HjemlighedKonstruktion

Lydisolering gulv. Lydisolering et trægulv: materialer

I livet, en kilde til konstant stress er en anden støj. Derfor inden for murene i deres bolig at bo i stilhed. For at reducere støj, lyden isolering af gulv, loft og vægge. Dernæst ser vi på, hvordan man kan beskytte sig mod støj udefra.

oversigt

Til de mennesker, der bor i et højhus, gennem de mellemliggende gulve kommer 2 slags lyde - luft og trommer. Under det første bør forstå den støj, der spreder sig via luften. For eksempel tv-lyden eller musik. Impact fremgår også af den direkte mekanisk påvirkning på gulvet. Det skyldes hælene, kører børn, høres, når flytte møbler. Af overlappende støj udbreder til overfladen af væggene og overføres ind i lokalet, placeret under. Hertil kommer, ofte forstyrrer lyden ikke kun fra oven. I dette tilfælde vil korrekt tilpasset lydisolering sals lejlighed fjerne den konstante irritation og stress.

Egenskaber af beskyttende materialer

Først og fremmest skal det siges, at de støjisolering kvaliteter har mange dekoration og byggematerialer, som anvendes i konstruktionen af klimaskærme. Desuden er den meget opførelsen af selve bygningen indebærer en vis grad af beskyttelse mod støj. For eksempel det støbte gulv. Lydisolering, men i dette tilfælde, er ikke nok. I den forbindelse er vi nødt til at bruge yderligere materiale. Root beskyttelse boliger fra indtrængen postronnih lyde skal integrere forskellige slots, huller, revner. Endvidere i mange tilfælde udført fortykkelse gulvbelægning. Der bør ikke overdrive det med tykkelsen. For det første, vil området blive tabt. Og for det andet, denne lydisoleret gulv i huset vil belaste hele strukturen af bygningen. Dette vil igen, kan føre til ødelæggelse af fundamentet. Derfor er mange eksperter anbefaler at kombinere bløde og hårde materialer. Faste produkter bør omfatte fx gipsplade, fiberplade, gipsovolokno. De er godt beskyttet mod støj penetration. Til bløde materialer indbefatter sten eller mineraluld. Det er helt dæmper lydbølger. Med dygtige kombination af forskellige materialer kan skabe en rolig og behagelig atmosfære i rummet.

Mest populære produkter

 • TEKSOUND betegner en tung lydisolering membran. Det er lavet af aragonit (et mineral). Udledt materiale til en film, hvis tykkelse er 3,7 mm. Produktet er karakteriseret ved fremragende zvukopoglaschayuschimi egenskaber.
 • Softbord ISOPLAAT repræsenterer fiberplader. Tilladt at redigere materialet under betongulvet. Pladetykkelse - 25 mm.
 • ISOPLAAT - underjordisk ovn, lavet af nåletræ hakket. Arket har en tykkelse på 5 eller 7 millimeter. Med sådanne gulvpaneler er oprettet under lydisolering laminat parket.
 • "Shumanet" er et banemateriale. Produktet er kendetegnet ved høj elasticitet og lydisolerende ydeevne. Belægningen har en tykkelse på 3 mm og tilvejebringer beskyttelse mod stød støj.
 • "Vibrostek-V300" fås også i ruller. Dens tykkelse - 4 mm. Apparatet anvender produktet ved en "flydende smøre".
 • "Shumostop" produceres i form af plader. Denne elastiske materiale har en tykkelse på op til 20 mm. Det bruges også i opbygningen af et flydende gulv. Plader perfekt beskytte mod virkningen støj.
 • ISOVER - materiale fremstillet på basis af glasfiber. Dens tykkelse - fra 50 til 100 mm. Produktet anvendes i regenerering af "lag-sex."

Meget populær ISOVER. Han klarede sig godt under forskellige forhold.

Monteringsmateriale: valg af teknologi

Lydisolering gulv kan udføres på forskellige måder. Udvælgelse af en teknologi vil afhænge af tilstanden af substratet og typen af beskyttende materiale. Ifølge eksperter vil den bedste løsning være en anordning flydende gulv. Pre-justeret basis. Til dette formål afretningslag (m. E. Overfladen hældes cement-sand mørtel). Stablet oven vibrorazvyazyvayuschie materialer. Disse omfatter især mineraluld, opskummet polymer belægning.

Stadier af arbejde

Lydisolering gulv, som nævnt ovenfor, begynder med tætning. Som regel bruger skum eller gips. Næste, de fremstillede, rene og tørre substrater stablet materiale. Det er nødvendigt at omhyggeligt prokleivat leddene. Dette er især vigtigt, hvis udført lydisolering trægulv hjælp mineraluld. Hvornår vil hullet gennem dem vil lække damp fra de lavere værelser. Dette vil igen, vil føre til zaprevaniyu materiale og forringelse af dens kvalitet. Derefter perimetervæggen i krydset med gulvet materiale monteret lodret. Det er nødvendigt at lægge lidt højere end en uafgjort (det overskydende cut off bagefter). Tidligere lagt polyethylenfilm at forhindre indtrængen af cementslam til materialet. Det vil give den nødvendige beskyttelse mod fugt. Yderligere beacons installeret og fyldt med mørtel. Typisk, pudslag, en blanding af cement og sand i forholdet 1: 3. Opløsningen skal lad det tørre. Endelig fit topcoat. I nærheden af væggene nødt til at forlade huller. De forsvinder derefter under fodpanelet.

Fordele ved "flydende" dæksel

 • Gennem brug af teknologien er beskrevet ovenfor, giver det en meget god lydisolering gulv.
 • Under arbejdet skal du ikke bruge mekaniske fastgørelsesanordninger, som er i stand til at overføre støj.
 • For enheden flydende gulv kræver ikke særligt udstyr. Og installationen tager et kort tidsrum.
 • På denne belægning er en ensartet fordeling af belastningen.

Lydisolering trægulve

Støj beskyttelse i dette tilfælde en række foranstaltninger. På et trægulv kan bygges som flydelag. Dog skal arbejdet udføres på en lidt anden teknologi. Ved arrangement lydisolering nødvendigt at skabe betingelser, hvor træelementer ikke vil danne "broer" støj transmission. Med andre ord bør konstruktionen ikke være i kontakt med hinanden. For at gøre dette, lydisolering materiale skal lægges mellem bjælkerne og strøer og bjælker. Han har til at fylde alle tilgængelige plads. halter lagt oven på hinanden materiale. De kan blive et kork coil coating eller polyethylenskum. Meget effektiv beskyttelse mod støj tilvejebringer en syntetisk filt. Men prisen for det er højt nok. Over hele stablede isolering OSB-plader. For deres fiksering til franske skruer eller anvendes skruer. Under installationen skal du sørge for, at kløften opretholdes mellem gulvet og væggene. Hertil føres langs omkredsen af et dæmpende tape eller andre materialer, der også har lydisolering. Efterfølgende vil disse områder være lukkede sokler. På gulvet er lagt topcoat. Meget populær nu et laminat. Selv om det er muligt at anvende andre materialer.

Som konklusion

flydende gulv system sikrer maksimal beskyttelse mod indtrængning af alle mulige lyde. Den utvivlsomme fordel ved denne coating er fraværet af behovet for at anvende tunge elementer og materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.