Intellektuelle udviklingNumerologi

Gætte på et kamille - enkel, men støt

Menneskeheden har opfundet så mange magiske ritualer, så mystiske, fascinerende måder at divination. Hvorfor er det stadig en succes uhøjtidelig gætte på daisy? Og uanset om det er generelt en form for magt, eller er det ikke andet end en leg? Lad os undersøge.

Det ser ud til, der kan være mere russisk, ur end at gætte på daisy? I mellemtiden er denne blomst æres som en magisk mange steder. I det gamle Rom, for eksempel, hvorfra navnet "romana" - "Roman", der er, De gamle egyptere troede, at kamille har sået i jorden selv sol Ra Gud og de gamle kinesiske mente, at disse blomster vokse på stedet af de faldne stjerner. Alt dette er let at forstå, bare se på en daisy - ligesom hvordan det er på den lille sol! Men i Østen, hvor alt er gennemsyret filosofi, er kamille betragtes som inkarnationen af et helligt sted, hvor vejene mødes life - hvid kronblade. Alle fortolkninger er smukke, alle fulde af mening, taler alle om det faktum, at blomsten - vanskelig. Magic? Måske så.

For at bruge kamille til forudsigelser ikke behøver at gå til spåkoner og heks, behøver du ikke nogle specielle, tricky måde at indrette ritus. Hvad kunne være nemmere end at gætte på daisy: elsker - ikke kærlighed ... Jeg har ikke brug for noget andet at fortolke, tænke ud, tænker det - blomsten selv vil give et konkret svar. "Elsker - elsker ikke" - fløj to kronblade. "Kiss - spytte" - en anden parret bag dem. "Til hjerte kys - sende til helvede" - ordlyden er anderledes, men betydningen er. "Han elsker oprigtigt - tvivl" - to mere prædiktor faldt til jorden. "Venter på gensidighed - spotter" - og så i en cirkel, indtil de afbrød sidste kronblad. Med ham og svaret er modtaget - svaret er rigtigt, det eneste svar.

I det store og endda et ordsprog, der ikke er nødvendigt at huske - er Spådom ved daisy stive procedurer ikke overholdes. "Loves - elsker ikke" - dette er vigtigt, men ville ikke gå på afveje. Selvom traditionen anbefales at følge nogle få enkle regler. For det første er det ikke nødvendigt at rive den første blomst gemt under armen - lad ham fortælle dig hans hjerte. For det andet, holder en daisy nødvendigvis i den højre hånd og plukke kronbladene tilbage. For det tredje, i divination man skal tro, ja, i det mindste en lille, men ellers hvilken slags divination - forkælelse én.

Af den måde, gætte på daisy af kærlighed - er ikke enestående. Magic Flower kan forudsige det korrekte svar i alle tilfælde, hvor varianter - to. "Kom sandt - come true", "tror - tror ikke", "go - no go" ... Og du kan også se fremad. Til dette har vi brug for at indsamle en hel masse tusindfryd, men pluk fra kronbladene er ikke påkrævet. Bouquet sat i spidsen af sengen om natten, og hvis ved morgen det vil se så friske midler, og den nærmeste fremtid rosenrødt, komfortabelt, lykkeligt. Det er også kendt i en daisy divination midsommer, når sol blomster pige vævet ind kranse, og dem kastet i vandet. Doplyvet krans til den anden bred - skal snart vente til brylluppet. Raspletetsya krans - krænket planerne. Adskilt af en daisy krans - at vide, elsker den side gik.

Hans fortolkning af kamille er selv i drømme bøger. At drømme, at blomsten - held og lykke, lykke, finansielle velvære. Selvfølgelig kan det samme ikke være så rene kronblade, sådan solens kerne forudsige noget dårligt!

Selv i vores højteknologiske tid klog og snedig divination kabale spil flyttede ind i computeren, der findes i det virtuelle rum og et sted for den ydmyge daisy. Har været skrevet en masse programmer, der simulerer processen med afrivning kronblade - omfatter, Gad, "Elsker - elsker ikke."

Dog vil intet program ikke erstatte den enkle og tæt på hjertet af den spå om en kamille. Og hvilke spørgsmål hun ikke spørge, og det vigtigste vil stadig være spørgsmål om kærlighed. Efter alt, selv navnet på en blomst som en antydning: Spådom ved daisy - gætte på en roman.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.