ForretningSalget

Salg - Hvad er det? Hvem er den Sales Manager?

Salg - denne aktivitet i servicesektoren. Eksperter i branchen er et centralt element i enhver virksomhed, fordi hver aktivitetsområde generelt lukker på Institut for Marketing.

Analyse af aktiviteten af lederen

Salgschef i de sidste år blev meget udbredt blandt de mest eftertragtede og populære erhverv. Andre navnet på denne specialiserede - Sales Manager.

Nok højtstående Salg nået. Dette skyldes den hurtige udvikling af servicesektoren i Rusland. I dette tilfælde, salgschefer er kernen i servicesektoren og sikre den overordnede succes for virksomheden.

Specialisten udfører Salg - er en brancheforening, der er forbundet med salg af noget materiale (apparater eller ejendom). Men de moderne repræsentanter for erhvervet finde effektiv anvendelse i servicesektoren (f.eks et finansielt marked, eller bank).

Metoder til bestemmelse af nøglekompetencer Salg

For at forstå, hvad de Sales, skal du definere grundlæggende kompetencer. For at gøre dette, er det tilrådeligt at bruge nogle standard metoder: repertoire gitre (J. Kelly.), Interviews eller kritiske hændelser. Det kan også anvendes med stort held hjælper metode, såsom et spørgeskema, som omfatter spørgsmål seks blokke, der har retningen af arbejdet profilen enhed. De opnåede efter udførelse af en sådan undersøgelse, kan anvendes til yderligere analyse.

Profil salgschef

Denne profil består af fire hovedelementer enheder. Hver af dem indeholder to kompetencer. Den første blok kaldes "Personlige karakteristika" og omfatter komponenter såsom det kreative sind, fleksibilitet i tanke og formål.

Den kreative sind anvendes i præsentation af virksomheden eller enkelte tjenester til potentielle kunder. Den fleksibilitet til at forstå nogle af de karakteristika af mennesker, der er nødvendige for at udføre visse opgaver: at etablere et samarbejde med kunderne, identificere årsagerne til afvisning af samarbejde, koordinering af pris, mængde og leveringsbetingelser. En sådan komponent som vedholdenhed, kræves salgschefer, når de forhandler samarbejdsaftaler betingelser fremme eller overskrifter.

Det andet profil blok er "meddelelser", der udgør den væsentligste vektorer interaktion generelt kommunikativ aktivitet, og klient-shell virkning.

De nærmere af markedet for tjenesteydelser

I dette segment af markedet eksperter til at levere Sales typen tjenester - det er de mest almindelige erhverv. Faktisk er markedet mættet med disse eksperter. De er ansvarlige for salg af varer fra forskellige kategorier, produkter og tjenester. Vanskeligheder i nærvær af højtuddannede specialister relateret til salget af de særegenheder og særlige træk ved de varer. Uddannelse i dette tilfælde betyder ikke noget. Det er vigtigt at forstå principperne i omsætning af varer, overvåge kundernes behov og samarbejdspartnere, samt oprettelsen af efterspørgslen. På dette område kan en temmelig succesfuld karriere eksperter gøre med grundlæggende økonomi.

Men opnå en høj standard for ydeevne er både læger og chauffører. Bare vær opmærksom på, at afgivelse af virksomheden i forskellige regioner har salgschefer ofte rejser (nogle gange tage op til 80% af tiden). Derfor, hvad er salgs- og hvad er dens fordele kan kun forstå, fleksible og mobile mennesker.

Funktioner foranstaltninger til fremme af salg og salgsfremmende foranstaltninger

Disse aktiviteter er rettet mod en effektiv udnyttelse af emballerede varer. Salgsfremmende udføres, når behovet opstår for at opnå en stærk og øjeblikkelig reaktion marked for tjenesteydelser. I dette tilfælde skal varerne betragtes ud fra perspektivet af livscyklus.

Dette koncept er gjort inden for distribution og markedsføring afspejler de stadier af udviklingen af råvare positioner, da deres udvikling indtil tilbagetrækning fra markedet.

Rimelig salgsfremmende anses ikke kun på scenen for at indføre et nyt produkt på markedet, men også i den fase af sin tilbagetrækning fra markedet af det samme.

Mål, der skal opnås ved anvendelse af stimulering teknik inden for marketing, definerede virksomhedens mål og egenskaberne af målgruppen, de er orienteret. Kortsigtede mål er at skabe en vis tiltrækningskraft eller værdien af varer til en potentiel kunde (eksempler omfatter anvendelse af forskellige rabatter, slidstærk og funktionel emballage). Som et langsigtet mål er taget i dannelsen af forbrugernes bevidsthed om en større følelse af værdi af nogle varer.

Der er tre primære modtager af dette salg format: forbrugere, mellemmænd og salgspersonale. Følgende eksempler kan gives som de grundlæggende teknikker og salgsfremmende opgaver:

  • Rabat på prisen, når varerne fastsatte beløb. I dette tilfælde er der tale om et vist antal formidlende varer til en lavere pris, hvis de har købt en bestemt (aftalt) beløb.
  • Premii- såkaldte "pushere", der er betalt til forhandlerne med salg af produkter, der overstiger et bestemt beløb, før for en vis periode.

Hvad er det salg-studievært

Det er sikkert at sige, at dette begreb er forbundet med værktøjer til at øge salget effektivitet. Ofte salg-studievært er forbundet med et netværk af detailsalget. Men formatet af data er ganske effektive og professionelle plan.

Hvad gør salg-studievært? Han er ansvarlig for gennemførelsen af foranstaltninger med henblik på at forbedre effektiviteten af virksomhedens salg. Hvis dette format er designet korrekt og effektivt, så en salgsrepræsentant giver en dominerende stilling på deres virksomheds forretninger, hvorigennem vil det være muligt at opnå en vellykket stigning i salget.

Begrebet "salg-studievært" er forbundet ikke kun med menneskelige aktiviteter, men også med organiseringen af salgschef. For eksempel kan det være bekvemt mappe med indlejrede skær i dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.