HjemlighedKonstruktion

Varmeisolering af loftsrum tag indefra ved hånden. Scheme, materialer og tips

Termisk isolering af loftet tag giver dig mulighed for at holde en behagelig temperatur i rummet i den kolde årstid. I processen med at arbejde bør tage hensyn til nogle af de nuancer, der er forbundet med elementer af mønstret. Tag og væggene i rummet er en enkelt enhed eller i tæt kontakt med hinanden. På grund af dette rum sommer heats og køler, og samtidig opretholde en passende temperatur er ganske vanskeligt i vintermånederne.

design

Termisk beskyttelse ordningen er en "kage", som består af flere lag: et tag, en fugt lag, ventilationsåbningerne, isolering, dampspærre materiale. Hver af dem er et væsentligt element og har specifikke funktioner. Af særlig betydning er ventilationsåbningerne og anvendes til varmeisolering materialer. De danner et behageligt indeklima. Warming af taget inde på loftet med sine egne hænder til at holde det er nødvendigt ikke blot at holde varmen i koldt vejr, men også for at reducere graden af opvarmning af rummet om sommeren. Denne opgave kan håndtere materialer, der har et lavt niveau af varmeledningsevne. Med faldet i denne parameter gennem det isolerende lag efterlader minimal mængde varme, så det bliver muligt at anvende tynde materialer for at opnå optimale betingelser.

Hvad gør isolering

Rolle isolering i opførelsen af huset er uvurderlig. Væggene i loftet, som tidligere nævnt, i nogle tilfælde, er en del af taget. Mens opvarmning af rum i vintermånederne, varmen stiger til loftet og flytter til den der anvendes til farvning tag materiale. Placeret derpå sne lag danner luftlommer og fungerer som en naturlig isolering. Men dette kun gælder for situationer, hvor taget er anvendt i arrangementet af materiale med lav varmeledningsevne. Alternativt sneen begynder at smelte under indflydelse af varme, der kommer indefra omdannes til is skorpe og fører til afkøling af rummet. Derudover er der sandsynlighed for beskadigelse og forringet integritet af taget af det store ismasse. Forebyggelse af disse problemer er kun muligt, hvis isoleringen af loftet tag indefra sine egne hænder udført korrekt og med egnede materialer.

Ikke mindre vigtigt er isolering i sommervarmen. Anvendelse af materialer med høj varmeledningsevne, eller deres fravær fører til overdreven opvarmning af rummet, fordi hvilken temperatur den bliver ubehageligt for værten. Et egnet temperaturområde dannes ved hjælp af specielle materialer og overholder alle de arbejde regler. Først og fremmest skal du starte fra opførelsen af taget og tage hensyn til dens virkning på den valgte type isolering.

Egenskaber

Den vigtigste funktion parametre er mansardtag ventilation rum, der ligger mellem den eksterne placering og udformning. Dens dimensioner er i intervallet 15-20 cm, mens den standard tag har en kvist med kvistvinduer. Til dannelse af en passende temperatur er vigtig ikke kun mansardtag isolering, men også til skabelsen af kvalitet ventilation. Det forhindrer dannelsen af overskydende fugtighed under taget, og derved øge levetid og pålidelighed trækonstruktioner. I opvarmningsperioden, tag ventilation reducerer opvarmning, henholdsvis formindsker sandsynligheden for is skorpedannelse. Del af varmen i sommeren varme fjernes ved hjælp af ventilation af rummet under taget, hvilket reducerer stuetemperatur, og der er ingen overdreven opvarmning af de indre komponenter i strukturen.

Valget af materiale

Før der producerer isolering af loft med skrå lofter indeni, skal du vælge det relevante materiale. Den bestemmer ikke kun tykkelsen af laget, men også den samlede Varmeisoleringsstruktur kage.

Du kan finde forskellige materialer til varmeisolering, bliver de præsenteret i en lang række, således at køber kan vælge den ønskede indstilling for ethvert design og budget for det moderne byggemarked. Den mest udbredt købt skum, polystyrenskum, skumglas, mineraluld og glasuld. Også ganske populære naturlige materialer: papir, træflis og halm. For at gøre en korrekt valg af et par grundlæggende parametre skal overvejes:

  • Niveauet af varmeledningsevne er af afgørende betydning. Det er bedst at bo på isoleringen, indekset er i intervallet fra 0,05 watt per kvadratmeter. m.
  • Modstandsdygtighed over for fugt. Med en stigning i denne parameter forbedrede materialeegenskaber.
  • Sikkerhed for menneskers sundhed.
  • Fire modstand.

Som tidligere nævnt bør der lægges særlig vægt på de to første indikatorer.

vat

Glasuld og stenuld købt spredning på grund af de lave omkostninger og nem installation. Det er værd at bemærke, at deres varmeisolering egenskaber med tiden reduceres. Dette sker af flere grunde: anvendelse ved høj luftfugtighed og sammenklumpning materiale. Uld absorberer fugt, har lav styrkeegenskaber og manglende modstandsdygtighed over for mekanisk spænding, hvilket fører til en gradvis desintegreringsmiddel. Mansardtag isolering teknologi ved hjælp af dette materiale involverer dannelsen af en tyk kage, som omfatter flere lag af uld. At opnå de ønskede isolerende egenskaber og dampspærren kræver også beskyttelse fugt lag.

styrofoam

Skummet har en høj grad af bevarelse af varme og modstandsdygtighed over for fugt. Der findes flere typer af materiale, som hver er egnet til en række formål.

Har samme karakteristika ekstruderet polystyren. Det har en lav varmeledningsevne, men omkostningerne er relativt høje, hvilket er grunden til mange købere vælger andre muligheder.

naturmaterialer

Den optimale løsning for folk, der foretrækker naturlige miljøvenlige materialer, vil være taget af loftisolering hjælp granuleret papir, skum glas, stiger tang, siv og strå. På trods af de gode egenskaber ved varme bevarelse, de adskiller sig på nogle ulemper. Tang, siv og strå udsættes for brand og skumglas er meget skrøbeligt materiale. Hertil kommer, naturlige varmeapparater kræver overholdelse af visse betingelser og brug af specialværktøj, især sidste afsnit refererer til en granuleret papir.

Hvad du bør vide

Ordentlig isolering af loftsrum tag består af flere faser - denne overfladebehandling, installation materiale og dets konsolidering. På dannelsen af den termiske isolering er nødvendig for at passe selv i processen med at skabe et truss-system og behovet for at huske om proceduren for at afhjælpe materialerne. Det skal være af tilstrækkelig størrelse til at tillade montering og isoleringsplader danner tagkonstruktionen pålidelige. Anvendelse af yderligere dampspærre kun er brug for materialerne udsættes for fugt.

Vejledning til isolering af loftet tag

At starte lægten og kontrobreshetka dannet, over hvilken en membran er monteret, hvilket er en vandtæt film paroprozrachnuyu. Mellemrummet tjener som ventilation rum dannet mellem isoleringen og kontrobreshetkoy.

Videreudvikle er ventilerende lufthuller. Varmeisolering af loftet inde Taget er ved at stable det udvalgte materiale mellem tagspær strøer. På grund af det faktum, at til fremstilling af spær er metal eller træ, udmærker de sig ved en stor termisk ledningsevne i sammenligning med et lag af isolering. Af denne grund er de kuldebroer. At forhindre afkøling struktur skal dannes på det isolerende lag har en stablet yderligere lag. Under arbejdet kan have svært ved om montering af de resterende elementer i udformningen af loftet, så det er værd at bemærke, på forhånd i forhold til at finde spærene.

Før vil danne indre drejning, er varmeisoleringslag dækket med en dampgennemtrængelig membran.

Hvad skal man passe på

Det skal bemærkes, at isoleringen af taget af loftet er en nødvendig foranstaltning, da det kun på denne måde kan reducere rumopvarmning i sommervarmen og til at spare på opvarmning om vinteren. Den anvendte metode er næsten identisk med den standard tagisolering. Af særlig betydning er arrangementet af ventilation dannelse af lag i overensstemmelse med det overordnede design. Valget af materialer afhænger af præferencer ejeren af huset, det vigtigste - at tage hensyn til deres grad af vandtæthed og varmeledningsevne.

Rækkefølgen af termisk isolering af loftet under en gavl tag

Til at begynde, skal du fraflytte ejendommen på de ekstra elementer, der kan forstyrre i løbet af det arbejde, dette punkt er især vigtigt for de levende rum fyldt med møbler og andre genstande. Det skal bemærkes, at anvendelsen af skum er karakteriseret ved dannelsen af en stor mængde affald under skæringen, hvilket er ganske vanskeligt at fjerne fra overflader. Derfor er det nødvendigt at skjule filmen alle de objekter, der er umulige at bære. Det anbefales at sørge for at fjerne træk, da de fører til mere intensiv fordeling af granulatet.

Så grundigt inspiceret for skader spær. Hvis der anvendes til produktion af træ, skal de behandles med en speciel antiseptisk.

Om nødvendigt en kasse til varmeisolering ikke dannet på spærene og på loftet overflade. Selvfølgelig er dette i høj grad forenkler arbejdet og reducerer den tid, men loftshøjden i rummet vil være mindre ved omkring 15-20 cm, og ikke være i stand til at kontrollere status for truss system.

Derefter fikseret dampspærre membran. Det skal strækkes meget stramt og tæt til tag beklædning. Opgaven kan forenkles ved hjælp af en hæftepistol. Leddene er dannet af materiale med en 15 cm overlæg og fastgøres ved hjælp af klæbebånd. Den bedste løsning ville blive forstærket bånd, men i mangel af standard papir kan begrænse.

Isoleringsskum anvendelse

Skummet er et stift letvægtsmateriale, som kan skæres til frembringelse af en almindelig kniv. Det anbefales at holde på lager et par knive, som i værker af bladet hurtigt tupyatsya. Af særlig betydning er grundig matchning størrelse for at forhindre dannelsen af huller. Hvis taget af loftet isoleringsskum produceres korrekt, danner et minimalt antal huller, og som følge heraf opnås høj effektivitet varmeisolering. I nogle tilfælde, udseendet af revner bliver uundgåelig, især ofte det sker, når den buede form af tagspærene. For deres tætningsskum anvendes. Hvis det er nødvendigt, at et yderligere lag samling nødvendig vente en hel skum tørring og styling fortsætte efter fjernelse af overskydende på overfladen.

Typisk er skummet holdes sikkert mellem spærene uden yderligere foranstaltninger, men i nogle tilfælde er der behov for at bruge speciel lim. Oven i det er dækket med en film beregnet til indendørs applikationer. Efter opnåelse af nødvendige spænding af membranen er fast metal guide profil eller trærive. Dette element vil ikke kun være grundlaget for fremtidig overfor, men også en ekstra armatur til filmen.

konklusion

Termisk isolering af loftsrum tag hænderne på en person til at gøre meget ægte vare -. For at tage hensyn til de klimatiske forhold i regionen og formålet med lokalerne, den gennemsnitlige tykkelse af laget er i intervallet 15-20 cm Ved installation af materialet i et enkelt lag kan danne et stort antal af samlinger med henblik på at forhindre dette, anbefales det at lægge tyndere skum overlap på princippet om murværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.