LovOverholdelse om regulering

Boligområder - hvad er det? boligområde

Urban område i den moderne russiske lovgivning har en stor liste over de regler der gælder på området. Boligområder - dette område, som er designet og er ansvarlige for en effektiv og korrekt placering af boligmassen. Det er nødvendigt at være opmærksom på nødvendigheden af at tage hensyn til udformningen af bygningsreglementer, programmer og projektioner.

myndighedskontrol

Fordeling af territorier på grundlag af generelle planer, som er opført på genbosættelse steder, brug af naturlige ingredienser samt tage højde for muligheden af territoriale produktive kræfter. Hele komplekset planlægning, zoner, bygninger og så videre. D. er nødvendig for at bosættelser by- og landområder var den mest komfortable, godt lagt ud, opfylder sikkerhedskravene i bopæl, samt har evnen til at udvikle infrastrukturen i området. I SNIP 2.07.01-89: 2 definerer "boligområde", definerede regler, krav, reguleret af sekvens af handlinger til oprettelse af bosættelser by- og landområder, samt specificerede data til beregning.

Hvad er formålet med det område

Boligområde - det er et sæt af objekter, der er involveret i livet af befolkningen. For det første er boliger, til forskellige formål bygninger, som er nødvendige for dannelsen af byens infrastruktur, offentlige faciliteter. Disse omfatter videnskabelige, uddannelsesmæssige, industrielle anlæg, som udstyret ikke er påkrævet sanitære beskyttelseszoner og enheder. Det er også nødvendigt i et beboelsesområde i bolig parker, faciliteter for rekreation befolkningen i byen. Boligområde skal have trafik komponent, der omfatter tilstedeværelsen af gaden områder dannede boulevard, kvadrater, veje. Listen, i henhold til formålet, bør være fuldstændig i forhold til at skabe betingelser for maksimal menneskeliv.

På baggrund af mængden, og også en naturlig del af det område, der er et værk om skabelsen af planlægningen struktur bosættelser by- og landområder. Det bør bestå af boligområder, til steder af ophobning af et stort antal mennesker udføre deres krav, netværkstrafik opgave med relevante meddelelser, grønne områder. Et vigtigt kriterium for integriteten af de boligområder er dens effektiv brug, hvor alle elementer skal forbindes indbyrdes med hensyn til deres placering, uden at forstyrre en bolig landskab.

Funktioner af planlægningen område

Til boligområder levende var behageligt for at leve, rationel udnyttelse af området, samt til at foretage betalinger, der er nødvendige for opførelsen af forskellige objekter, klip indeholder en række regler, der skal tages i betragtning i planlægningen området.

Befolkningens behov for boliger

For at bestemme størrelsen af det område bør være styret af behovet for en separat familie indkvartering i lejlighed eller et privat hjem. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til data på den gennemsnitlige sammensætning af familien bor i området (område). Boligbyggeriet bør inkluderes i beregningen af den nødvendige mængde af plads, typer af boliger, bygninger, faciliteter, tilgængelighed og evne af befolkningen investerer sine egne midler til opførelse.

Tilladt område for byggeri

Individuel boligbyggeri område, når du vælger områder har en række funktioner. Hvis denne by linje, foruden gratis sider bruges steder, hvor det ikke er muligt at bygge højhuse. Det er også bruges til privat boligområde af det område, der er beregnet til at rekonstruere de tidligere indbygget up boligområder. I forstæderne til individuel boligbyggeri udføres på de reserverede områder, som fører til byen område og de nyoprettede bosættelser uden for byområder skal være inden for transport tilgængelighed i en afstand på højst 30-40 minutter fra centrum.

Deltagelse af langsigtet plan i forbindelse med gennemførelsen af den foreslåede udvikling

Når man planlægger og giver plads til ejendom udvikling bør gives til udsigten til bygningen område var ikke på stedet opførelse af fleretagers beboelsesejendomme. For at oprette bosættelser til individuelle boliger, der er nødvendige for udviklingen af normale funktion til at give deres landskabspleje, etablering af intern infrastruktur, vejnettet, tilgængeligheden af sundhedspleje, uddannelse og operationel tjeneste levering områder for befolkningen.

Krav til områder med afvikling, idet der tages hensyn til individuelle karakteristika

Ud over de vigtigste punkter, der er defineret i SNP, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle specielle funktioner. Boligområde - det er ikke bare boliger, men også tilstedeværelsen af genstande af historisk destination, indkvartering af handicappede, sundhedsrelaterede, samt deltagelsen af ugunstigt stillede områder, med hensyn til den naturlige karakter af ustabilitet.

Således i de befolkede bygder har brug for at beskytte og bevare de monumenter af historisk og kulturel værdi. Dette krav gælder for bygninger og konstruktioner, som har særlige arkitektoniske fremtoning. Under planlægningen af boligområder er det vigtigt at overveje det planlagte byggeri af bygningerne, som er under særlig beskyttelse, samt at udføre genopbygning af de historiske områder med henblik på at bevare disse objekter.

Ifølge de topografiske og andre data, som indeholder oplysninger om tilstanden af de seismiske områder, bestemt politik for spredning af objekter i boligområderne. Dette krav gælder for ustabile områder, hvor det er relevant dissekerede planlægning struktur byer, der giver boformer med en vis spredning af hinanden.

Et andet element, der omfatter oprettelse af et fuldgyldigt boligområde, er at give adgang til forskellige områder af livet for personer med handicap. Planlægning og placere genstande bør give faciliteter for handicappede og bevægelseshæmmede personer.

udvikling af byen

Som byspredning, befolkning af dets folk, område bliver multifunktionelle. Ud over placeringen af objekter, der udgør en urban forlig, er der ikke kun boligområder. Denne industrielle og skovområder. Den første er ansvarlig for tilrettelæggelsen og indholdet af byens industriområder. Sidstnævnte er beregnet til offentlige rekreative, sportsbegivenheder, underholdning og så videre. D. Parker område er placeret rundt omkring i byen og tjente til at opretholde orden og skabe betingelser for befolkningen. For så vidt angår industriområder, er det nødvendigt at tage hensyn til i dannelsen af befolkningen i byen og det faktum, at denne region er en væsentlig kilde til forurening af miljøet.

På baggrund af ovenstående kan vi konkludere, at det område, som den by eller bydel, skal placeres i betragtning af hans udnævnelse. Ved beregning og planlægning er nødvendig for at samle den zone, så de arbejder sammen, uden at forstyrre hinanden, uden at skabe yderligere problemer på samme tid at udvikle systemet infrastruktur for den fulde liv i byen og befolkning.

Opsummering

Boligområde - det er de vigtigste skabere multifunktionelle infrastruktur. Ifølge reglerne i Den Russiske Føderation, der er et sæt af regler, krav, begrænsninger og karakteristika, der skal tages i betragtning, når man planlægger. Væsentlige er forholdet til andre områder, der vil være nødvendige, vigtige, nødvendige for befolkningen og livet i hele regionen. At kompetent beregning boligområder, vil under hensyntagen til den lovgivende standardisering skabe en by, der vil fuldt ud at udføre sine opgaver, hvilket yderligere udelukker dannelsen af negative faktorer og fatale fejl i udviklingen af området. Derfor er dataene retning engageret i en lang række afdelinger med ansvar for området for udvikling og dannelse af byer, som er skabelsen, velstand, udvikling, udvidelse af området ved hjælp af en enorm masse af videnskabelige og tekniske ressourcer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.