SundhedMedicin

Den smøre brænder derhjemme?

I hverdagen, fra tid til anden er der situationer, hvor en person modtager forbrændinger af varierende grader. Ofte svære smerter forstyrrer at tænke fornuftigt. For ikke at bukke under for panik, er det nødvendigt at vide præcis, hvad de skal smøre forbrændinger. Hvis du kender de skridt, vil det være meget lettere at navigere i en nødsituation.

De smøre forbrændinger og hvad bør opgives?

Vidt spredt myte, at hvis du behandler det berørte område med olie, er effekten stærkt reduceret smerte. Faktisk er anvendelsen af olie eller fedt strengt forbudt, fordi den brændte overflade er dækket med en tæt film, som forhindrer indtrængning af oxygen. Derfor vil sårheling være lang. Ved spærring kategori kan også omfatte kyllingeprotein, salt og urin. Det er disse ingredienser giver mange opskrifter af traditionel medicin. Urin, selv er uhygiejnisk væske, så høj risiko for infektion. Og virkningen af salt på såret tilbage til den modsatte ønskede det helt forøger smerte.

De smear forbrændinger?

Så umiddelbart efter skaden, er du nødt til at vaske det berørte område med koldt vand. Hvis det er naturligvis muligt at erstatte med vand fra hanen eller kold komprimere pålægge minutter ved 15. Tilladt at behandle overfladen på egen hånd, men kun når der kun er rødme. Hvis vi begynder at danne blærer eller skaller huden, uden hjælp fra en kvalificeret professionel kan ikke gøre. Det skal straks tilkalde en ambulance eller besøg på skadestuen. Når lungeskade yde førstehjælp til dig selv. For at gøre dette, skal du vide, hvordan at smøre huden efter forbrændinger. Selvfølgelig er det altid bedre at have i medicinskabet medicinsk salve. Nå til et værktøj som panthenol. Salve forårsager tyk, og den øverste pålægge en steril forbinding. Tror ikke, at yoghurt, te poser eller creme fraiche kan have en lignende effekt. I modsætning hertil kan nogle traditionelle medicin forværres og så ikke alt for sød ofrets stilling.

Brænd med kogende vand: hvad at smøre?

Den mest almindelige årsag til forbrændinger er kogende vand. Desværre, i praksis er der mange tilfælde, hvor små børn er alvorligt beskadiget af uagtsomhed af forældrene. Efter kontakt med kogende vand på kroppen bør vurdere skadede område. Hvis det er større end det område af håndfladen, er det ikke nødvendigt at udsætte opfordringen til lægen. I løbet af de faglige forventninger bør afkøle skadede område i koldt vand, sætte en bandage med medicinsk salve, der modtager smertestillende tilladt.

Smearet brænder kemiske natur?

Som ofte det forekommer i personskade, hvis den ikke håndteres med husholdningsaffald formål kemikalier. Brændingen skal vaskes grundigt for at fjerne resterne af midlerne. Det bør forstås bestanddel, der reagerer med en aggressiv kemisk, undertrykke den. For eksempel citronsyre eller eddike hjælp neutralisere den alkaliske forbindelse og sodaopløsningen klarer med en syre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.