HjemlighedHavearbejde

Hvad at plante i efteråret i landet gartnere: tips

Forår - den mest stressende tid til sommer bosiddende, i denne sæson er det meste af arbejdet om dyrkning af jorden, plantning og voksende planter, beskytte dem mod skadedyr og sygdomme. Men perioden fra september-oktober er heller ikke helt losset. Så hvis du er interesseret i, kan hvad træer plantes i efteråret, vil du finde svaret i denne artikel. Først og fremmest bør vi fokusere på frugtplanter: dette æble, blomme, pære, kirsebær. Pak dem i åbent terræn i foråret, før opløbet pause, så de bedre slå rod. Til opbevaring anbefales det plantemateriale med prikopat falde til jorden, anbragt horisontalt dertil. Så planter vil blive beskyttet mod frost.

På hvilke de planter er plantet i efteråret, kan du få oplysninger om de sider af specialiserede magasiner. Egnet til udplantning i efterårsmånederne buske: hindbær, ribs, stikkelsbær. Dette er den mest gunstige for deres avl, fordi de har vækstsæsonen begynder meget tidligt.

For frugtplanter (Apple, kirsebær, pære osv.) I to uger før plantning tilberedte brønde med en diameter på 60 til 100 cm og dybde - fra den 60 til 70 cm, som er nødvendig for at gøre organisk gødning :. Tørv og gødning, sidste års løv og halm. I modsætning hertil er mineraler, der ikke anbefales at tilføje. Dit valg af hvad man skal plante i efteråret i landet, bør påvirke ikke kun deres egne præferencer, men også funktionerne i plantens udvikling. Fra synspunkt af fagfolk, efterår er det mest gunstige tidspunkt for ynglende næsten alle frugttræer og buske. Også i denne periode under de kolde vinter sået afgrøder: radise, rødbeder, vinter hvidløg, persille, gulerødder, dild.

Det ser ud til, at bestemme, hvad de skal plante i efteråret i landet, er simpelt nok. Men, valg af planter, bør overvejes, og hvordan de vil sameksistere med hinanden. Kompatibilitet studie eksperter. De fandt, at for eksempel, pæren er helt kompatibel med en sort røn, og æbletræet, men tåler ikke kirsebær, tjørn og Viburnum, enebær. Den nærhed af kirsebær er ikke nødvendigt at placere blomme, blomme eller abrikos, ellers vil de blive dårligt udviklet.

Det faktum, at anlægget i efteråret i landet vil være i stand til at fortælle ikke kun avlerne, men også landskabet designere. Da denne periode er velegnet til dyrkning af prydbuske, vil de give dit websted charme. Når du vælger plantemateriale af frugt eller prydplanter til haven dekoration, skal du være opmærksom på sammensætningen af jorden, valgte sin fugtighed og belysning område til plantning. Når voksende forskellige sorter og arter af planter er nødvendigt at overveje deres krav. Så hvis du beslutter, at du planter i efteråret i landet har brug for at blomme, æble og pære, så er det nødvendigt for dem at afhente et solrigt sted. De vil vokse godt på den sydlige eller sydvestlige side af haven. Som et resultat, får du en rig høst. For frugtbuske såsom hindbær, solbær, stikkelsbær, pasform og skygge. Hvis webstedet er lille, er planterne plantet på det i etaper, så de ikke forstyrrer hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.