

flod havkat

Soma - en ferskvands rovdyr, der lever primært i floder. Denne fisk til deres hjem vælger et hul i bunden af floden, der efterlader kun til fouragering eller under gydning. Havkat lever af små fisk, krebsdyr og endda frøer.

Korrekt at sige, hvor mange års levende havkat, er det umuligt, men de fiskeopdrættere kunne gøre tabellen forholdet mellem vægt og alder af fisken. Individer der vejer 10 kg overlevede 5 år, 32 kg - 12 år, 128 kg - 50 år. Fishers ofte falde for agn fisk vejer op til 30 kg, for at fange havkat er ikke så enkel. Af disse grunde, at spørgsmålet om, hvor mange levende havkat, forbliver åben. Den havkat er helt fraværende skalaer, til beskyttelse mod parasitter og deres krop er dækket med tykke slim. Som det er kendt, disse fisk vokser ret hurtigt: i det fjerde år af livet kan betragtes som en havkat dannet voksne fisk.

sø malle

Mindre almindeligt kan du finde havkat i søer og damme. I disse farvande, er de oftest tilfældig. Eksternt sø malle ikke afviger fra floden; den eneste forskel er den mørkere farve i huden. I søen, behøver disse fisk ikke leve så længe som levende havkat i floderne. Dette skyldes, at kost. Efter at have stået i søvandet er ikke meget valg i fødevarer. Det er på grund af sådanne fødevarer sø havkat er ikke store størrelser. Den gennemsnitlige vægt af fiskene ikke overstiger 5 kg. De gennemsnitlige forventede levetid soms i sådanne forhold er væsentligt mindre end for indbyggerne i floden. Gennemsnitsalderen for floden fisk - 80 år. Dette er svaret på spørgsmålet om, hvor mange maller lever i et passende miljø (søer og damme kan næppe klassificeres som sådan). Ud fra dette kan vi konkludere, at centenarians ikke fik at finde blandt havkat sø.

akvarium havkat

Meget populær blandt elskere af akvariefisk er dekorative og hybride typer af havkat. Soma kaldes ofte akvariet velordnet grund af stillesiddende livsstil og prisoskopodobnogo mund.

Indholdet af disse fisk er ganske uhøjtidelig og let at komme sammen med andre arter, uden at skabe konflikter. Farvning soms er ikke lyse og smukke - det skyldes det faktum, at fisk maskeres ved bunden, som tilbringer det meste af tiden. Soma er aktive om natten, så ønskelig i akvariet krisecentre for disse fisk. For at gøre dette, fit drivtømmer, sten slotte, huler eller andre afsides steder. Hvor mange levende havkat i akvariet? Det afhænger af vilkårene for fisk indhold. Hvis du observerer betingelserne temperatur- og fodring regime, kan den malle leve omkring 8 år. Men nogle hybrid arter af fisk kan leve op til 10 år med god vedligeholdelse. Foder skal være i aftentimerne, men de selv kan finde deres egen mad. For eksempel, filtrering bunden af akvariet, havkat er rester af andre fisk.

Soma-centenarians

Denne ferskvandsfisk er kendt for sin dristige og lækker kød, så fiskerne simpelthen ikke giver anledning soms. Under naturlige forhold, kan malle nemt bruge mere end hundrede år. Men menneskeheden er konstant forurener vandressourcerne og derved at sætte spørgsmålstegn ved eksistensen af en normal fisk. Derfor, hvordan mange levende havkat, det afhænger først og fremmest om betingelserne for deres levesteder.

I historien om en masse af beviser for den gigantiske havkat, der vejer op til mere end 300 kg. Derfor foreslår forskerne, at en alder af disse personer over 100 år. Vi kan antage, at der er flere gamle havkat, som ifølge legenden, er endnu ikke fundet jagten på flydende hunde og selv mennesker, men en bekræftelse af disse oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.