ForretningSalget

Vermiculit Plader

Nye sikkerhedsstandarder under store konstruktion er en række aspekter, men fortjener særlig opmærksomhed fra brandsikring. Det skal bemærkes, at nogle elementer skal styrkes brandsikring, hvilket kan opnås ved at anvende de nyeste teknologiske udvikling. Vi taler om de vermiculit plader. Køb plade PVTN muligt online, på forhånd at bestemme med deres brand, der starter fra hvor de skal bruges. Vermiculite - kvalitet brandsikkert materiale producerer naturlige stoffer. Vermiculite tilhører miljøvenlige materialer, er modstandsdygtige over for meget høje temperaturer. Ekspanderet vermiculit ikke indeholder urenheder af alkali. Selv ved 1200 ° C ingen vermiculit udsender giftige elementer, der kan skade natur eller mennesker. Vermikulitprodukter er ekstremt let forarbejdes med konventionelle værktøjer, installeret en høj temperatur klæbemiddel eller forbindelsesstykker på væggen eller en anden overflade. Den ydre del af produktet er malet med maling, overtrukket med metal.
Dette materiale har en lav pris, men når du får tilbudt en pris, vermiculit uoverkommelige underdrivelse, må man undre sig over dens kvalitet. Før vermiculit køb, skal du vælge tætheden af produkter. Virksomheder, der fremstiller flammehæmmende produkter kan tilvejebringe forskellige densiteter fra 350 til 1000 kg / m3. Denne enestående råvare i den private og industrien byggebranchen som flammehæmmende materiale af metalprodukter. Brandsikring af metalkonstruktioner vermiculit tilvejebringer en indledende rensning af strukturen af skalaen, snavs, mørtel, hvor plantning vil blive udført. Og dyb rengøring rust, priming er ikke nødvendig. Når overfladen er forberedt, skal det være fremstillet af beskyttelsesstrukturen brand, fikseret PVTN. Attachment er at tilvejebringe en struktur af metal kappe er dannet et brandsikkert ramme. Ved hjælp artikler i vermiculit udføres ikke kun metal termisk beskyttelse, det er egnet til plettering ovne, skorstene og kabelkanaler.
Taler om brugen af vermiculit brædder, bør også tage fat på emnet for deres anvendelse til dækning af bygninger af armeret beton. Brandsikring af armerede betonkonstruktioner er nødvendig for at øge styrken af den i bygninger under branden. Montering plader fremstillet for at fremføre færdige væg. For at gøre dette, er det bedst at bruge en speciel lim, der giver god trækkraft. Ligeledes beskyttet trækonstruktioner. Det skal siges, at vermiculit-plader giver større termisk og akustisk isolering. Det viser sig, at de kan bruges parallelt til at løse flere store problemer. Hvis du vil købe dette unikke materiale virkelig nødt til at gå til virksomheder, der rent faktisk producerer det. Når du foretager bør tage hensyn til den volumetriske vægtfylde og dimensionelle egenskaber ved produkter. Prisen er direkte afhængig af produktet tæthed. Hvis du ikke har brug for høj tæthed, hvorfor betale mere - Forkæl at bestille den mest hensigtsmæssige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.