BilerBiler

Justified om forbuddet mod højre ror?

Stadig anspændt debat på højeste niveau for import og brug af køretøjer, hvor rattet kontrol er til højre.

Forbuddet mod højre ror, i overensstemmelse med de tekniske forskrifter, skal træde i kraft den 1. januar 2015. Denne bestemmelse gælder kun for klasse M2 og M3 - busser. Denne regel vil være gyldig på det område af den fælles toldunion, som omfatter Rusland, Hviderusland og Kasakhstan. I Hviderusland og Kasakhstan allerede opererer i hele et fuldstændigt forbud mod højrestyrede biler.

I begrunder forbuddet mod højre ror, de russiske regerings medlemmer generelt henvise til trafiksikkerheden. Men andelen af ulykker med RHD og venstrestyrede biler viser, at biler, der er designet til højrekørsel, i hvilket hjul er på venstre, får en ulykke oftere end de højre køretøjer. Konklusionen antyder selv her er enkel. Lovforslaget indebærer et forbud mod højre ror, primært til bekæmpelse af det import af billige brugte japanske biler. Biler fra Japan haft fortjente popularitet på grund af deres høje kvalitet og pålidelighed. En lille brændstofforbrug sammenlignet med for eksempel med amerikanske biler, talte også ind for erhvervelsen af japanske biler.

Næsten alle bilister, der kørte en "japansk", siger, at ingen ubehag i forvaltningen af maskinen er de ikke oplevet med det højre hjul.

Mange eksperter mener, at en stor del af et forbud på grund af oprettelsen af den høje konkurrence på markedet for brugte biler fra Japan. Stort set hele Fjernøsten nyder brugte japanske biler, der er derude udgør mere end halvdelen af bilmarkedet. Hertil kommer, at mange familier har to eller tre af disse biler. Indførelsen af høje afgifter på import af japanske biler har undermineret den brugte bil markedet. Som et resultat, statskassen modtaget mindre væsentlig del af overskuddet til budgettet. Ikke for at støtte de hjemlige bilindustri omkostninger dyrt? Forbuddet mod højre ror indleder import af russisk interesse for billige udenlandske biler og indenlandske biler. Som et resultat af øget efterspørgsel uvægerligt føre til højere priser for biler.

Selvfølgelig vil intet dårligt ske, især fordi der allerede importerede japanske biler kan fortsætte med at fungere, så længe deres ressource er opbrugt. Et sådant løfte blev givet, i hvert fald.

Tekniske forskrifter, der forbyder import og drift af køretøjer med højrestyret, refererer til de upopulære love. Sådanne foranstaltninger såre rytmen, især for almindelige mennesker. Hvis indbyggerne i de europæiske regioner, hvor den højrestyret bil er ikke så meget regningen er ikke meget påvirket, for Fjernøsten, ville en sådan løsning være et reelt problem.

For nylig, en stor del af befolkningen i de fjernøstlige regioner af levende køb og salg af biler og dele fra Japan. I dag er denne form for virksomhed er død.

Forbuddet mod højre ror vil ikke bringe noget godt for nogen, især da ingen steder i verden ikke eksisterer sådanne restriktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.