HjemlighedIndretning

Hi-tech - det er ... stil i arkitektur og design

Ordet "hi-tech" på engelsk ordet betyder "høj teknologi". Vi kan ikke sige, at vores folk er fans af denne nano-stil. Ikke desto mindre er lidt af dynamik, originalitet og friske ideer de ofte låne det til ham. Ud fra dette kan vi konkludere, at det indre af lejligheden i den højteknologiske udseende, mens vigtige og avantgarde. Det vil være den ideelle løsning for kreative mennesker, der marcherer i takt med tiden.

Men der udfærdiger en lejlighed, styret af data af den stilistiske beslutning, er det vigtigt ikke at overdrive det, der kombinerer inkongruent. Ellers vil hele atmosfæren i dit hjem ser latterligt. Derfor er designere stærkt anbefales til nøje at undersøge den højteknologiske område i det indre, det adskiller sig fra andre stilarter, samt at overveje mulighederne for dens anvendelse i hvert værelse.

Historien om stil

På retning af high-tech for første gang nævnt arkæologerne i begyndelsen af firserne af det tyvende århundrede. Det menes, at denne stil - et produkt af den sene periode af modernismen. Et par år efter åbningen, begyndte han hurtigt kommer i mode, efterhånden breder sig i hele verden. Ekko med retningen af pop-art og illustrationer til værker af science fiction-genren, har design i hi-tech stil blevet, som de siger, er den virkelige udfordring længe været forankret traditioner. Det er interessant, at så nye løsning er ikke kun meget levende, men virkelig original.

centre Pompidou

Klassisk højteknologisk genren anses for at være Pompidou-centret (bygget i 1977 i Paris). Den franske nu og da kritiseret ham og sagde, at bygningen kun fordrejer det historiske centrum. Men med tiden, er strukturen blevet en national stolthed, og nu overveje franske Pompidou-centret en af de smukkeste seværdigheder i dets kapital.

I modsætning til den franske, den engelske arkitekt straks faldt i kærlighed med high-tech stil. Det fremgår af den måde, de begyndte at aktivt at fremme den. Er bygget i stil af bygningen var det muligt tidligere tælles på fingrene på den ene hånd. Men i slutningen af 80'erne i sidste århundrede, begyndte arkitekter til massivt udvikle huse projekter. Hi-tech er blevet mere og mere ofte brugt til boligindretning. stil popularitet med hver Odom steget, og det toppede i midten af halvfemserne. Men, som vi ser i den moderne verden, denne slående stil har ikke mistet sin relevans.

Grundlæggende principper for high-tech stil

Arkitektur og design i denne stil, har vi følgende fælles træk.

  1. Linje kendetegnet ved enkelthed, stringens og klarhed. Men den flade overflade, og vinkler er ikke så simpelt som de ser ud ved første øjekast: de skjule sig i skjulte hylder og skuffer, apparater og indbyggede skabe. En sådan løsning i verden af design kaldes "kompleks enkelhed". Et andet eksempel er omhyggeligt skjult garderobeskabe.
  2. Anvende elementer af plast, glas, beton og metal. Sådanne materialer er populært omtalt som industrielle, i modsætning til sten og træ, som anses for naturligt. Sidstnævnte design i hi-tech eller eliminerer eller omhyggeligt skjuler.
  3. Elementer af mursten og beton er sædvane at forlade i sin naturlige form, men lejlighedsvis de kan påføres et tyndt lag af gips. I sin egen interesse er lavet i stil med hus design. Højteknologisk indvendige rum fjerner ikke kun forgyldning, fint tapet, men også andre forskellige former for smykker. Og det ser stadig dyrt og præsentabel.
  4. I værelserne kan du ofte finde skillevægge og skydedøre. De er lavet som regel af metal eller plast indsatser af matteret glas. Nogle gange er de er lavet af træ, betyder det ikke at dekorere noget.
  5. Andre højteknologiske funktioner flere indbyggede inventar. De er faste, ikke kun på loft og vægge, men er monteret i gulvet. Belysning er også placeret på den integrerede metal møbler.
  6. I stil med high-tech primære farver betragtes metallisk, sort, hvid og grå. Værelserne er indrettet med skulpturer og malerier i overensstemmelse med ånden i avantgarde, samt sort-hvid udskrifter og fotografier om forskellige emner.
  7. En obligatorisk attribut af den stil betragtes som den mest moderne udstyr, som er placeret over hele linjen. En af de vigtigste designelementer er de forskellige instrumenter i de nyeste modeller, som anvendes ikke blot til sit formål, men også til at dekorere rummet.
  8. I stil med high-tech er ikke lavet til at skjule den rørformede struktur og de forskellige meddelelser, så her de er sat på offentlig visning.

De rum, hvor dominerer high-tech design, udseendet er ikke kun den mest rummelige, de er også virkelig nemt at bruge. Det er værd at bemærke, at brugen af denne stil i sin reneste form giver også "kold" indvendig. Det følger heraf, at placere en lejlighed i denne stil, er det bedst ikke at udmatte dig selv i rammen, og tilføje andre beslutninger stil, mens blødgørende tør ren high-tech. Dernæst overveje for hvilke faciliteter vil være relevant for en sådan indretning.

Entré i hi-tech stil - det er en udvidelse af et lille rum

Indgangen hall er altid forskellig fra de andre rum i deres lille størrelse. Samt arkitektur og design i stil, vi overvejer, er dynamisk, funktionalitet og enkelhed, det er her, high-tech - er, hvad du har brug for. For eksempel, hvis du tegner et lille rum med forskellige dekorative elementer, vil det virke endnu mindre end den faktisk er. Derfor er det er enkel og klar stil linje - det er præcis, hvad du har brug for i gangen.

Badeværelse og high-tech stil - kortfattethed og bekvemmelighed

I badeværelset, på samme måde som i forhallen, stedet er relativt lille, og vil gerne lægge i det en masse ting. Således at high-tech stil er en ideel løsning i dette tilfælde. Skinnende krom eller glasoverflader ser i badeværelset fordelagtig. Ud over alt dette, uden elementer til den indvendige indretning af metal og glas i badeværelset fungerer ikke.

Til badeværelse kiggede ikke blot stilfuld og moderne, men var komfortable, få en skål af rektangulær eller kvadratisk form af metal eller glas. Tile i en monokromatisk farveskema, lyse mixere, stort spejl - det er præcis, hvad der kan med held supplere interiøret.

Og bemærk, at de dominerende farver skal være klassisk grå eller metallic grå. Revitalize miljøet under kraft af de røde, blå og gule detaljer. I sådan en farvepalet kan vælge stander til tandbørster, beholderen til flydende sæbe eller hylder.

Stue - realm af moderne teknologi

Som i det foregående eksempel, hvis stuen i lille størrelse, kan du bruge i sit design er en high-tech stil. Lejligheden er på hele i dette tilfælde vil blive vist visuelt mere rummelig. Men også i stuen af stor størrelse, ville denne stil løsning ligne en vinder. For nylig, kombinerer meget ofte stue med køkken - her og komfortabel pasform skillevægge lavet af plast og glas.

For at leve i high-tech stil er kun nødvendigt moderne teknologi, fordi ved at vælge nyhed, er det nødvendigt at holde brandet. Derfor, at behovet glemme alt om dit yndlings gamle TV og kolonner fra det sidste århundrede - sådanne produkter, som du ved, er absolut ikke passer ind i det nye interiør. Lad dem for design i retrostil.

Hvad andet antager den valgte design? High-tech interiør er dårligt kombineret med tæpper i lyse tons og med en lang lur. Indlogering er den ideelle udseende, hvis du stopper for en blank eller glat gulv, tapet i solide farver eller malede vægge og loft.

Soveværelse og højteknologisk

for det rekreative område skal være bekvemt og mest bekvemme. Heraf følger, at soveværelset ikke anbefales at trække i high-tech stil - resultatet vil virke alt for stram. Men nogle lyse chips kan bruges med succes.

Her for eksempel, vil tage sig godt seng, der ikke har en hovedgærde, men der er indbygget lys. Vil tjene som et supplement tapet i grå eller intet billede. Hvis soveværelset sat i en avantgarde stil af et par lamper, vil opholdsområdet være en original og moderne.

Men det anbefales ikke at blive for rive med plast, glas og metal. Bedroom at blive mere komfortabel, du kan tilføje elementer af tekstil dekoration.

planteskole

Børneværelset forældre sjældent gøre på en sådan avantgarde stil. Spædbørn er mest egnede helte tegnefilm og bamser på tapetet, bløde stoffer, blød blå og lyserød farve. Ud fra ovenstående konklusion antyder selv, at indretningen af et barns værelse i stil beslutning af hi-tech er meget vanskeligt at opfylde.

Børn, dog vokse hurtigt, bliver med hver dag i de urolige teenagere, der elsker at alle, ikke kun nye, men også original. Den studerende rum ved hjælp af de enkelte elementer i high-tech stil med held kan sættes sammen, ikke blot i arbejdsområdet, men også et godt sted at slappe af. Og hvis teenageren kunne lide denne tilgang, kan du begynde at dekorere rummet i overensstemmelse med barnets smag.

Køkkenet i high-tech stil - hvad kunne være bedre?

Det var i køkkenet, hvor der er en masse af moderne teknologi, kan high-tech stil bruges fuldt ud. Designeren Køkkenet er hvor svir. Den kan placeres i en skjult og hemmelige skabe alt udstyr. Her er hele tiden hårdt på arbejde, og "high-tech" passer ind her bare perfekt.

forklæde til fliser at være monokromatisk. Men designere anbefaler fortsat at gøre det metalliske eller mat glas. Lights, placeret over arbejdsområdet og enkle møbler, strenge facader - at det skal ligne en dynamisk og strålende køkken i high-tech stil.

Kontor i high-tech stil - en vellykket kombination af funktionalitet og raffineret smag

Kortfattethed, funktionalitet og lysstyrken af high-tech stil er fuldt afsløret i kontorerne for arbejde. I stedet for den kedelige værelse kommer lysende eksempel på moderne funktionalitet. I en sådan undersøgelse kan ikke være nogen skam at invitere nogen VIP-klient, og han vil blive forbløffet over, hvad han så. Brug stil med "high tech", som du kan på kontoret for den administrerende direktør, og generelt arbejdsområde. For eksempel, skillevægge af metal og glas, plus den mest moderne kontorudstyr - hvad kunne være bedre?

I betragtning af alle de ovennævnte punkter og designere ønsker, kommer vi til den konklusion, at udformningen af interiøret i high-tech stil er hensigtsmæssig, ikke kun i kontorbygninger, men også i konventionelle hjem. Selvfølgelig vil ikke alle sådan beslutning kan lide. Mange er af den opfattelse, at de realiserede projekter af huse (højteknologisk som blev den vigtigste) er for ens til kontorerne. Nå, ingen grund til at overtale dem. Alle bør vælge, hvad du kan lide at ham. Men for dem, der ikke kan forestille sig at være uden frihed og uafhængighed, uden den lyse og pulserende liv for dem, der samtidig sætter pris på funktionalitet og koncis, high-tech stil - det er den mest ideelle og den rigtige beslutning i udformningen af boliger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.