TravelingRetninger

Interessante seværdigheder Glazov

Ved 180 km fra Izhevsk ligger den nordligste by i Republikken Udmurtia - Glazov. uran produktionsselskab gav ham et nyt liv og hjalp med at komme sig efter krigen. I årene siden grundlæggelsen i 1780, byens befolkning steget fra 1.500 til 100 000 mennesker. Takket være udviklingen af infrastruktur, til at leve her var komfortable.

Hvad er interessant

Men ikke kun denne interessante by. Turister har en masse at se i Glazov. Interessante attraktioner her, mange af dem er knyttet til historien om landet. Derfor kan du trygt komme til denne nordlige by for nye oplevelser.

Vigtigste attraktioner Glazov - en løsning "Idnakar" kirke, museum og monumenter. På dem vil blive drøftet i denne artikel.

Frihedspladsen

Tidligere blev det kaldt katedralen. Den er udformet på en sådan måde, at hun og divergerende fra hendes gader ligne øjne med øjenvipper. Den ene side af pladsen med udsigt over floden Cheptsa. Her er de andre attraktioner i byen Glazov. Det er Transfiguration katedralen og mindesmærket for soldater, der døde under Den Store Fædrelandskrig.

hellige steder

Før han blev en by var en landsby Glazov Glazov. Derfor blev den første kirke bygget af træ i 1750. Penge er det indsamlet af den lokale befolkning,
Udmurt, bare for at blive døbt. Kirken blev opkaldt til ære for Kristi Himmelfart Herrens, og dets kapel blev opkaldt Nikolaya Chudotvortsa. Dannet et sogn og landsby blev en landsby. I 1786 blev en trækirke nedrevet og i stedet steg en ny sten. På dette tidspunkt hovedparten af pengene til byggeriet blev skænket af enken efter en købmand Korenev. Ved kirken er gradvist opbygge ud pristoly, og ved 1913 havde 7 troner. I Sovjettiden blev kirken lukket, og derefter fuldstændig ødelagt. I øjeblikket Transfiguration katedralen genoprettet.

Kirken - er uden tvivl seværdighederne i Glazov. De er interessante for sin arkitektur og historie. For eksempel, i 1988 i den sovjetiske æra trækirke, indviet til ære for Georgiya Pobedonostsa blev bygget i landsbyen Sygay. Nu er det blevet en forstad til byen.

De antikke seværdigheder Glazov

For at se den gamle løsning, er tilstrækkelig til at drive væk fra byen 4 km. Det kaldes højen eller Idnakar Soldyrskoe første afvikling. Attraktioner Glazov og den interesse, der er med til at kende historien om Udmurtien skikke dens indbyggere i oldtiden.

Idnakar byen fik sit navn fra udmurt Idny Batyr, som blev grundlæggelsen i det IX århundrede. Afregning var et håndværk, kommercielle og kulturelle centrum i fire århundreder. Arkæologiske udgravninger har hjulpet alle at se hjemsted for de gamle Udmurts, objekter af deres hverdag.

interessante emner

Udgravninger blev påbegyndt i 1885. De blev engageret arkæolog AA Sinitsyn og etnograf N. G. Pervuhin. Indtil nu, på dette sted arbejde, forskere gennemførte også en undersøgelse viste emner af liv og kultur. Svært at tro, men i dag kan vi endda se træ log, der har godt bevaret. Hertil kommer, at museet Idnakar indsamlet mere end tusind artefakter fundet i udgravninger. Blandt dem - resterne af håndværk værktøjer, redskaber, amuletter, smykker. Hillfort Idnakar beskyttet som arkæologisk monument af national betydning.

lære mere

Ikke underligt attraktioner Glazov tiltrække turister. En af dem - det lokalhistoriske museum med mange interessante udstillinger. Den blev åbnet i begyndelsen af det XVIII århundrede. De 8 haller er forskellige tematiske udstillinger, der påvirker en anden ene side eller af byen liv og udmurt. Udstillingen "Glazov præ-sovjetiske" fortæller om livet i de lokale folk, der starter fra det XI århundrede. Etnografisk og historisk udstilling fortæller om kultur, traditioner og skikke i udmurt og byen. Blandt de udstillede genstande er der mønter, kostumer, våben og mange andre interessante emner. I en af hallerne på museet vært for en række begivenheder og betragtninger. Beliggende nær museet skulpturer af mytologiske helte Udmurtia. Turister vil helt sikkert blive overrasket over at finde i en af hallerne i museets udstilling dedikeret til PF Tjajkovskij. Bedstefar af den berømte komponist var Glazov deres borgmester om dette og fortælle udstillinger.

Andre attraktioner Glazov

Der i byen og andre iøjnefaldende steder. Arkitektoniske monumenter er repræsenteret bygninger bevaret til i dag: (. I begyndelsen af XIX århundrede) hus købmand Stolbov (1890), hus af købmanden Volkova, Merchant Sergejev købmand Timofeev, købmand Smyshlyaeva. Selvfølgelig, de ændrede sit formål og blev en restaurant, en butik, en kontorbygning, et hus af kultur, hhv. Men vigtigst af alt, de har bevaret deres oprindelige udseende, hvilket giver os en idé om, hvordan bygget i det nittende århundrede.

Der Glazov og monumenter. Det er et monument over helten i USSR Barmzinoy TN (1958), et monument til soldater, der døde af sår (1956), et monument over den Røde Hær Volyn Regiment (1919), en statue af Lenin (1966), et monument til Pavlik Morozov (1966 g), et monument til ofre for politisk undertrykkelse, et monument til soldater-internationalister. Det er sjovt og originalt monument ser pedel med en kost i hånden.

Også Glazov er transit fængsel, en bygning, som er en arkitektonisk monument. Det er her, en gang indeholdt Decembrists på vej til Sibirien.

Besøg den lille, hyggelige by Udmurtien. Seværdigheder i det lidt, men de helt sikkert fortjener opmærksomhed af turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.