Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad risotto med kylling

Italiensk ret risotto med kylling blev almindeligt kendt blandt kokke fra det 19. århundrede. Det er tilfredsstillende, og samtidig en nem ret, som kan lide næsten alle, der har prøvet det mindst én gang. I de senere år er det blevet mere og mere populær blandt russerne.

For at forberede risotto med kylling bedst ris med højt indhold af stivelse. Det karanaroli sorter, Arborio eller Vialone nano. Sidste klasse sjælden i russiske butikker. Processen med tilberedning af måltider har sine egne karakteristika. Opregne de grundlæggende regler.

  1. Det er altid nødvendigt at vælge den rigtige rissort.
  2. De rissorter for risotto indeholder to slags stivelse, som tillader det at forblive stiv og bløde indeni ud. Derfor er det umuligt at vaske ris vand.
  3. Bouillonen bør være forberedt på forhånd.
  4. Det er pre-yngel ris i 30 sekunder i smør. Du kan bruge olivenolie eller solsikkeolie, det hele afhænger af regionen og de rissorter. Smagen vil vise sig anderledes, men altid skal være god til at suge den majsolie, så de formørkede ydersiden, men indeni var hvide.
  5. Hæld bouillon i ris bør være gradvis i små portioner. At forsøge at holde sig til bouillon og korn proportioner 5: 1.
  6. Tilsæt salt og peber til risotto bør være i slutningen af madlavning.
  7. Bruges til ost retter og tør vin af fremragende kvalitet, for ikke at ødelægge risotto.

Italienske kokke generøst deler opskriften, forklare i detaljer, hvordan man kan tilberede risotto med kylling, fadet forårsagede ikke frustration blandt de usofistikerede person. Da italienerne siger, kan risotto være forberedt i 17 minutter. Men alle ingredienserne skal være forberedt på forhånd.

Lad os starte med kylling bouillon. For at gøre dette, er det mere bekvemt at tage en stor gryde, fyld den med koldt vand 2/3 og nedsænke den vaskede, renset og skåret i stykker af kylling. Du kan bruge flere kyllinger, hvorfra skåret ben og bryst filet. Dvs. i bouillonen bør være en tilstrækkelig mængde af knogle.

For bouillon er bedst at bruge drikkevand i fem-liters dåser fra butikken for at føle den kylling smag og aroma. Tilføj en knivspids salt og knuste peberkorn. Kog ved høj varme indtil kogning. Fjern derefter skum skimmer, reducere varme og ulme i 2 timer.

I bouillon add stegt i en tør pande løg og gulerødder, skæres i små stykker. Du kan (hvis det ønskes), tilsæt persille eller selleri, bælg af grønne ærter, et stykke citronskal. En halv time indtil den er klar til at hælde væsken glas tør vin. Fem minutter før udgangen af madlavning til lavere bouquet garni. Det er samlet af flere grene af persille, timian, selleri enkelttråde 1 og blade. Bunch af grønne laurbærblade nødt til wrap, binde en lang streng, der kan primotat at panhandle og smide i en flok af bouillon. For enden af tråden vil være let at fjerne det fra bouillon, når den tid kommer.

Bouillonen bør være afløb, hældes i en ren beholder og opbevares i køleskab. En del af det bruges til risotto med kylling og nogle til at fryse for fremtiden.

For at forberede risotto er bedst brugt parmesanost, god kvalitet tør vin og smør, ikke olie. Løg skal skæres meget fint, for ris på størrelse, så det ikke kan mærkes på tænderne. Skønhed og forbedre smagen, kan du bruge safran, men det er meget dyrt.

Et vigtigt skridt i forberedelsen af risotto med kylling er "Soffritto", der er grundlaget for ris. Løg og gulerødder steges på medium varme, men tillader ikke at brænde. Så hurtigt hældes i gryden figur, der konstant røre og søge skifter farve udefra. Så hældte han en tør vin og alkohol er fordampet. Denne fase kaldes "tostatura".

Det vigtigste skridt anses for at være tilsætningen af bouillon i ris. Panden med ris og grøntsager brug for hurtigt at hælde 1 eller 2 øser bouillon, således at væsken omfattede krydset. Konstant omrøres ris indtil da, indtil væsken er absorberet. Derefter tilsættes gradvist bouillon og fortsæt omrøring indtil fuldstændig absorption risotto flydende ris.

Efter 10 minutter, tilsæt svampe, dampede grøntsager, når de udarbejder risotto med kylling og grøntsager, og fortsætte madlavning. Efter 17 minutter af konstant topping op bouillon og omrøring af ris vil være klar, der er bud, men vil bevare en fast kerne.

I det sidste trin, "mantekatura" i det færdige fad tilsæt revet ost og kolde stykker af smør. Alt blandes omhyggeligt og anvendes på bordet varmt. Til risotto med kylling bevare deres gode udseende og raffineret smag, spise, er det nødvendigt med det samme. Nyd sin aroma har brug for varmt, for hvis fadet stå op for et stykke tid, det bliver en agglomereret masse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.