BilerBiler

Sikkerhedsseler - overdreven forsigtighed eller en vital nødvendighed?

Det faktum, at under turen i bil, uanset om du er føreren eller en passager, skal du bære sikkerhedssele, de ved alt. Vid, måske endda dem, der aldrig fandt eksamener til højre. Og alle, fordi det er en slags aksiom af færdselsregler. I praksis er det dog, vi har en meget anderledes billede - reglen er ofte ignoreret selv lovlydige bilister. Måske er det den traditionelle "måske" for os, måske dovenskab, måske endda noget, men faktum er - fastgjort, ikke alle og ikke altid.

Sikkerhedsseler, som navnet antyder, er designet til at forhindre farlige bevægelser af manden i bilen efter en ulykke eller pludselig opbremsning. Moderne design varierer afhængigt af det materiale, som stroppen, og antallet af punkter i sin fiksering. Som regel deres er 2 til 5.

Hvad fare er der for fører eller passager biler, Sikkerhedsseler? Her er nogle tal. Så i en frontal kollision med en hastighed på 60 km / t, virkningen kraft kan sammenlignes med en mand falde på en hård overflade fra en højde på over 10 meter. Til sammenligning - for dem, der bruger sikkerhedssele, denne kraft er 2-3 gange lavere. I betragtning af, at vi taler om en persons liv, forskellen er mere end håndgribelig.

Effektiviteten af bælter afhænger af placeringen af passageren inde i bilen og den slags ulykker. I en frontal kollision anvendelsen af sikkerhedsseler reducerer sandsynligheden for en dødelig udgang i førerens 2 gange, en side - 1,8, roll-over - i 5 gange. Tendens til at være mere alvorligt såret er passagerer, ikke føreren. Dette skyldes det faktum, at sidstnævnte ser faren tidligt og har tid til at træffe hasteforanstaltninger.

Det ser ud til, at tallene er veltalende, nødt til at bære. Men ikke alle er så simpelt. Mange bilejere til denne dag i arme tager recepter, der kræver brug af sikkerhedsseler, når ridning i bilen. Deres argumenter er ofte reduceret til det faktum, at bortskaffelsen af deres eget liv - det er en privat sag. Populære version er også, at når opstået som følge af brand ulykke, vil personen være svært at komme hurtigt ud af den brændende bil. Men alle disse undskyldninger skjuler ofte en almindelig menneskelige faktor som dovenskab og manglende vilje til at bruge sikkerhedssele.

Børn i bilen

Og hvad med de yngste passagerer og deres rettigheder? Efter alt, for at beskytte deres børn passet selv dem, der bekymrer sig om deres egen sikkerhed. En anden stop faktor er temmelig høje bøder, der gælder for kørsel med et barn i bilen uden den rette sikkerhedsudstyr.

Før eller senere, hver barn vokser op fra sin plads, vil han brug for sikkerhedsseler til børn. I dag udgivet en række forskellige faldsikring for unge passagerer. Baby sikkerhedsseler er en holdeindretning, som passer over konventionelle bælter og øger belastningen på kroppen området. En sådan adapter er meget let at bruge, kompakt og kræver ikke en ændring i betragtning af barnets vækst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.