Hjem og familieBørn

Vogne "3 i 1": rating. Baby klapvogne "3 i 1": hvordan man vælger

Valget af klapvogne - et meget vigtigt spørgsmål. Moderne fabrikanter fremstiller et stort sortiment af kørestole med forskellige egenskaber og funktioner. Derfor forældre vanskeligt at afgøre, hvilken model vil være mest nyttige for deres barn. Til dato den mest populære og praktisk klapvogn "3 i 1".

Hvad er en alsidig klapvogn

Universelle klapvogne "3 i 1" er en solid morfing struktur, som let samles og adskilles. Det er sådan en klapvogn oprindeligt består af et chassis og de tre øverste typer: autostol, som er nødvendig for familier med egen transport, klapvogn sæde og bassinet til nyfødte. Også inkluderet i den universelle kørestol, som regel indeholder en rummelig taske, en beskyttende cover og en regnfrakke. Nogle producenter gør mere ekstra tilbehør. For eksempel, en parasol og et myggenet.

Multipurpose klapvogne er robust design, den nyeste system af afskrivninger og adræt chassis. De fleste producenter bruger materialer af høj kvalitet og allergivenlige materialer. Desuden er universelle barnevogne meste udstyret med en bekvem hoved, hvilket er meget vigtigt for barnet.

Funktioner multi-funktion kørestol design gør dem nemme at betjene og behagelig at bruge.

De grundlæggende byggesten i universel kørestole

Den væsentligste forskel mellem universelle kørestole er, at de består af enkelte moduler, der kan bruges til at fuldføre tre varianter af børns transport. Således forældre har mulighed for til enhver tid at indsamle de nødvendige kørestol.

Cradle til babyer

Det er beregnet til transport af børn fra fødslen til 6 måneder. Nogle forældre bruger vuggen længere, hvis barnet er lille og stadig sidder dårligt. Moderne vugge er meget rummelig, lavet af materialer af høj kvalitet, som ikke får våde og er ikke blæst. Afhængig af mærke af vuggen er rammetype, hvor stoffet er strakt ud over en metalramme og plast. Sidstnævnte er meget holdbare og har fremragende egenskaber.

Hovedsagelig tilføres til denne enhed er en høj kvalitet ortopædisk madras og en kappe.

Car Seat

Primært beregnet til børn fra fødslen til halvandet år. I første omgang kan det bruges i stedet for vuggen, sikring chassiset. Denne enhed er meget vigtigt for forældrene, der ofte bruger maskinen. Bil Seat har en mekanisme, der gør det muligt at montere den på grundlag af klapvognen. Det er meget praktisk, fordi det ikke behøver at blive fjernet fra stolen lille barn til at flytte det i vognen.

Afhængig af modellen af autostol til barnet kan have en bærehåndtag, sol hætte, justerbar ryg og fem-punkts sele. Disse kapaciteter i høj grad påvirket af valget af den forældrenes kørestol "3 i 1". Rating klapvogne med autostol er meget højere i forhold til de mere simple modeller.

fornøjelse enhed

Designet til børn fra 6 måneder til 3 år. Dybest set denne enhed er installeret, når barnet kan sidde op og ønsker at se, mens du går verden omkring dem. Pram gå modul kan bruges i al slags vejr, da det har en hætte og kappe-taske, som beskytter barnet fra sneen og kolde vind. Et vigtigt element i denne enhed - evnen til at justere hældningen af ryglænet til baby til at sove, mens du går. Også alle modeller har en justerbar fodstøtte og de låsende sikkerhedsseler. Alle modeller design gør sædet enhed står over eller med ryggen til sin mor.

Basen (chassis)

En separat ramme - bindende mekanisme, som alle er universelle barnevogne. Modulsystem "3 i 1" fastgjort til substratet for derved at opnå en klapvogn. Chassiset kan foldes "sukkerrør" eller "bog". Grundlaget er et trehjulet eller firehjulet. Moderne producenter gør klapvogne med tunge universel ramme, der kan understøtte en baby der vejer op til 30 kg og en lille bagage. De fleste modeller har drejelige forhjul.

Fordelene ved universel kørestole

Funktionalitet, komfort og pålidelighed - disse egenskaber har alle klapvogne "3 i 1". Universal, med vugger har mange fordele, som er meget populære hos kunderne. Således kan transporten af denne type bruges, så længe barnet ikke er 3 år gammel. Desuden alle formål klapvogn designet til brug i både varme sommer og frysning om vinteren. Design kørestole er lavet på en sådan måde, at barnet aldrig blæste og intet følelsesløs vejrtæt. Også moderne universelle barnevogne er på alle sider beskyttende kofangere. De giver sikkerhed og beskytte barnet falder ud.

Som regel alle vugge universelle kørestole har en hård flad bund, som overholder alle ortopædiske krav. Derudover kan en barneseng anvendes i stedet for den krybbe i løbet af de første måneder af livet.

Spar penge - en anden vigtig fordel kørestol "3 i 1". Bedømmelse af denne type klapvogne er vokset ganske nylig. Det faktum, at mange forældre er på udkig efter en model, der ville være den mest bekvemme og koster relativt billig. Mange europæiske mærker producerer hvert år en hel række universelle barnevogne anderledes design og pris punkt. Derfor er multifunktions-modeller anses for mere omkostningseffektiv løsning end at købe to separate klapvogne og avtolyulki.

Ulemper ved universel kørestole

Ifølge købere, "3 i 1" (universel) er flere fordele end ulemper. Men der er nogle ulemper, der gør forældre tænke over, før du køber denne type klapvogn. Først nogle forbrugere er meget opmærksomme på valget af bilsæder. Selv universelle modeller fabrikanter udvikler høj kvalitet avtolyulki der opfylder alle internationale standarder og krav på markedet af børns varer præsenteres bilsædet med de bedste egenskaber. Derfor er mange forældre vælger den mindre udstyrede klapvogn og autostol sælges separat dyre kendt producent. For det andet, universel klapvogn kræver ekstra plads i lejligheden. For eksempel, hvis en baby er født forældrene bruger vuggen, promenaden blokken for nogen tid har brug for et sted at gemme sig. Hvis boligområdet til at gemme ekstra enheder, om problemet løser sig selv forsvinder. Men der er tidspunkter, hvor familien boede i en lille lejlighed, hvor selv ingen steder at vende. I dette tilfælde vil forældrene være mere bekvemt at købe en kørestol-transformer. Så vil der være problemer med opbevaring kurv.

Hvordan man vælger en alsidig klapvogn

Moderne producenter giver en række klapvogne "3 i 1". Hvordan man vælger en høj kvalitet og den mest behagelige?

Alle forældre er på udkig efter den smukkeste og usædvanlige vogn. Men, bortset fra design og farver, er der også andre vigtige parametre, der nødvendigvis skal være opmærksom:

 1. Hjultype - anbefales at købe en klapvogn med store oppustelige hjul. Modeller med store hjul mere walkable og bæredygtige. Også for din bekvemmelighed er bedre at tage klapvognen med drejelig forhjul. Det er mere manøvredygtig og nem at administrere.
 2. Evnen til at ændre højden, vippe håndtaget og kaster sig ud fra den ene side til den anden.
 3. Dimensioner klapvogn - det skal placeres i elevatoren, er det let at tænde landing og finde sted i en døråbning indgang og lejligheder.
 4. Kompakt når den er foldet.
 5. Vægt - klapvogn bør ikke være for tung. Det er nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at dens vægt med dit barn vil være anderledes.
 6. Kvaliteten af stoffet og trække det ud mulighed for at vaske.
 7. Tilstedeværelsen af lommer og tasker - en tur er altid ved hånden bør være bleer, flasker, legetøj. Meget praktisk, når for alt dette er der nogle lommer.
 8. Tilbehør - godt, når der er komplet slicker stå for flasken, myggenet, osv ...

Ranking top 15 klapvogne til nyfødte

Marketingfolk har brugt vogne Salg analyse til spædbørn i årene 2014 og 2015, og rangeret de mest populære:

 1. Noordline Edel.
 2. Camarelo Sevilla.
 3. Bebecar Grand Style.
 4. ZekiwaTouring.
 5. Cosatto Giggle.
 6. I'coo Peak Air.
 7. Lonex Speedy V Light.
 8. Tako Jumper.
 9. Blomstre zen yoga.
 10. Geoby Joss L.
 11. Camarelo Carera.
 12. CAM Cortina Evolution X3 Tris.
 13. Emmanljunga Mondial Duo Combi Leatherette.
 14. Tutis Zippy Nyt.
 15. Jetem N-Joy.

Det er mest populære i de sidste to vogne, den "3 i 1". Placeringerne er baseret på salgstal fra forskellige modeller af universel adgang. Eksperterne tog også hensyn til forholdet mellem pris og kvalitet. Listen omfatter både billigere modeller, og dyre mærkevarer klapvogne "3 i 1". Bedømmelse bekræfter, at køberne mere opmærksomme på den komfort og funktionalitet af produktet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.