Af teknologiElektronik

LED projektører: klassificering, beskrivelse, ansøgning

For nylig, selv om det omfatter facader af bygninger, tunneler og beskyttede områder, for at belyse swimmingpools og springvand i stigende grad fundet sådanne lygter såsom LED projektører. Hvorfor de vinder så meget popularitet? Hvad er deres styrker og svagheder? I denne artikel vil vi forsøge at besvare disse spørgsmål.

LED projektører er i stand til at arbejde under alle vejrforhold: varme og kulde, sne og regn; de er modstandsdygtige over for mekaniske skader: shock og falder; stand til at arbejde i mange år med minimalt strømforbrug. I dagens verden, den største udgift er prisen på elektricitet. På grund af det lave forbrug af el LED spotlight har opnået enorm popularitet: Nu er der ingen grund til at nægte dig selv i lyset af indmarken, lager, industriområder. Du kan implementere enhver dristig beslutning om at belyse huset, garage, butik eller butik tegn.

Overvej fordele og ulemper ved projektører med LED lamper.

Fordelene ved sådanne produkter skal omfatte:

 • lavt energiforbrug, en 10 gange lavere end for glødelamper, tre gange lavere end de energibesparende lysstofrør ;
 • ekstremt lang levetid - 11 års kontinuerlig drift;
 • ingen kviksølv, hvilket gør disse lamper er miljøvenlige.

Ulemperne omfatter:

 • høj pris;
 • producent hævdede livet af 11 år, men garantiperioden må ikke overstige fem år - det skyldes ældning (nedbrydning) af lysdioder, de først mister deres skarphed, og derefter fuldstændig slukket;
 • at øge levetiden kræver brug af kølesystemer og strømforsyninger, som vil beskytte mod strømstød spotlight, som er meget øger udgifterne til sådanne anordninger.

Og hvad er LED-projektører ført? Disse enheder er lysende udstyr består af en spænding konverter, reflektor, tunge LED lamper, en ekstern køler som giver varmeafledning.

LED projektører er klassificeret efter følgende kriterier:

 • om beskyttelsesniveauet er: IP 65 - udendørs brug, IP 44 - intern brug applikationer, IP 68 - under vandet, IP 67 - jorden;
 • Tilsigtet: specialiserede (for hæren - søgning, signal, koncert, laser, etc.) og almindelig brug;
 • farve (der er blå, rød, gul, grøn, hvid);
 • konfiguration (med et kvadratisk hylster, rektangulær, lineær, kvadratisk);
 • spænding (12 V, 24 V, 220 V).

Der er en ændring - LED projektør med sensor. De hører til de kortrækkende projektører anvendes til at belyse et givet område. De er interesserede i, at afbrænding ikke er konstant, og kun tændes, når i deres operative vifte af mennesker, dyr, genstande og gå ud efter en vis periode. Dette skyldes den indbyggede sensor, der reagerer på bevægelse. Denne tilstand giver yderligere strømbesparelser og øger enhedens levetid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.