SundhedMedicin

Pyelonefritis i graviditet: diagnose og behandling

En af de ubehagelige sygdomme, der opstår hos kvinder, der er gravide, - pyelonephritis i graviditeten, også kaldet svangerskabsuge. Faktisk er det er en smitsom sygdom i nyrerne karakteriseret ved inflammation af bækkenet i nyrer og urinveje.

Konventionelt er der to typer af sygdomme: akutte og kroniske. Nogle læger mener, at akut pyelonefritis hos gravide kvinder er ingen anden end den forværring af den kroniske form. Hvis tilstedeværelsen af sygdommen end transportøren ikke kan være bekendt, da det kan ske uden symptomer, forværres i sjældne tilfælde under indflydelse af visse faktorer.

Til graviditet hormonet progesteron karakteristisk effekt på hele organismen, og i særdeleshed, det letter lempelse af glat muskulatur, og som består af alle organer i urinvejene. Dette reducerer tonus forsinkede output af urin og blodcirkulationen i nyrerne. I dette tilfælde er der følgende symptomer, der kan indikere tilstedeværelsen af sygdom.

For det første, det er en smerte i lænden, som regel på den ene side. Men det er nødvendigt at skelne dem fra smerter forårsaget af andre faktorer, såsom truslen om svangerskabsafbrydelse eller lasten forårsaget af den voksende fosteret i kvindens ryg. For det andet, og det er en af de mest karakteristiske træk, der kan afgøre, pyelonefritis hos gravide kvinder, en uklar urin og lugt. Det kan hæve kropstemperaturen, men det er ikke så specifik symptom, som kan skyldes andre sygdomme. Gestationel pyelonephritis kan ledsages af blærebetændelse, urinvejene inflammation.

Vi må huske på, at den mest præcise diagnose samt behandling, bør bære en læge. I tilfælde af ubehag hos de urinvejsorganer bør se en specialist, der vil gennemføre de nødvendige tests for at bestemme tilstedeværelsen eller fraværet af sygdom. Oftest indbefatter disse renal ultrasonografi, generelle og biokemiske blodprøver, urinanalyse, Zemnitsky prøve. Hvis du stadig fundet pyelonefritis, symptomer på behandling tager højde, for eksempel, hvis der var smerter, det er en akut form af sygdommen, hvilket kan kræve at tage smerte. Derfor under hele bedriften barnet urin skal indsamles mindst én gang hver 2. uge, og i de sidste stadier gang om ugen for at rettidig opdage udvikle patologi.

Den vigtigste behandling af pyelonefritis af gravide kvinder tager antibiotika. Selvfølgelig, det tager hensyn til deres mulige virkninger på fosteret. I første trimester er foretrukket at anvende et semisyntetisk penicillin, på et senere tidspunkt - cephalosporiner, og makrolider. Derudover kan din læge anbefale diuretika og urtete, der bidrager til dette. Blandt dem, kan vi tage en nyre birk, enebær frugter, infusion af hyben.

Til forebyggelse af sådanne sygdomme som pyelonefritis hos gravide kvinder anbefales, at ordentlig kost og moderat motion. Også eksperter anbefaler jævne mellemrum for at tage en sådan position: at knæle, med albuerne hvilende på gulvet, hans hoved og bryst lavere ned og bækkenet, tværtimod, for at hæve. Således livmoderen nedsætter tryk på nyrerne og urinvejene, henholdsvis forbedrer blodcirkulationen i organerne og urin flow. Desuden forebyggelse er behandlingen og især infektiøse foci forekommer i kroppen, for eksempel angina, caries på tænderne, luftvejsinfektioner og så. D.

Hvis kvinden havde svangerskabsdiabetes pyelonefritis, efter fødslen til hendes observation anbefale en urolog, en undersøgelse en gang om måneden, periodisk urtemedicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.