Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan Jerk tomater hjemme i ovnen og i mikrobølgeovnen?

Italienske køkken er berømt ikke kun pizzaer og pasta. En af de fantastiske retter, der kun kunne være blevet født i denne solrige land, er soltørrede tomater. Selvfølgelig italienerne selv gør deres udendørs solskinsdag sommer. Men det er svært at skabe betingelserne i Rusland. Og mange, ikke at vide, hvordan at rykke tomater derhjemme, købe færdiglavede krukker i butikken. Men de er meget dyre. Men for at gøre en sådan høst er meget enkel at den mest almindelige køkken.

På den ene lille krukke med soltørrede tomater bør tage 1-1,5 kg frisk. små frugter (sort "dræn" eller lignende) virker bedst. Bare ikke bruge alt for søde, og du får dessert i stedet for snacks. Afhængigt af størrelsen, skåret i 2 eller 4 dele. På anmodning til fjern kernerne, dræne overskydende saft. Dette vil reducere tilberedningstiden. Lå tæt på hinanden på en bageplade, finder pergamentpapir og smøres med olivenolie. Drys med havsalt, tørrede krydderurter (bedst egnet basilikum, oregano, timian og dild). Tilføj hakkede fed hvidløg. Sæt i ovnen, forvarmet til 100-130 grader, og forberede en snack i 4-5 timer og lader døren stå på klem. Når al væsken er fordampet, foldet til en krukke med et tætsluttende låg, skiftende lag af tørrede urter og hvidløg. Hæld alt olivenolie. Dette er den nemmeste, men en lang vej at hvordan jerk tomater derhjemme.

Men i varmt vejr, når ikke engang ønsker at flytte, er det vanskeligt at bruge flere timer i køkkenet med komfur inkluderet. Men i sådanne tilfælde kan hjælpe en opskrift på, hvordan man laver soltørrede tomater i mikrobølgeovnen. Kun det kan bidrage til at gøre meget lidt. Forbered frugt samt til ovnen. Sæt dem fast på pladen. Drys salt og krydderurter, drysset med olivenolie. Vi lægger på i 5 minutter ved maksimal motoreffekt mikrobølgeovn. Giv hvile 10 minutter. Gat, flette den frigjorte saften ned i koppen. Og endnu engang sende i mikrobølgeovnen i 3 minutter længere. Så lad den stå i 3 minutter, hæld saften og igen gentage proceduren. Så vi tilføje dem til krukken skiftende lag af hakket hvidløg og krydderurter. Fyld indsamlede saft og smør. Giv bryg nedkølet 12 timer. Du kan prøve.

At vide, hvordan at rykke tomaterne i ovnen og mikroovn, kan du eksperimentere lidt med fyld og gøre dem uden huden (for dem, der ikke elsker hende). Først skal du forberede en duftende olie, med hvem han vil være dåsetomater. For at gøre dette, lidt varme det på komfuret og tilsæt krydderurter (basilikum, oregano og timian), varme og sød peber og hvidløg. Lad det trække i 2-3 dage. Fjern derefter alle krydderier til duftende olie er ikke forkælet. Nu er vi nødt til at forberede frugten. Til dette formål foretage et snit på tværs udeladt for et par minutter i varmt vand og skræl. Resten af denne opskrift hvordan ryk tomater, gentager den anden. Disse tweaks tillader bare gøre dem mere duftende og udbud.

Men vi skal ikke kun vide, hvordan man korrekt ryk tomater, men også hvordan man opbevarer dem. For at gøre dette, kun egnet glaskrukker med tætsluttende låg. Det er tilrådeligt at forbruge fødevarer soltørrede tomater i 2 uger. Hvis du planlægger langtidsopbevaring, bør de være fyldt med varm olie, og bankerne skal være sterile. Men selv i dette tilfælde, mere end et år, de ikke var værd at holde. Selvom usandsynligt at stå i så lang tid, denne velsmagende snack.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.