Nyheder og SamfundNatur

Som hvepsestik? Hvepsestik: hvordan man får

Sommer søndag eftermiddag, klare sol, blå himmel. Alt er roligt, landlige omgivelser, folk går og forventer ikke nogen problemer. Pludselig en af dem råbte højlydt på den pludselige akutte smerter. Hvad skete der? Tilsyneladende blev han bidt af et insekt, en hveps eller en bi. Det sker nogle gange. De, der ved, hvordan man hvepsestik, ikke at forveksle denne følelse med nogen anden.

Hvorfor wasp bid

Faktisk alle stikkende skabe forårsage toksiske virkninger, ledsaget af punkteringer den ydre skal af ofrene, som regel til et bestemt formål. De dræber små dyr og insekter og derefter at bruge dem til mad eller så beskyttet. Om at hveps - rovdyr, kendt af alle, men de har mistanke om har til hensigt at spise en mand kan ikke være. Derfor er det fortsat den anden mulighed - selvforsvar. Folk refererer til hvepse uden megen sympati, de er klar over deres almindelige og smertefuldt stik nådesløst, hvis ikke fra personlig erfaring, at historierne om andre, der har oplevet de bider.

Hvepse er onde, men ikke forræderiske

Det er en hyldest til disse vingede insekter. De forsøger at forhindre mulige overgreb i deres retning med hjælp fra sin lyse sort og gul stribet farve, som om at tale "ikke røre mig, det vil være dårligt." Men synet er ikke alle mennesker har en stor nok og pleje ofte lader meget tilbage at ønske. For tæt, han rakte ud for skarpt - og følte sig "den hårde måde" hvepsestik. Foto karakteristiske rødlige blærer, hævelse dekoreret med en række medicinske vejledninger og påmindelser til hvile i de regioner, hvor der er risiko for at blive bidt. Bedre naturligvis bekendt med virkningerne af hvepse angreb fra billederne, men kun få mennesker kan prale af, at mindst én gang i mit liv oplevet dette brændende smerte.

Blow hvepsestik er stærk, han er i stand til at bryde gennem den tætte shell kitin skallen af de fleste insekter på hvilken disse grusomme jagt predators.

Er det farligt

Et hvepsestik er ubehageligt, men er normalt ikke farligt. Men der er nogle særlige omstændigheder, hvor det kan forårsage alvorlig sygdom eller endda forårsage en persons død. Forgifte insekt bit, men på trods af sin beskedne størrelse, er det ikke mindre end sprøjter ind i sit bytte gennem bid af en stor, skræmmende og behåret edderkop ptitseyad. I sig selv den del af toksiner er lille. Men at dræbe en mand, og hun kan. Hvordan?

Hvepsestik hvor den finder farlig. Man føler, at noget kravler ned hans hals eller skulder - og klappe sin håndflade på stedet! Osa er ved at dø, men en helt gør gengældelse. Hvis bid ikke kom til nogen vigtig blodkar, er det godt (dog stadig fattige og syge).

livsfare

Men det værste sker, hvis en person ikke er at se på den skødesløshed af drue, fersken, abrikos eller andet sommer sødme, før du smage det. Hvepse elsker frugt også, og ofte sidde på dem. Skal være meget omhyggelig med at tage den frugt i hånden, undersøge det fra alle sider. Ellers ...

Osa, selvfølgelig kan det stikke i hans læbe, så hans ansigt opsvulmet. Men hvis det sker i munden, eller endnu mere, at situationen bliver kritisk. Grund af tumoren luftrøret vil blive blokeret og en person kan blive kvalt. En trakeostomi er ikke i stand til at gøre alt, og offeret er usandsynligt at spare uden. Så folk, pas på! Tag et kig på, hvad du spiser, og den store udendørs, og i hjemmet, og især om sommeren.

Der er en anden faktor, der gør hvepsestik dødbringende. Disse insekter lever i familier, arbejde sammen og er meget forenet. Hvis fjenden kommer og der opstår en situation, kan de finde det truende, farlige på kontra (eller tilsyneladende så) objekt vil være en hurtig, beslutsom og hensynsløse. Ledsaget modstå mobilisering af alle kræfter, herunder mulige reserver. I dette tilfælde er målet at påføre maksimal skade på aggressoren, virkelig eller imaginær. Den mand, der blev offer for en gruppe angrebet fik han ikke forstå, hvad der har forårsaget en sådan vrede. Og årsagen er enkel: Han gik bare en afstand, tilsyneladende reden indbyggere (ler eller fremstillet af et materiale, der ligner tykt papir) farlige. I en sådan situation kan få alle, så bør høres truende summende hveps sværm, så prøv at straks forlade farezonen. Hvis en voksen stukket tyve eller flere personer, så får han en livstruende dosis af giften. Child i fare, og med færre bid.

allergi

Den samlede organiske giftstoffer i hvad stings hveps, så rige skadelige bestanddele, der udgør en risiko for næsten alle allergikere i det mindste noget. Det er bare en slags universel gift. Folk, der har en ubehagelig træk ved en organisme til at reagere dårligt til at blive ramt af nogle kemiske forbindelser vide, hvilke lægemidler hjælper dem slippe af med de invaliderende anfald. Fra standard medicin kan rådgive salve "Fenistil" eller tablets "Diazolin". Hvis, på trods af brugen af disse midler, er det stadig dårlige og smertefulde følelser forstærkes, bør du straks søge lægehjælp i nærmeste læge eller skadestue.

Funktioner wasp våben

Bee - kamikaze blandt insekter. Enhver handling i gengældelse relateret til hendes selvopofrelse, fordi dens stinger er forsynet med en speciel krog, holde den fast i væv af bid for at sikre maksimal kontakt med giften i såret. Efter slaget blev ramt, en bi kan gøre noget, hun er ligeglad, og ofrene for angrebet er at tænke over, hvordan man kan trække sig ud af stinger. Hvepse - skabe pragmatisk og bedre tilpasset til de krigeriske handlinger. Deres våben er i stand til at multi-use, hvorefter insekt, som regel forbliver i live, medmindre det er smed sin håndflade under bid, som i øvrigt ofte er tilfældet. På spørgsmålet om, hvorvidt der skal efterlade et hvepsestik i huden bidt offer, er svaret nej. Ikke hendes plejer at ofre sig selv af hensyn til princippet. Dette insekt foretrækker hævn og stadig være i live. Bare ikke altid muligt.

Hvor er hvepsestik

Folk langt fra biologi, kalder det "røv", og er undertiden bruges mere barske ord. Faktisk er den bageste del af denne insekt videnskabeligt kaldet mave. Placering ikke stikke fronten, og den modsatte side er almindelig i naturen. Bare tænk på skorpionen som våben på halen, men meget fleksibel. Hertil kommer, at maven, som er det sted, hvor brodden fra en hveps, som nævnt ovenfor, har en militant farve, der viser en fuldstændig mangel på hensigt at skjule og camouflage, som til gengæld, fortæller om den aggressive natur og altid klar til at angribe.

Når en hornet brod er

Så for at brodden fra en hveps glat, med normal (for insekter) under konflikten, skal det være tid tager det ud så hurtigt som muligt at gå på pension og begynde en proces med ophobning af gift til at opretholde sin kampberedskab på det rette niveau. Men tingene ikke altid går efter planen. Hvepsestik forlader virksomheden efter at være blevet bidt i tilfælde af, at det har lidt et tilbageslag, og hun havde ikke tid i tide til at gøre manøvren, i militæret kaldte spild. Samtidig hendes krop er ødelagt, maven er, hvor insektet har fundet sin afslutning. Spørgsmålet er, hvordan man kan trække brodden af en hveps. Ikke kun det, enhver fremmed genstand ind i huden, kan forårsage betændelse. Giften træder i kraft, og det er meget ubehageligt.

Sådan fjerner du en hornet brod og hvad de skal gøre næste

Ekstrakt hornet sting er nødvendigt på samme måde som bier, ved hjælp af nåle, som bør hurtigt steriliseret brændende tændstik eller alkohol-holdig væske. Det er muligt at betjene en pincet, og hvis der er noget at gribe ind. Det skal gøres forsigtigt, men fast. Hvis fragmentet er tilbage maven, så er det rimeligt at forsøge at trække for ham. Modstand er normalt lille som et hvepsestik i en lige linje.

Bid er ikke muligt at lokalisere hurtigt, så bør forventes helt smertefri virkninger. I en rask person vil smerten ikke vare længe, og snart vil han glemme den ubehagelige hændelse, distraheret af nogle forretninger.

Små børn, fik en af de første i livet i smertefulde erfaringer, husker hvordan hvepsestik, og vil udvise forsigtighed med hensyn til alle de ukendte insekter. Det er generelt, selv nyttig.

Til bidstedet kan gøre en skive tomat - er en god måde at fremskynde helbredelse. I tilfælde af eventuelle komplikationer bør du straks søge læge, og om nødvendigt - at kalde "ambulance."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.