Af teknologiElektronik

Strålende spole: ® udvælgelse

Næsten hver fisker har i sin samling en tackle, som er installeret uden retraktor. Denne enhed skal opfylde alle de krav, fordi ellers aldrig se en vellykket fiskeri. Sådanne enheder koste en masse, så de er mere tilbøjelige til at erhverve i et eksemplar og bruge i flere år. Derfor skal du nøje overveje valget af spolen.

Strålende anordning skal have følgende egenskaber. Kvalitet inventar afhænger af udvekslingsforhold og magt. Mindre end den første værdi, jo mere strøm har Radiant spole. Det gear er forholdet mellem antallet af vindinger lesoukladyvatelya at håndtere sving.

Dette forhold er forskellig for forskellige enheder. Derfor, når bestemmelse af el spole skal se på udvekslingsforholdet som for eksempel kan henvises til 4: 1. Det siges, at i løbet af en omdrejning håndtag lesoukladyvatel udføre fem rotationer.

I de operationelle karakteristika spolen påvirkes af diameteren og længden af spolen, og antallet af lejer. Fik end smertefuld spole diameter og længde, kan støbningen udføres på agn. Radiant som spolen betragtes bedre, hvis et større antal lejer er i sit design.

Årsagen er, at i dette tilfælde den roterende enhedsnoder byrde falder mere jævnt. Imidlertid skal der drages omsorg fordi spolen ikke forekommer på det højeste niveau har en flerhed af lejer af lav kvalitet materiale. Det er bedre at være opmærksom på kendte virksomheder.

Ved udførelsen af indretningen er påvirket af en friktionsbremse, der tilvejebringer drejning af spolen, når indsats udøves på snøren. Denne funktion kan forhindre brud modstand af fiskesnøre, når fiskene. Kvalitativ friktionsbremse producerer en synkende fiskesnøre uden ryk, glat. Justering mekanismer spolen gør det muligt at hæve eller sænke spole klippet, som skal drive anvendelse af de samme apparater woods med forskellige diametre.

Når du vælger et hjul har brug for at se, hvor friktionsbremse er placeret. Det kan være både bagved og foran. I dette tilfælde er valget afhænger af personlige præferencer fisker. De fleste mennesker erhverve uden retraktor med bagsiden friktion, til trods for at det anses for mere pålidelige enheder med en forbremse.

Øjeblikkelig anti-designet til at vende, er det nyttigt, når det anvendes til at fiske demersale gear. Med denne spole element kan præcist oprette et nik. Bemærk, at jo mindre clearance, jo bedre enheden.

Pålidelig Radiant Spolen har i sin konstruktion en tilspidset valse lesoukladyvatelya, som normalt har indflydelse på den hårde coating. Dette element er med til at forhindre vridning af snøren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.