TravelingRetninger

Tugela Falls - storhed naturen

Naturen har skabt en masse dejlige steder hvor du kan bo i timevis og nyde verden omkring dem: planter, dyr, smukke natur. Sådanne steder er overalt, også i den tørre kontinent, i Sydafrika.

Tugela Falls

Nationalparken af Natal, i Drakensberg bjergene, kan du se en virkelig spektakulært syn - Tugela Falls. Det tilbyder en uforglemmelig udsigt. Højden af Tugela vandfald er 948 meter. Han ligger på andenpladsen efter Angel, der let overskredet (979 meter). Oversat fra den lokale Zulu sprog, ordet "Tugela" betyder "overraskelse".

Vandfaldet består af fem faser stadier. Den største højde er 411 meter. Oprindelsen af den Tugela tager af den samme flod, kilden til som ligger 5 km fra efteråret, og derefter, da toppen af bjerget Mont Aux Sources, begynder en smal stribe vand bredde på kun 15 meter til at falde fra stor højde, hvilket ikke altid er muligt at se på afstand.

Hvor er Tugela Falls?

Som tidligere nævnt, er vandfaldet beliggende i Natal Park, som til gengæld er i Sydafrika. Dette sted er beskyttet af de lokale myndigheder i 1916, og så kan du se naturen i sin oprindelige form.

Turister kommer her ofte fra Durban. Det er den tredje største by i Sydafrika, som er den nærmeste. Derefter kan du gå til Bergville by med udviklet infrastruktur og god service, for at hvile, før du går camping. Her kan du finde en vejledning, der ikke kun holder det aftalte sted, men også fortæller en interessant historie om denne fantastiske afrikanske verden.

Bergville City ligger 50 km fra Tugela, som kan nås med bil.

Hvordan kommer til vandfaldet

Før du ser Tugela Falls, det foto, som er præsenteret i artiklen, bør du overveje, om du vil være i stand til at overvinde store afstande til fods og er der for at komfortable sko. Cascade ligger langt væk fra civilisationen, hvor der er en vej og ingen power point. Stien kan gøres ved dig selv eller tage på en udflugt, at organisere det i Natal.

Vandfaldet er ikke tilgængeligt i bil, og afstanden på blot et par timer. Stien bliver ikke let, da det er nødvendigt at gå til fods, og derefter hænge op ad trappen. Denne rute tager normalt 5 timer der og tilbage.

Der er en anden populær rute. Han er gennem parker og skove, og enhver elsker af geografi, flora og fauna vil være helt tilfreds med kampagnen. De fleste turister kommer her bare for de indtryk, de modtager under kampagnen, og nyder toppen kommer på toppen af bjerget. Stien vil ligge på tværs Tugela slugten, dens længde er 7 km. Ved udgangen vil du se flere sten og en lille hængebro. Rejsen slutter i en stor højde, hvor en smuk udsigt over Tugela Falls. På sådan en tur bliver nødt til at tilbringe hele dagen, men det er det værd.

Interessante fakta om denne placering

Det siges, at det bedste tidspunkt at se Tugela Falls - efter kraftig regn, når floderne er fyldt med vand, og strømmen bliver mere kraftfuld og synlig langvejs fra. Hvis du besøger dette sted om vinteren, i toppen af Drakensberg-bjergene , kan du se sneen, omgivet af en smuk vinter landskab.

Vandfaldet er meget dårligt forstået, på trods af sin popularitet på grund af højden. Tidligere i forskellige leksika, herunder den sovjetiske, blev det nævnt i forbifarten, og i den engelske udgave, og der var ingen beskrivelse overhovedet, da det var uindbydende objekt. Kun i bogen skrevet af Wellington i dette vidunderlige land, er der en mere detaljeret beskrivelse af seværdigheder.

Skal du på en tur, kan du ikke kun se den betagende udsigt og den Tugela Falls, men også at fodre de vilde dyr, svømme i vandet i floden, og for at fange disse øjeblikke på kamera. I 1836 blev det højeste punkt på bjerget besøgt af den franske og fik navnet Mont-aux-Sources, hvilket betyder "kilden til tre floder", som det var fra bjerget spiser tre vand arterie - Tugela, den orange og Vaal.

Før du gå i gang med denne spændende rejse, skal du korrekt forberede. Du skal være fysisk robust, fordi du vil ikke kun vandreture, men også gå på trapper jern, monteret direkte til bjergene. En anden måde du ikke komme til toppen af bjerget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.