LovOverholdelse om regulering

Overarbejde: Hvad du behøver at vide medarbejderen?

Det er svært at finde et land mere loyale over for overtrædelser af arbejdskraft love ved arbejdsgiverne end Rusland. Her næsten daglige krænkelser af arbejdstagernes rettigheder, men de fleste af dem af forskellige årsager er bange for at gøre deres rettigheder, så kaptajner til at ignorere arbejdsloven som sådan. Denne position er grundlæggende forkert og tillader de fleste ejere af private virksomheder til at overveje en sådan opførsel normen.

Meget ofte overtrædelser i forbindelse med sådan en udbredt fænomen som overarbejde. I denne artikel vil vi hjælpe dig med at forstå, hvad loven forstår ved begrebet og hvordan man kan beskytte deres rettigheder i tilfælde af regelmæssig overtid. Ofte medarbejdere simpelthen ikke er opmærksomme på anmodninger fra lederen af opholdet for en time eller to på kontoret, overvejer det er bare en form for force majeure, som ikke er en del af deres arbejdsdag, eller flov over at rejse spørgsmålet om betaling af disse "ekstra" timer. Og for mange fremkomsten af denne tvist overhovedet truet tab af job, så de ikke selv prøve at finde ud af dine rettigheder.

Så overarbejde - absolut enhver aktivitet udført af den ansatte af arbejdsgiveren uden for arbejdstiden. Det vil sige, selv en anmodning om at "holde i en halv time" - det er overarbejde. Med hensyn til de medarbejdere, hvis tiden tilføjes, og i dette tilfælde skal der redegøres for den mindste overskydende arbejdstimer for måneden som overarbejde. Hvis dette ikke sker, kan vi roligt sige om overtrædelse af loven.

Som skal betales overarbejde?

Ifølge den nuværende på tidspunktet for den russiske lovgivning, er overarbejde i et par timer efter afslutningen af officielle arbejdstid er fastsat af arbejdsgiveren forpligtet til at betale i følgende rækkefølge:

De første to timer betalt tid og en halv (dette er den mindste, kan arbejdsgiveren etablere en større procentdel) beløb fra den normale løn.

Den tredje og alle efterfølgende timer - mindst to gange beløbet.

Umiddelbart bør det præciseres, hvis du arbejder, for eksempel til en dag, to og en halv time efter arbejde, og i løbet af andet - en halv time, og derefter på den første dag i den dobbelt takst udbetales først den sidste halve times arbejde. Og for det andet, fordi hele overarbejde, som han vil gå på en tre-kvart hastighed (medmindre andet følger af beslutningen af arbejdsgiveren), varede ikke mere end en halv time, du behøver ikke at stole på dobbelt betaling.

Desuden bør medarbejderne kender en anden vigtig pointe om den øgede størrelse af arbejdsdagen. Som arbejdsloven, er arbejdsgiveren forpligtet til at foretage en streng og grundig hensyntagen til den tid, som medarbejderne på eget initiativ på arbejdspladsen. På samme tid, kan overarbejde ikke vare mere end fire timer i alt i løbet af de to dage umiddelbart efter hinanden, eller 120 timer om året (dvs. kalender).

Desværre er virkeligheden, at sjældne medarbejder kan undgå overarbejde beskæftigelse, og for nogle, selv en regelmæssig arbejdsdag er blevet normen. Men det er ikke værd at glemme alt om deres rettigheder, fordi alt arbejde, især hvis det tager en privat tid ansat betales tilstrækkeligt. I lyset af dette, er advokater rådes til ikke at tøve med at tage spørgsmål vedrørende overarbejdsbetaling og forsøge at gennemtvinge arbejdsgiveren af alle normer for russiske lovgivning arbejdskraft.

Hvis du bliver konfronteret med det faktum, at dine anmodninger ignoreres, kan du altid finde anvendelse på organiseringen af arbejdskraft beskyttelse, som ikke kun vil udfylde hullerne i viden i arbejdsretten, men også fortælle dig, hvordan du indgive en klage og for at forhindre krænkelser af deres rettigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.