ForretningSalget

Cross-selling - et effektivt værktøj til at opnå en fortjeneste

Effektiviteten af udviklingen af finansielle organisationer afhænger direkte af mængden og kvaliteten af de solgte tjenester. Så for eksempel i banksektoren - det er solgt lån, afdrag, lån og andre ydelser, i forsikringsselskaber - det drejer sig om forsikringer for biler, fast ejendom, livsforsikring. Gennemførelsen, sammen med de nødvendige varer og tjenesteydelser til kunden, kaldes stadig en krydsalg. Med andre ord er det krydsalg af tjenester eller produkter.

Hovedopgaven for sådanne metoder er at øge indtægtsdelen af organisationen. Ofte er produkter, der sælges ved hjælp af sådanne metoder, meget rentable, men mindre populære, og derfor giver dem mulighed for at "laste" til andre populære produkter.

Typer af cross-selling

Konditionelt kan de opdeles i salg i servicesektoren og inden for varer. I servicesektoren er denne form for salg ofte præsenteret i bank og forsikring.

Forskellen mellem denne metode til salg inden for forskellige forretningsområder

Krydsalg af bankprodukter er en kombination af tjenester, der er forskellige i deres formål. For eksempel, hvis en person har et lån, kan du også sælge et betalingskort undervejs. Således vil belastningen på klienten være meget højere, institutionens rentabilitet - mere. Et andet eksempel: En virksomhed ansat på en bank for en kreditlinje. Banken besluttede at låne, men under hensyntagen til åbningen af den nuværende konto og overførelsen af lønprojektet. I dette tilfælde ser vi en frivillig-obligatorisk mulighed for en sådan realisering af den nuværende konto og lønkontrakten.

Krydsalg i forsikring har også fået stor popularitet. Næsten ethvert forsikringsselskab stræber efter omfattende kundeservice. Det vil sige, hvis du ansøger et forsikringsselskab om at forsikre fast ejendom, vil du blive tilbudt andre former for forsikring (liv, bil osv.). Salget af andre produkter fra forsikringsselskabet sammen med det primære er krydssalg i forsikring.

Handel og metoder til salg

Krydsalg i handel er lidt forskellig fra sådanne aktioner på finansområdet. Her præsenteres de snarere som en tilføjelse til hovedsalget end et separat produkt. Hvis du for eksempel køber en smartphone eller en computer, vil du blive tilbudt en ekstra service eller software mod et gebyr. Således popularisere varer, der er dårligt solgt.

Hvad er fordelene ved disse metoder?

  • Popularisering af tjenester, der er dårligt solgt.
  • Ofte giver krydsalg høj afkast, så ved hjælp af denne teknik øges virksomhedens økonomiske resultater betydeligt. Kapitalets rentabilitet øger organisationens likviditet, hvilket signifikant forbedrer de statistiske indikatorer.
  • Organisationernes ønske om at flytte til en europæisk samarbejdskvalitet, hvor en væsentlig del af overskuddet (op til 30 procent) modtager fra yderligere tjenester, der sælges gennem cross-selling.
  • Brugen af denne teknik gør det muligt for organisationen at lave "universelle soldater" fra dets ledere, da implementeringen af denne metode i praksis kun er mulig med fremragende kendskab til personalet i alle produkter i virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.