HjemlighedHavearbejde

Befrugtende druer i foråret - tips og tricks

På tidspunktet for landing af de unge vinstokke i jorden, er det normalt får tilstrækkelig mængde mineralsk og organisk gødning. Gødning anvendes til bunden landing af renden. Undertiden når plantning en lille mængde træ aske. En sådan fodring er ofte nok til at rumme den unge busk, og han behøver ikke yderligere gødning i løbet af første fase af udviklingen.

Men hvis anlægget ikke er aktivt voksende, må det foder. dette gøres typisk ved anvendelse af ammoniumsulfat eller ammoniumnitrat. Sådanne gødninger er i opløsning (45-50 g gødning pr spand vand).

Gødskning druer fjeder udføres sædvanligvis i portioner. Første gang det er produceret i det andet leveår vin, når unge skud begynder at vokse aktivt. Spring dressing drue traditionelt udføres som følger: næringsstofferne i opløsning fyldes ind i røret, som forudbestemt gravet til en dybde på en halv meter.

Pr kg afgrøde jord anvender ca. 35 g kalium, og 15 g af kvælstof og phosphor. Dette bør være sikker på at huske det og gøre gødning efter høsten, jorden var i stand til at genoprette deres ernæringsmæssige egenskaber.

Foruden den obligatoriske fald befrugtende, for den normale udvikling af skuddene og vækst kræver den aktive tilførsel af druerne i foråret. Anlægget fødes med opløsninger af urinstof og ammoniumnitrat (5%), og indføre dem i jorden ved hjælp af et særligt rør. Det kan også gøres og blad- druer ansøgning.

Essensen af sådanne blade fodring er at næringsstoffer kommer til anlægget, ikke kun gennem rodsystemet, men også gennem bladene. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at når det udfører absorptionen af essentielle næringsstoffer sker hurtigt nok. Med denne metode er der ingen risiko for overdreven koncentration af gødning i jorden. På dette blade druer fodring fjederorgan mindre omstændelig. En sådan fodring er normalt udføres i et par dage før blomstring og efter blomstring periode, det vil sige, er det vigtigt at have tid til at gøre gødning før begyndelsen af modning. Befrugtende druer foråret sker normalt på en vindstille overskyet dag. Magnesium mangel kan forårsage ophobning af nitrat i drueklaser og deres atrofi (svind). Derfor er det vigtigt i begyndelsen af modning producere gødning med anvendelsen af sådanne gødningsstoffer Kalium-magnesium eller magbor.

At sikre høj kvalitet vinstokke fodring i lang tid, fra hver side af planten i jorden grave en grøft, hvis bredde bør være omkring 80 cm og dybde -. 50 cm i renden er fremstillet af 3 spande med kompost per plante. Humus blandes med jorden til ca. halvdelen af dybden af renden. Blandingen forsigtigt stampes og hældes den resterende jord. Sådanne organiske gødning sikrer den normale udvikling af druerne i de næste 3-4 år. Derefter den samme procedure udføres ved at grave en rende ligner bagsiden. Sådanne foranstaltninger er effektive til at stimulere væksten og aktiv udvikling af rodsystemet af vinstokke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.