HjemlighedHavearbejde

Poppy blomst: en beskrivelse af anlægget

Maki - selvom enkle, men magien i form af blomster, som om de røde lys, der vokser på markerne. Poppy blomst silkeagtig at røre ved, har en frotté kronblade, planter og farver er meget anderledes: hvid, pink, rød og endda sort.

Desværre, han lever længe, kun to eller tre dage, og derefter kronbladene begynder at falde. Næste det er allerede begyndt at modne Boll. Men selv i sådan en blomst valmue er smuk, kan den bruges som supplement til blomster. Af den måde, hvis du lægger disse blomster i store mængder, vil det ikke så meget af deres korte liv, fordi man allerede er mak fade, og den anden vil først begynde at vise sin søn knapt blomstrende knopper.

Dette anlæg har omkring halvfjerds arter, herunder årlige, toårige og flerårige arter. I øvrigt skal det bemærkes, at de smukkeste vilde blomster - valmuer. Perioden for blomstring af disse fantastiske blomster fra maj til juni måned. For eksempel cornrose vokser næsten overalt: i marker, enge, vejkanter. Hvis du vil være i gården mindst ét plantebeskyttelsesmiddel valmue rød, kan deres næste år være mere, fordi blomsten spredes hurtigt og nem at passe ham.

Oprindelsen af røde valmuer

De mennesker tror, at valmue - en af de ældste planter, dens frø har arkæologer fundet i bygningerne i yngre stenalder. Denne blomst har været et symbol på søvn, havde endda den tro, at når natten kom, jorden kom Morpheus, holder et par valmue blomster. Og ved den måde, ikke forgæves, fordi der søvndyssende valmue - opium.

Rød valmue og magi

Apropos magi: som en del af en kærlighed potion før heksen brugt forskellige urter, blomster, rød valmue så godt. Denne blomst betragtes som en kraftfuldt værktøj, især i kærlighedsaffærer. Det er ønskeligt, at pigen selv birkes indsamlet på den voksende måne med sin højre hånd, og derefter foretaget frøene med dem - så elsker vil helt sikkert komme. Tidligere blev det brugt som en beskyttelse mod onde ånder. Folk troede, at hvis drys det på gulvet, så dæmonen vil blive betragtet som en birkes, og på dette tidspunkt ikke skader de fredelige mennesker.

Brugen af valmue i medicin

Da valmue blomst har gamle rødder, har folk lært at bruge det i traditionel medicin. Alle dele har medicinske egenskaber. For eksempel er saften fra frøene af denne blomst bruges som en stærk smertestillende, og et afkog af rødderne - som et middel mod hovedpine. Med denne samme bouillon kan helbredes fra betændelse af iskiasnerven. Men tager afkog af valmue bør være meget forsigtige, fordi nogen form for medicin kan være gift, hvis de anvendes forkert eller kroppen ikke opfatter det. Bør først rådføre sig med din læge, og han observeret under behandling. Mennesker, der lider af astma, alkoholisme, hyppig kvalme, opkastning, eller hjertesvigt, behandles valmue potion forbudt. For at opsummere, kan vi sige, at valmue er af gammel oprindelse, er kendt om halvfjerds arter af blomsten. Det bruges både i madlavning og i medicin, denne alsidige blomst. Mack vil hjælpe pigen til at erobre hjertet af en ung mand, ville beskytte mod onde ånder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.