ForretningSalget

Butikker "ECCO" i Moskva, adresse, åbningstider

Brand "ECCO" er nok kendt af alle fra ung til gammel. Og hvis vi ikke købe denne sko, eller i det mindste hørt om det.

Tilstedeværelse på markedet i mere end halvtreds år, siger velstand i selskabet. Sko virkelig fremragende kvalitet og modstandsdygtige over for tiden. Sko "ECCO" er mere træt end slidt.

Antallet af "ECCO" butikker i Moskva stiger hvert år, hvilket viser en konstant efterspørgsel efter produkterne.

Engang

Tilbage i 1963 en simpel borger i Danmark på vegne af Carl Tusbi forlod hans manager stol til produktion af sko fra sin arbejdsgiver og besluttede at få sin egen virksomhed. Da det viste sig, ikke forgæves.

Manden var vedholdende og beslutsom. Erhvervet på favorable vilkår en lille forladt fabrikken og begyndte at vende deres ideer til virkelighed. Så der var en produktion af den første skoforretning "ECCO" i Danmark.

Denne mand vendte sig og brød de gamle stereotyper, der guidede produktionen af sko i disse dage.

Så efterhånden, år efter år, tvangstanker ideer og bevæbnet med en iværksætter flair, inkarnerer han nye ideer og teknologier, designløsninger - åbne datterselskaber i forskellige lande.

For lang levetid mærke udtænkt berettiget succes, kan du finde en masse butikker "ECCO" ikke kun i Moskva og i andre byer i Rusland, men i hele verden.

Lidt ked af, at prisen i Rusland er meget højere end i udlandet. Og model og farve resultater i Europa er meget mere end elskere af TM "ECCO" har længe haft og købte sko på de fremmedsprogede partnere.

Men Rusland, som altid, den bedst sælgende og indtager førstepladsen i salget af dette mærke sko.

Hvilken slags sko?

I denne sko kan du glemmer, at du har på dine fødder sko, før de er komfortable og lys.

Fodtøjet er lavet på fabrikker partner, som er placeret i forskellige lande: Brasilien, Kina, Portugal, Italien og Slovakiet.

Produktionen foregår på fabrikker i Thailand, Indonesien, Holland.

Sko i efterspørgslen, fordi producenten var i stand til at kombinere sine grundlæggende krav, som i dag er bestemmende for succes i brand - komfort og bekvemmelighed. Sko skal være bekvemt før så hyggelige hjemmesko, lys - næsten vægtløs, blød og fleksibel - intet bør hindre foden, ikke at være til gene i en statisk position, og under gang.

Selvfølgelig bør det gøre det muligt for fødderne at ånde. Det materiale, hvoraf den er fremstillet nødvendigvis skal passere luft. Besidder holdbarhed - være stærk, til at modstå alle de prøvelser, der faldt til sit parti.

Kun denne slags sko har ret til at bære navnet "ECCO". Tak til alle disse kvaliteter, mærket er en leder og er ikke ringere end deres konkurrenter.

Virksomheden arbejder konstant på at forbedre og udvikle nye modeller, udvælgelse af nye materialer, der efterfølgende bliver råmateriale til produktion.

Perfektioneret alt ydersål, indersål, kvalitet assembly, fittings, støbte materialer til overlæderet og dets kombination.

Brug de unikke egenskaber af materialer:

 • polyurethan, kendt af alle deres universelle egenskaber;
 • Vibram - en særlig kombination af forskellige typer af gummi, hovedsagelig anvendes til fremstilling af såler af sportssko;
 • Latex er kendt for sin fleksibilitet, lethed og holdbarhed.

Først og fremmest, at kvaliteten af de resulterende produkter og deres egenskaber skyldes omhyggelig lagdelt hud behandling.

"ECCO" - en af de få virksomheder, der udfører en fuld cyklus af produktionen, fra avl af husdyr til det færdige par sko. Og denne grundlæggende del af grundlæggeren af strategien fortsat er relevante, og som tiden har vist, er en succes. Præcis kontrol på alle niveauer i forsyningskæden kan opnå den bedste kvalitet af produkterne.

retninger

Butikker "ECCO" i Moskva tilbyder en betydelig række produkter. Hvis du støder på et par sko, vil du helt sikkert stadig holde blikket på bælter, punge, tasker og koblinger. Kære pige konsulent vil tilbyde kosmetik til dine nye sko pleje produkter, sokker og indlægssåler, kan også være nyttige og udskiftelige snørebånd - sig selv.

Generelt kan de sko og alle relaterede produkter findes i en butik. Produkter fremstillet med hele familien, kan du vælge som sin produktion udføres på flere måder:

 • Afslappet, Perfomance, golf, Capital By - kollektion til mænd og kvinder. Denne daglige mønster, klassisk form, sportssko til uddannelse og rejser. Alle aldre kan se her, det er hyggeligt og indre hjemmesko, sandaler, sko og støvler af forskellige længder, og sko og støvler.
 • Collections Kids - for de små børns fødder. er lavet på baggrund af alder Smuk ortopædisk fodtøj er udstyret med det ben var forsvarligt låst i anklen er stive rygge, mod vristen af flatfoot og anatomisk sål indeni, der gør det muligt for barnets fod at danne ordentligt.

Hovedstrømmen af skoen - et produkt fremstillet af læder og alle dens derivater.

Den største butik "ECCO" i Moskva, med det bredeste udvalg af produkter findes på: Kotelniki, Novoryazanskoye Highway 8, den komplekse "Mega Belaya Dacha".

attraktive tilbud

I butikker "ECCO" i Moskva, kan du købe gavekort af forskellig værdi fra 1.000 til 10.000 rubler for en periode på 2 år, sprede det på en vare fra virksomheden.

Der er også en rabat program, der giver dig mulighed for at samle bonuspoint, når du foretager køb på plastikkort. Efterfølgende kan disse punkter beregnes på efterfølgende besøg på butikken og betale op til 50% af værdien af varerne.

Tidligere indsamlingssteder kan findes i afsnittet "Salg", at varerne kommer i en rabat afdeling.

Shop "ECCO - Domodedovo" er placeret på Walnut Boulevard, 14. Han venter for sine kunder efter rekonstruktionen, er der fristende tilbud derude.

samarbejde

Virksomheden tilbyder samarbejde til forhandlere Moskovko område og regionale partnere, der gør det muligt at repræsentere brand i det område af byen eller regionen.

fordele

Iboende fordele af mærket kan nævnes:

 • kvalitet;
 • moderne stil;
 • bekvemmelighed og komfort ved at bo i skoen;
 • hyppige rabat salg;
 • en bred vifte af størrelser;
 • velegnet til alle kategorier af borgere.

mangler

Blandt de mangler kan noteres en høj tolkning priser.

Selv om mange butikker i Rusland, men ikke hver by har en repræsentant for brandet.

Nogle købere er meget tilfredse med kvaliteten af de produkter, eller de kortvarige sokker. Dette indikerer forekomsten af piratkopier af den uformelle.

pleje

Producent som ingen andre ved, hvordan at give en god udseende sko, gendanne, hvis det er nødvendigt, efter vejrforholdene, rene og beskyttede.

Til enhver adresse af butikker "ECCO" i Moskva, kan du købe specielle værktøjer serien "rengøring", "beskyttelse" og "pleje". Her til din rådighed en bred vifte af børster, svampe, spray, cremer og sko båre.

hvor man kan købe

Alle adresser "ECCO" butikker i Moskva, vil vi ikke angive dem en hel del. På dette tidspunkt i byen, hvor der er 67, i Rusland - omkring 300.

Den mest berømte af dem:

 • TC "Atrium", ul. Ground Shaft, 33, metro station "Kursk" og "Chkalov".
 • Indkøbscenter "Venskab", ul. Novoslobodskaya, 4, metro station "Novoslobodskaya".
 • TC "Iridium", Zelenograd, Kryukovskaya område, 1 metrostationen "River Station".
 • Indkøbscenter "Juni", Mytischi, st. Mira, 51 Metro station "Medvedkovo."
 • Mall "Capitol", Vernadsky Prospect, 6, metro "Universitet".
 • TC "Marcos Mall" Altufevskoe motorvej, 70, metro "Altufyevo" eller "Bibirevo".
 • TC "Metropolis", Leningrad motorvej, 16 A, metro station "Voikovskaya".
 • Indkøbscenter "Neglinnaya Plaza" Pipe område, 2 underjordiske "Tube" eller "Colored Boulevard."
 • Indkøbscenter "Olympic Plaza", Mira, 1, metro station "Prospect Mira".
 • TC "Prince Plaza" Novoyasenevsky Avenue, 1, metro station "Teply Stan".
 • En anden butik adresse "ECCO": "Hudson", Kashirskoye, 14, metro station "Prædiken" eller "Warszawa".

Du kan også se den kommercielle del af multi-brand butikker, såsom "Monsieur støvler", "Golden Babylon" og mange andre. Desværre, salgsstedet "ECCO - Arbat" på adressen: ul. Novy Arbat, 28 - var ophørt med at eksistere.

Alle netværk butikker er omtrent i samme tilstand, indtil det transporterende indkøbscenter.

Du får virkelig høj kvalitet og pålidelige sko, der vil vare dig mere end en eller to sæsoner, men meget længere. Og når man tænker på, at skoene er ikke den billigste, er det muligt at navngive prissætningen ganske fornuftig. Med denne walking sko vil være for dig nydelse. Soar med "ECCO"!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.