HjemlighedHavearbejde

Sådan opbevarer løg sæt til at passe korrekt. Pleje af løg-Seva. sorterer

Løg - fordringsløs plante. Men for at overholde visse teknologi til sin dyrkning, selvfølgelig, det er nødvendigt. Især meget opmærksomhed til sig selv kræver frø. At vælge og gemme sætteløg skal være korrekt.

Som sætteløg opbevaret inden plantning. Generelle anbefalinger

Løg høstet i slutningen af august, efter at toppe bliver gule. Derefter blev det sorteret, fjerne alle kopier spirede. Deponeret hos udvalgte sunde pærer med ingen tegn på forrådnelse, tør hals. Tidligere de nødvendigvis tørret. Gør det bedst med brug af særligt udstyr. Dette kan være en radiator eller et varmeapparat. Tørring udføres ved en temperatur på 30-40 grader i to dage.

I dette tilfælde, hvis en del af den dyrkede inokulum slog hals rot, er opvarmning udføres ved en temperatur på 45 ° C i ti timer. Sunde løg kan tørres og bare udendørs. Samtidig bør udelukkes fra direkte sollys.

Varm metode opbevaring

Næste, overveje , hvordan man opbevarer sætteløg før plantning varm måde. Denne metode anvendes ofte private erhvervsdrivende. Han er særligt velegnet i tilfælde af, at ejerne af baggård hytter eller ingen kælder.

Det tørrede løg anbragt i papkasser i et lag på ca. fem centimeter. I stedet for at bokse kan tage poserne, lavet af naturlige stof, åndbar god. Opbevar løg i en lejlighed i et mørkt sted, væk fra vandet. I meget fugtige mikroklima hoveder kan begynde at rådne. Du kan sætte en kasse, for eksempel på mezzaninen af kabinettet. Ved stuetemperatur frøet tilbageholdes relativt godt. At give sevok pil starter ved en lufttemperatur 13 grader.

Betingelse af løgene kontrolleres en gang om måneden. I dette tilfælde, hvis de fandt våde prøver, de skal tørres. Rotten løg fjernet.

kold metode

Sådan opbevarer sætteløg - spørgsmålet er ikke alt for kompliceret i tilfælde af, at det er muligt at sætte det i kælderen. Pre materiale uge holdt ved en temperatur på +20 grader. Dernæst indendørs luft opvarmes til 30. Under sådanne omstændigheder, løg velholdt hele ugen. Følgende materiale opbevares i syv dage ved en temperatur på 35 grader. Dette gør det muligt let opvarmning ekstra pærer fra rådnende bakterier.

Således lå fremstillede materiale afsat på et køligt kælder. Før plantning en bue holdes ved en temperatur på 35 grader i tyve dage.

Dyrkning og pleje

Sådan opbevarer sætteløg før landing, er vi fundet. Hvad bliver det næste? Før plantning materiale skal kalibreres. For at gøre dette, hver forekomst omhyggeligt afbrød spidsen tør. Under denne operation, skal du passe på ikke at beskadige rostochku. Derefter sevok udblødt i vand i 12 timer. At forhindre alle slags sygdomme materiale er yderligere udsat for en opløsning af kobbersulfat i ti minutter (1 time / liter pulver per 10 liter vand).

Løg plantet i bedene, forberede sig på at det bedste i efteråret. Når grave i jorden nødt til at gøre en lille smule af aske og organisk gødning. Landingen skal foretages i begyndelsen af maj, og kun efter at luften varmes op til mindst 12 grader. Ellers vil buen begynder at frigive pilen. I den første periode efter plantning senge er bedst at varme dornitom eller almindelig halm.

Bulbils plantet i en afstand på omkring 8 cm fra hinanden i en dybde på 3 cm. Hvis hullerne er dybere i væksten af planter vil mangle vand. For overfladisk som plantning af en afgrøde kan simpelthen dø.

Selvfølgelig, for at vokse sunde planter, du har brug for den rette pleje for dem. Onion sæt skal være sikker på at fodre. Du kan bruge infusion af mullein (i første halvdel af sæsonen). Hertil kommer, seks uger efter frøplanter vises, løg nødt til at fodre gødning. Sengene skal regelmæssigt løsne eller løg vil vokse overfladisk. Hvis grønne fjer i processen med vækst ikke vil blive skåret, vil pærerne vokse sig større. Periodisk vandes løg indtil begyndelsen af juli.

Valget af sorter

En god høst kan kun opnås for at vælge den rigtige kvalitet af løg. De er nu et enormt antal. Meget populær med truckere sådanne sorter løg sat som:

  1. Stuttgarter Riesen. Meget produktiv række tidlige modning. Brown pærer har en afrundet form. De vokser op inden for tre måneder. Opbevar løg i denne klasse kan være i seks måneder.
  2. Kalcedon. Meget egnet til dyrkning i de sydlige regioner i Rusland. Mid-klasse. Pærer vokse i tre til fire måneder. Holdes meget godt.
  3. Allan. Det modner meget tidligt. Kendetegnet ved en sød smag og er meget velegnet til salater. Fjer er også meget velsmagende. Fordringsløs til vanding. Kan opbevares op til 8 måneder.

, Hvordan man opbevarer sætteløg før landing, vi fandt således ud. Du kan bruge både kolde og varme teknikker. Få en god høst af løg ganske enkel. Det er kun nødvendigt at give det i processen med vækst af en lille opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.