Nyheder og SamfundNatur

Frog Rana: funktioner levende og avl

En af de mest talrige dyrearter er heden frog (Rana arvalis) - en typisk repræsentant for klassen af padder. Det er almindeligt i mange regioner i de reservoirer og masse bebor reserven.

udseende

Denne type frø er forskellig stor størrelse, og nåede en maksimal længde på 7 cm. Kendetegnet for en skarp næse næsepartiet. Der er nogle funktioner i strukturen af kroppen. Således når du tilføjer benene vinkelret på aksen af kroppen, de ankelled ikke når til den anden. Ganske store størrelse af disse frøer intern calcaneus knold. Han er høj og er mere end halvdelen af længden af hele fingeren.

På grund af den særegne farve, spidssnudet frø er næsten usynlig i græsset. Ryggen er brune farve kan have forskellig gul, pink, oliven nuance. Det ofte placeret formløse mørke pletter i forskellige størrelser. Langs ryggen undertiden passerer lysbånd. Fra øjet til skulderen strækker sig en mørk plet, udfører funktionen af camouflage mens jagt. Hanner kan identificeres ved ægteskabelige ru hård hud, som ligger over tæerne de forreste fødder, samt den blålig farve af kroppen, som det erhverver i parringstiden. Den forventede levealder i gennemsnit 12 år.

spredning

Næsten overalt i de europæiske lande beboet af spidssnudet frø, et foto taget i denne artikel. I den nordlige del af dens fordeling er begrænset til Skandinavien, i syd - Jugoslavien og Rumænien. I Rusland, rækken af arterne strækker sig fra Hvidehavet til den nederste del af Don i Rostov-regionen, herunder det vestlige Sibirien og Ural.

levesteder

Skovbrug og skov-steppe zone - det vigtigste sted, hvor den mest massivt bebor denne art af frøer. I bjergene, de lejlighedsvis kan findes i Altai-regionen, i en højde på højst 2140 m over havets overflade i Karpaterne, til en højde på 987 m. De lever næsten overalt, at vælge både våde og tørre områder. I løvfældende og blandede skove foretrækker at tage kanten, lysninger. Gerne bosætte sig i flodsletter, sumpe tilgroede slugter, enge rige græsser. Det er ikke ualmindeligt at møde disse padder i landbrugs- agerjord, haver og endda i byparker og haver.

livsstil

Som alle andre padder, kan Rana have en anden aktivitet, som afhænger af den omgivende temperatur. Ved begyndelsen af koldt vejr, bliver de mindre mobile. Evnen af disse padder indånder ikke kun gennem lungerne, men hele overfladen af huden kræver et fugtigt miljø. Tør luft er i stand til at ødelægge dem. Derfor er de fleste af den tid, frøen tilbringer i vandet, til tider væk fra reservoiret i en afstand på højst 20 meter. De kan være skjult under rødderne af træer, nedfaldne blade, tykke græs. Den forekommer oftest, når luftfugtigheden overstiger 85%.

I efteråret, i september eller oktober, frøen går i dvale. Han bruger det på land, gemmer sig i gamle gnavere Burrows, rådne stubbe eller kældre.

mad

Den vigtigste føde for frøer er insekterne. Oftest er det de biller, myg, sommerfuglelarver. Er ikke utilbøjelig til at spise en frø hede bløddyr, edderkopper, regnorme og andre hvirvelløse dyr. Karakteren af magt er i høj grad afhængig af levesteder og af årstiden. Hunt frøer med en lang klæbrig tunge, som næsten øjeblikkeligt gribe bytte.

De selv ofte befinder sig i rollen som offer. Slanger, storke, måger, krager, fritter, grævlinger, ræve og mange andre repræsentanter for dyrenes verden er konstant bytte om frøer. Tritons absorbere deres æg, larver af guldsmede og biller - haletudser. Set i spise deres fisk spidssnudet frø.

reproduktion

Tilbringer det meste af deres liv på land, avle disse frøer afgjort i vandet. Dette forekommer i det tidlige forår, når vandtemperaturen stiger til 5⁰S, men stadig ikke fuldstændigt smeltet sneen. Varigheden af den periode, reproduktion er lille. I maj, efter et maksimum på 25 dage, det er, som regel, er det allerede slutter.

For at gyde frøen Rana vælger reservoirer hovedsageligt af midlertidig karakter - tørv karriere, vandpytter, grøfter. I bunden af græsklædte lavvandede dybde 40 cm, den kvindelige lægger æg, som kan være fra 300 til 3 millioner æg. Diameteren af æggene er omkring 7 mm. Efter dette, kvindelige blade vandmassen, gemmer sig under blade eller mos. Hannen er fortsat at bevogte murværk, råbe farende på nærmer individer.

Udvikling af æg varer fra 5 til 21 dage, afhængigt af vejrforholdene. Længden af den udklækkede larver ikke overstige 8 mm. Deres udvikling fortsætter 37-90 dage. Haletudser har mørk farve, hale ende pegede på det dobbelte af kropslængden. I den anden måned af livet har formet forlemmer, pulmonal åndedræt, og der er resorption af halen. I juni eller juli er der plage.

Meget høj dødelighed afkom spidssnudet frø. Næsten halvdelen af de æg og haletudser bliver dræbt i forbindelse med tørring af vandområder. På spagnum moser fleste af dem dræbt af forsuring af vandet. Som et resultat, før det trin yngel overlever i bedste fald kun 3% af æggene forsinket.

Holde i fangenskab

Bemærkninger om Herbal og spidssnudet frø bekræftes af det faktum, at forskellen i dem i fangenskab næsten ingen. Det har brug for en lille terrarium (30-40 liter), som er plantet vegetation og arrangere en dam. Det skal være stor nok i størrelse, men overfladisk. Top beholder er dækket med trådnet for at forhindre flugt indbyggere. På intet yderligere opvarmning eller belysning til terrariet spidssnudet frø ikke har brug for.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.