ModeTøj

Provence stil i tøj: en ode til simpel romantik (foto)

Frankrig er det mest romantiske land i verden. Og hjertet af denne romantik er ikke Paris, men Provence, regionen på Cote d'Azur, fyldt med lavendelblod af marker og eventyrhuse. Her regerer simpelt liv i harmoni med naturen, fred og trøst. Denne nærhed manifesterer sig i alt: livets stil, hjemmet, møblerne, alle slags trivia og selvfølgelig tøjet. Provence stil er måske den sødeste og mest romantiske i hele verden. I dag vil vi tale om forskellene fra andre stilarter og lære at klæde sig som sande franskmænd.

Tøj i Provence stil: en fin forskel

Verden stiller i dag en kvinde på et niveau med en mand og lavet en jæger fra hende: Nederdele er kortere, hæle er højere ... Style Provence i tøj er ikke bare noget, som en kvinde bærer. Dette er en del af verdenssynet.

I Provence-stilen anvendes en let "falmet" maling, altid med en gråfarve i bunden. Farverne i denne stil er grå, hvid, lilla, blå, grøn, brun. Mønstre er muligvis ikke til stede, men en simpel udskrivning af prikker, farver, paisley croissons, en lille celle eller en stribe er velkomne.

Tøj er kun lavet af naturlige stoffer: bomuld, linned, crepe de chine. Bukser er ikke forbudt, men de fleste kvinder bærer stadig nederdele - billedet er meget blidt.

Multilagede, frodige nederdele, løse snit, bløde linjer, en overflod af blonder og tekstur - alle disse er forskellene i Provence stil i tøj. Det er ofte forvekslet med land eller boho, men Provence har sin egen unikke charme. Dette tøj understreger kvindelighed (i modsætning til landestilen, hvor de fleste ting er unisex), og bruger også andre farver og mønstre end Boho. Selv om alle ting er frie cut, stjæler de ikke figuren, men fremhæver forsigtigt de glatte kurver af den kvindelige krop.

Sko i Provence stil

Ingen hæle og intet kunstig - dette er en "stilfuld orden". Provence-stilen tolererer ikke dem, såvel som raffinerede sko - dette er ikke egnet til provinsen.

Sko stil Provence nødvendigvis uhøflig, enkel, læder, uden ekstra detaljer. Hovedfarverne er sorte, brune, grå. Den mest almindelige variant af sko er sko.

Sandaler er tilladt uden hæl, overdreven indretning og selvfølgelig kun ægte læder.

Kan jeg bære jeans?

Provence stil i tøj udelukker denim stof som sådan. Som nævnt ovenfor er bukser som et element af tøj ikke forbudt, men jeans - dette er grundlaget for landets stil. Den er mere universel, velegnet til både kvinder og mænd, men den romantik, der er til stede i Provence-stilen, er ikke længere der. Bluser, trøjer og yderbeklædning i Provence mirakuløst kombineret med denim, men krydser denne tynde linje, kvinden er i krydset mellem stilarter.

Provence stil i herretøj

Når man diskuterer Provence stil i tøj, er mænd helt ude af syne. Og ikke for ingenting: Det betragtes traditionelt som en rent feminin retning. Ikke desto mindre har stilen i Provence stadig gjort det til mændens garderobe: blødheden i farveskemaet og de naturlige stoffer er populære hos mange. De sidste par år er blevet mere populære i Provence-stil - derfor blev det også i mændens festlige garderobe.

Især god stil Provence passer til sommer mænds dragter - både hverdag og aften. Resten forbliver strenge, kostet i pastell, neutrale farver samtidig bliver meget behagelig og velegnet til at bære i den tropiske varme. Elementer i Provence stil bruges af designere i mange mandlige kazhual samlinger, men rene varianter er meget sjældne.

Børnetøj i Provence stil

Har du lyst til at klæde dine børn komfortabelt og stilfuldt på samme tid? Provence stil i tøj (foto nedenfor) passer så godt som muligt. Pastellfarver og naturlige stoffer er meget velegnede til børn: de irriterer ikke huden og lader luften komme i luft.

Afhængig af alderen skal du vælge de mest hensigtsmæssige muligheder. For en ung pige er en lang flerskæret nederdel i gulvet ikke kun ubehageligt, men kan også medføre skader. Meget smuk i børnene ser hovedkjole i Provence stil - alle disse bånd og hoops ser meget rørende ud.

Drenge kan bære korte bukser og en vest, samt hætter - i brune, grå og sand farver, ser denne kombination klassisk stilfuld og hyggelig på samme tid.

Lav et romantisk billede: Tøj i Provence stil med egne hænder

Hvis du pludselig har besluttet at bringe en del af den provencalske landsby til din garderobe, kan mange ting findes i forretningerne. Provence stil i tøj indeholder mange elegante detaljer: hovedbånd, tørklæder, sjaler, blonder, store knapper og mange andre, ofte voluminøse indretninger. Men hvis tid tillader, færdigheder og lyst, kan meget gøres af egne hænder. Således hviler sjælen, og du kan spare en stor sum penge.

Her er et par enkle muligheder tilgængelige for alle:

1. Hvis du ikke ved, hvordan du kan strikke, kan du sy hjemmelavet blonder og skifte knapper på en sweater eller en sweater - det vil spille med nye farver.

2. Det samme gælder tørklæder. Tag et simpelt tørklæde og sy blonder og bånd på den. Du kan også lave blomster fra bånd og sy dem, så du får en smuk sammensætning.

3. Hvis du har flere nederdele lavet af naturligt stof i din garderobe, men de har ikke nok lag, kan du sy rufler til dem eller lave en petticoat - det er meget enkelt, og alle kan gøre det.

Der er mange trin-for-trin master klasser og mønstre, samt video instruktioner, der vil hjælpe dig med at ændre og revitalisere garderobeskabet.

Hvis du beslutter dig for at bringe til dit liv lidt oprigtig, simpel romantik, gå ikke glip af denne chance for at være som en franskmænd - feminin og raffineret. Vi håber, at vi har hjulpet dig med at bestemme, hvordan Provence-stilen i tøj adskiller sig fra tilstødende retninger og lidt udvidede horisonterne af designer fantasi. Go for it!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.