Mad og drikkevarerOpskrifter

Podtopolniki (svampe): en opskrift på bejdsning til vinteren

Høst frugt og grønt til vinteren det velkendt for os. Værtinde tålmodigt klynken i køkkenet for at behage dine familie vinter hjem pickles, syltetøj og så videre.

Er det svært at lage svampe

En af de vanskeligste og vigtigste opgaver, der udføres i hjemmet - det er saltning svampe. Men salt sprøde svampe, og endda gjort hans egen, selvfølgelig, er en af de vigtigste dekorationer af den festlige bordet i Rusland.

Korrekt forberede syltede svampe ikke kan enhver kvinde. Hver type champignon forberede sin teknologi. Nedenfor er opskrifter, hvorefter du vil være i stand til at lage til vinteren podtopolniki. Svampe - et produkt, som ikke kan behandles let. Før der iværksættes denne vanskelige sag, skal du omhyggeligt læse de regler, der skal følges.

Hvordan fungerer den sibiriske gæst

Podtopolniki - svampe ganske almindelige i Sibirien. Alligevel de kaldes blewits poppel, og de mennesker, de er kendt som Morozik. Disse svampe hører til familien og redovkovyh betragtes betinget spiselige.

I Tricholoma Populinum halvkugleformet konveks og meget kødfulde cap, hvis diameter varierer fra seks til tolv centimeter. Hvis du mødte repræsentanten, hvis hoved er revnet og tyndt rullet kant eller er kuperet og fladt, den friske svampe podtopolniki (billedet ovenfor) foran dig. Dens kød er blødt lidt rødlig farve.

Pladerne blev anbragt på hatten, fusioneret med foden. Voksen svamp er let at genkende - det registrerer en brunlig-rød farve, mens de unge individer er helt hvide.

Fødder i podtopolnikov kødfulde. Deres længde varierer fra tre til otte centimeter, og bredden kan være op til fire centimeter. Unge og voksne stamceller svampe har samme farve som pladen. Når du trykker de små mørke pletter kan vises på det.

Fra august til oktober Siberian samle podtopolniki. Svampe vokser under popler omfattende grupper og er undertiden findes i parker og på vejene. Lokale folk ofte høste dem til vinteren.

Opskrift №1 - marineret podtopolniki

Her er en måde at tilberede svampe podtopolniki. Opskrifter hver familie deres egen, men dette er en af de mest tidskrævende.

For at forberede en liter af marinaden skal du bruge:

 1. 6 stykker af nelliker og det samme antal paraplyer dild.
 2. Sød peber eller sort (den ene kan bruges, og én) ærter og laurbærblad - ved 10 enheder.
 3. 3 teskefulde eddike.
 4. Sukker og salt (tilsat jod bedre ikke at bruge det) - til 2 spsk.

Morozik har brug for to dage i blød i koldt vand. To gange om dagen, er det nødvendigt at ændre. Denne procedure vil slippe af med den naturlige bitre smag, som har podtopolniki. Svampe derefter grundigt vasket med en børste til rensning af overfladen mod snavs, og kogt i saltet vand i femten minutter.

Vandet i hvilken kogt vores svampe, skal drænes og hæld en frisk batch af gryden. Derefter podtopolniki koge i cirka 45 minutter, og kaster i et dørslag.

For at marinere desyatilitrovoe produkt spand, skal du forberede en halv liter af marinaden.

Kog alt vand, tilsæt derefter i det laurbærblad og dild. Forsigtigt falde i søvn krydderier, sukker og salt. En anden 15 minutter, skal blandingen koge. Først da er det muligt at tilføje eddike essens. Efter yderligere fem minutter, slukke marinaden er klar.

Svampe anbringes i steriliserede glas hætter ned. Fyld skålen til skulderen af behovet. I bankerne til randen med hæld marinaden og straks forseglet dem steriliseret kapron låg. Efter vores banker er afkølet, placere dem på et køligt sted (køleskabet er også rart). Inden for 30 dage, kan de svampe spises.

Opskrift №2 - Solim podtopolniki varm måde

Her er en anden god måde at forberede svampe til vinteren. Podtopolniki skal rengøres grundigt og skylles under vandhanen. Så de er sat i gryden og koges i saltet vand i cirka en time. Så blewits poppel vaskes igen og læner sig tilbage i salatslynge.

Kogte svampe skal tilføje salt (50-60 g salt per 1 kg af produktet) og tilsæt krydderier efter smag. Du kan bruge paraplyer dild, peberrod, løg, hvidløg, osv Det færdige produkt er placeret under tryk i en beholder af passende størrelse.

Spis dem vil det være muligt i 7-8 dage.

Opskrift №3 - Kolde saltning

Her er en anden måde, hvordan man lage svampe podtopolniki. Ligesom i det første tilfælde, er alle svampene grundigt rengjort og skyllet. Efter at deres hatte spredt ned i den klargjorte fad, drys hvert nyt lag af krydderier og salt.

1 kg det produkt, du har brug for 50-60 gram salt.

Retter dækket med et låg, og tryk ned, og dens undertrykkelse.

Opskrift №4 - saltet champignon skiver

Til denne opskrift, du har brug for (på 1 kg af produktet):

 1. Sheet solbær - 2 stk.
 2. Dill - 5 gram.
 3. Tre stykker af nelliker og peber ærter.
 4. Laurbærblad - 1 stk.

Af den måde, denne opskrift er egnet til bejdsning og andre arter af svampe.

Rensede blewits hakke (du burde få et par store stykker) og skyl grundigt.

Panden hældes 100-150 ml vand (ca. halvt glas) er blandet med to spiseskefulde salt og sat i brand.

I kogende vand og sat svampe kog under konstant omrøring. Når vandet kommer i kog i en gryde over, tilføje til puljen alle krydderier og kog i yderligere 20 minutter. Svampe er klar, når det synker til bunden, og saltopløsningen bliver transparent.

Vi giver den resulterende blanding afkøle og nedbrydes på banker, oversvømmelse saltvand. I fødevareindustrien kan indtages inden for 50 dage.

Opskrift №5 - en anden måde at marinere svampe

For at forberede marinaden, for 1 kilogram Morozik du har brug for:

 1. Fed, kanel og peber - føje til smag.
 2. Ukrov og citronsyre - 2 Ramm.
 3. Sukker - 10 gram.
 4. Salt - 15 gram.
 5. Vand og eddike - 125 ml.

Podtopolniki ren og skyl, den største skåret i flere stykker. Koges i vand, hvilket er nødvendigt på forhånd at tilføje salt og eddike. Efter marinaden koger, fjernes det fra skummet og kogte champignon anden 25 minutter under omrøring forsigtigt. Når svampene er kogt (husk - den saltlage bør være gennemsigtig og podtopolniki synke til bunden af retter), tilsæt de resterende krydderier.

Det færdige produkt er lagt ud på bredden og hæld marinaden. Derefter de dækker hætter og steriliseres ved forsigtig tilbagesvaling i en time.

Det er fortsat at rulle op vores banker. Her og klar vore marinerede svampe podtopolniki. Billeder af deres knipler kan endda sende venner. Måske de beslutter at droppe i at besøge dig, for at smage de lækre svampe og finde ud af dig hemmeligheden bag deres forberedelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.