SundhedMedicin

En meget nyttig serie til babyer - og antiallergen og smyagchayusche midler

Ved hjælp af en række forskellige urter gavnlig effekt på deres helbred, når badning spædbørn. Læger anbefaler, at i mange år til at gøre alle mulige specielle sammenblandede af urter og langsomt tilføje dem til badet børnene. Helt naturligt, græsset er forskellige, så effekten på kroppen er forskellige. Nogle giver dig mulighed for at slappe musklerne i barnet, hvis de er for anspændt, anden diskret hjælp ro centralnervesystemet, mens andre bruges som en anti-allergi middel. Den rækkefølge til nyfødte skal være til stede i forældrenes hjem medicinskabet.

Badning en nyfødt i en serie

Faktisk er en række meget, meget godt for den sarte hud af barnet. I tilfælde af en uønsket irritation under ble, vil det hjælpe ganske hurtigt slippe af med dem, fordi en tørring og har anti-inflammatorisk effekt. Stadig, ikke at misbruge den hyppige badeværelse med en perlerække af stærke afkog, og under alle omstændigheder ikke kan bruges til at indsamle fra forskellige planter, der er beregnet til badning baby. I tilfælde, hvis nogen af alle disse urter i hans åbenbare allergi, forældre kan ikke afgøre, om hvem af dem nøjagtigt.

Rækken af til babyer, såvel som enhver anden urt til badning babyer, kræver pre-test for allergener. Faktisk ganske ofte forældre, ikke engang tænke på konsekvenserne, forsøger at straks bruge alle græsset. Det er ikke tilladt! Du skal først gøre kun lidt koncentreret bouillon, tilføje det ved badning i karbad og se på reaktionen af baby hud. Hvis et barn vil være i orden, ikke finde nogen læsioner på huden, og han selv vil føle sig godt, så følge procedurerne i vandet kan bruges som normalt.

Til terapeutiske formål, er det nok at succession til nyfødte bruges ved badning 1-2 gange om ugen for den sarte hud af barnet. Nødvendigvis at observere proportionerne i fremstillingen af en terapeutisk opløsning. De er som følger: 10 g tørret succession for hver 10 liter. vand. Bedre forhånd (kan være om morgenen) at brygge den nødvendige mængde græs i puljen. Senere på eftermiddagen suppen er allerede godt infusioner og er klar til brug.

Hvis dit barn har identificeret en allergi over for noget, så bouillon succession kan være et udmærket (i nogle tilfælde - en ikke-udskiftelig) anti-allergi middel. Selvfølgelig, på den betingelse, at hun ikke vil være den mest allergen for en nyfødt.

Bestemme tilstedeværelsen af en nyfødt allergi til denne urt kan være som følger: anvende en lidt svag bouillon hinanden på en lille sund hud uchastochek. Hvis i en kort periode, er det endda lidt rødme, det aldrig bør bruge denne plante som en anti-allergi middel. Allergier vil kun blive værre. Og hvis alt er i orden, og en allergi over for græs er ikke afsløret, så du kan roligt bruge den, når badning. I tilfælde af en fødevareallergi, kan bruges en serie til babyer til badning 4-5 gange om ugen.

Baby creme med en række

Den moderne verden gør det nemmere vores liv. Og souped mums også. Her er producenter af børns kosmetik og produceret en creme med en række (så vi ikke zaparivat ingenting, ikke blandet og ikke ventede form af parathed). Denne creme blødgør den sarte babyhud, lindrer, heler, fjerner rødme. Den beskytter områder af kroppen, og den person, der klimatiske stimuli (kulde, vind). Også, det beskytter mod tørhed, danner en usynlig beskyttelsesfilm. En anden fugter de øverste lag af epidermis barn. Næsten altid (der er undtagelser overalt) med en række af børns cremer indeholder ikke parfume, farvestoffer, propylenglycol og alkohol. PH - neutral, fysiologisk. Opskrift skabt af dem, i samarbejde med dermatologer og børnelæger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.