Hjem og familieTilbehør

Points beskyttelse kamæleon øje

Den mest alsidige og mest fashionable tilbehør antaget solbriller. De er blevet en af komponenterne i billedet af berømtheder, så har fået en masse popularitet i hele verden. Solbriller kamæleon udmærker sig ved deres evne til at skifte farve afhængigt af påvirkning af ultraviolet lys, eller på objektivet. Dette kan forklares ved, at sådanne et tilbehør linser er lavet af en speciel sammensætning og kaldes fotokromiske. Efter kontakt med UV-lys på glasset, begynder de at blive mørkere, for at beskytte dem mod det skarpe lys, og lokalet bliver næsten gennemsigtig.

Tildeling af point kamæleon kan være som følger: Ud over billedet og forebyggelse af. Hvis du ønsker at vælge briller til medicinske årsager, er det nødvendigt at overveje følgende oplysninger:

  • Linserne er belagt med "kvindelige" fotokromisk komponent fra ti til halvtreds procent, tilbyde lidt blackout. De er nuancer af brunt.
  • Lysregulering moderat, er femten til halvfjerds procent tildelt til folk, der lider af rindende øjne eller dem, der er uønskede til at se på et klart lys.
  • Personer med høj følsomhed, er det nødvendigt at vælge en linse med en dæmpning fem og tredive til halvfems procent.
  • Peger kamæleon-reflekterende overflade af linsen reducerer reaktion på lys og blænding.
  • Skift linser anbefales hvert år. Halogenid, der ligger i deres kerne, har tendens til at slides. Efter to år, det ophører med at udføre sin funktion.

Points kamæleon - alsidig og ganske populært. De kombinerer flere kvaliteter beskyttes mod sollys og vision korrektion. Eventuelle solbriller giver os mulighed for at føle sig godt tilpas, at være i stærkt sollys. Behovet for dem forstærkes i forårs- og sommerdage, mens vinteren, de beskytte mod den lyse sne. Universal og høj kvalitet solbriller kamæleon dukket op på markedet relativt nylig. Nu kan du møde en masse lav kvalitet forfalskninger, der sælger til en lav pris.

Fotokromisk solbriller er opdelt i to kategorier: mandlige og kvindelige. Kvinders modeller ser elegante, frame indrammet dekorative elementer, linserne er små. Mænds solbriller er massive og fastholdelsesanordninger former. Men der er muligheder, der er designet en lille indlagt rammer, men det er som regel lav-key.

Uanset til hvilket formål udvælges fotokromiske briller, skal du følge nogle regler:

  • De, der har høje kindben og en person skal vælge en sammensnøret model.
  • Hvis en person er smal, er det nødvendigt at vælge solbriller kamæleon firkantet form med en tynd kant til kvindelige modeller og massive mænd.
  • Ekstraordinær person bør være opmærksom på de små runde briller lyse farver og uregelmæssig form.

Solbriller kamæleon perfekt supplement billedet af en person, virksomhed. De skal kombineres med andet tilbehør i farver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.