ModeTøj

Smukke nederdel ærter: gennemgang af muligheder, interessante kombinationer og anbefalinger

Ærter eller, i engelsk, polka dot, - det er fantastisk print, der går af mode nogensinde. Det er lige så gode udseende på børnene i lys bomuldskjole, unge piger i provokerende frodige nederdele og voksne damer i de strenge smalle nederdele-blyanter. Dette print, på den ene side enkel og overskuelig, og på den anden - kræver en vis smag og sans for proportioner. Lad os se, hvordan og hvad der går nederdel ærter.

Vi bruger ærter klogt

Det menes, at bære denne udskrift kan alle, uanset alder og figur. Og sådan er det, men det er vigtigt at huske, at ærter kan være anderledes - lille eller stor, i kontrast på tekstilstof eller ej, og alle disse nuancer er vigtigt at overveje. Husk, at de ærter ser fedt, især stor, så det kan klogt bruges for at give den mængde brug for i denne dele af kroppen. For eksempel i tilfælde af et skørt, ville lys stof i en stor ært giver et større volumen af lårene.

Men små bløde ærter på en mørk baggrund kan tværtimod, at maskere de ekstra mængder. Derfor, streaming, skræddersyet på skrå marineblå nederdel med en dunkel og meget små ærter kan lave en figur slankere. Tilsvarende arbejde og stram nederdel i ærter af samme farve ordningen.

Fremragende ærter og hjælpe med at forme såsom en omvendt trekant - monokrom mørk top skjule overdreven bredde af skuldrene eller mængden af busten, og et stort lyst ært ekspandere for smalle hofter.

Nyeste stilarter

Det mod er nu helt forskellige stilarter af skørter, du kan sy fra "ært" stof. Miskundhed er rigelig nederdele i ærter dog, at billedet ikke var alt for retro, anbefaler vi at købe og sy nederdel af et sådant tæt, godt bundet stof formular. Sådanne modeller er også let strømmende materiale er ideel til sommer. Men husk, at denne nederdel vil skabe en større volumen i hofter på grund af overflod af udskrifter og folder, så det passer kun tynd og høj.

Det ser meget elegant nederdel, især en længde lige under knæet. Denne stil er perfekt til jobbet.

Ganske kortfattet ser simpelt og tragtformet nederdel , eller trapez, smalle hofter og bred bund. Meget usædvanligt ser en nederdel-årig prikkede, vil det give et billede af et højdepunkt.

mini

Ideel kort nederdel i de drilske ærter til en teenagepige. Det er også et fremragende udvalg af unge, slanke og selvbevidste piger. Til denne nederdel ikke ser vulgært, er det bedre at supplere de mest simple ting - ensfarvede t-shirts, toppe og svitshotami, præcise, tilbehør og fodtøj.

Unbanal mulighed - kort skørt polka med en denim jakke, som kan oplades til et bælte eller binde en knude i taljen. Sidstnævnte mulighed kan suppleres med en forbinding på hans hoved med en knude for at skabe autfita retro.

At indtaste "ært" i afslappet mini-kit, for eksempel for at studere, kan skørtet suppleres med ensfarvede tykke strømpebukser, kortfattet sweater, bluse eller cardigan og flade sko (ballet lejligheder eller Lofer).

midi

Dette er den mest populære længde nederdele I dag er det perfekt egnet til prints ærter. Her er alt kun begrænset af din fantasi og sans for proportioner. Bær ikke kun sort, hvid eller mørkeblå nederdel med kontrast ærter. Vælg lyse farver som grøn, rød. Således nederdel røde polka fremragende og frisk look med en hvid bluse eller lyse blå og blå tilbehør. I løbet af sommeren havet tema plukke vest eller en bluse med en blå og hvid stribe. Lidt mindre lyse rødt nederdel vil se hvide ærter lige eller trapezformet snit i selskab med en grå eller sort top.

Blyant nederdel knælange ser flot ud med bluser og toppe, og i den kølige sæson med svitshotami og rullekrave. Komplet sæt pendulkørsler på en høj hæl og en tynd aflang jakke - få en stilfuld billede i en ånd af Hollywood-stjerner.

Nederdele i ærter er også godt med toppe, denim skjorte og beskæres jeans jakke med lys løs bluse.

Fremragende kit, baseret på kontrasten - romantiske fluffy nederdel med prikker og brutale læderjakke, sort læder jakker.

maxi

I tilfælde af nederdel maxi bedste indstilling udskrives - en stor ært, og perfekt stil - frodige bred strømmende nederdel. Dette er en meget fed billede, der kun vil passe tynd høj. Fyld sådan noget kun enkel i snittet og præcise farve kammerater nederdel ærter i sig selv tiltrækker en masse opmærksomhed.

Dette er en glimrende mulighed for ferie - i en nederdel og du kan gå til en restaurant, og en gåtur langs strandpromenaden i stil.

kombinationer af udskrifter

Den klassiske regel er, at du ikke kan bære ærter med andre lige så farverige prints, og bestemt ikke bør bæres blot to ting i ærter, hvis det er naturligvis ikke en dragt af samme stof eller en kjole med en nederdel i ærter. Moderne mode er mere demokratisk og efterlader som regel kun for en virksomhed trop. De casual og frie stil fashionable kvinder verden meget held kombinere ærter med andre prints, såsom en strimmel. Men i tilfælde af sådanne kombinationer, så prøv at holde sig til sort-hvidt billede. Fra tøjet ikke bliver blændet, kun hvis dine ærter og strimler lavet højst to farver.

Kombinationen af skørtet med polka dot print med polka dot anden ting endnu farligere - ikke at se latterlig, forsøge at afslutte en ting var med underspillet udskrifter. For eksempel er den stille mørke nederdel i lyse og sjove små ærter svitshot i lyse ærter i forskellige størrelser. Eller en nederdel med et stort grafisk kvalitet prints og let chiffon bluse med ærter er meget lille og næsten umærkelig.

En særlig fed fashionista kan komponere ærter med geometriske, blomster og endda med dyreprint. I dette tilfælde, stræber efter, at få en harmonisk kombination af alle farver.

Tilbehør & Sko

Det perfekte tilbehør til en nederdel polka, især for sin storslåede stil, der er et bredt bælte. Han ikke kun visuelt indsnævre taljen, men adskilt fra resten af print nederdel tøj, ikke giver dem mulighed for at blande i en afslappet blik. Særligt passende denne teknik, når du linker to prints i en top og en bund af autfita.

Bag har også en vigtig rolle. Hvis farverne på din påklædning rolig og afdæmpet, er det helt tilladeligt lyse fed håndtaske. Hvis din nederdel er bemærkelsesværdigt farveskema eller stor skrift, så posen er bedre at vælge en neutral og små, såsom pose på en lang rem over skulderen for at matche skoene. Det eneste, du skal ikke gøre er at tage sin pung med prikker. Bag er altid under taljen, i hånden eller på skulderen, hvilket betyder, at det vil blive udskrevet til at argumentere med en print på skørtet.

Som for sko, de mini er perfekte til ballet lejligheder, sneakers, slipony, espadriller og lignende uformelle sko uden hæl. Men for midi krævede hæl, især for frodige nederdele. Ideal - sko, sandaler eller støvler på en tynd hårnål. Men hvis nederdelen er ikke let, og af tæt materiale og den måde, jeg ønsker at gøre mindre romantisk, dragten og en bred hæl. I tilfælde af maxi sko bør vælges til lejligheden. Hvis din nederdel strand og ferie karakter, det passer perfekt sandaler med tynde stropper, og for den ceremonielle udgave passende tynd høj hæl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.