Hjem og familieTilbehør

Barbering - hvordan man kan vælge, og hvad man skal kigge efter

I dag, handelsvirksomheder tilbyde deres kunder et stort udvalg af husholdningsapparater, der gør det rigtige valg og købe den ønskede enhed ved dig selv er meget vanskelig. Selvfølgelig, i de store shopping centre er bemandet med erfarne salgskonsulenter, der kan hjælpe med at gøre følelse af denne overflod. Men hvad hvis butikken er ikke sådan en specialist?

Emnet for vores dagens samtale vil være elektrisk barbermaskine. Sådan vælger du den rigtige model? Det er en, der vil passe til dig? Prøv at forstå.

Hvad er den elektriske barbermaskine er bedre? Dette spørgsmål kan betragtes som retorisk, fordi det hele afhænger af, hvordan du kommer til at bruge det - dagligt eller lejlighedsvis, i hjemmet eller på farten.

Hvad er det barbermaskine

Alle produkter i denne gruppe tilbydes i dag kan opdeles i to systemer:

- Rotary;

- Net.

Købere og eksperter er enige om, at de instrumenter, hvor roterende system, f.eks, en elektrisk barbermaskine Philips, effektive barbering korte børster, og med en længere ansigts hår fremragende job gitter mekanismer, for eksempel, Panasonic, Braun. barbering hastighed og dens kvalitet er i høj grad afhængig af, hvor meget skær har en mekanisme.

Rotary barbermaskiner har som regel to eller tre af dem, og mesh kan udstyres med en eller tre hoveder. Ud fra antallet af disse elementer afhænger af prisen på enheden.

Razor til brug i hjemmet

Så du har besluttet, at du har brug for en anordning til daglig brug i hjemmet. Men hvordan du vælger en barbermaskine? I dette tilfælde giver det mening at købe den mekanisme, der er udformet som en tør og en våd (med fløde) barbering. Denne model har flere fordele, hvoraf den ene -Let at opretholde, at for at rense det, du behøver ikke særligt udstyr og værktøj. Det kan simpelthen skylles under vandhanen. Desuden kan anordningen lagres i badeværelset - et rum med høj luftfugtighed. Denne model kan også bruges til tør barbering. I begge tilfælde er det opnået en meget god effekt.

Det skal bemærkes, at markedsmekanismerne for våd barbering er næsten et monopol af Panasonic. Deres eneste konkurrent - Braun Shave 2550.

Road shaver

Hvis du ofte efterlader på forretningsrejse, så vil du nærmer dig en anden model -dorozhnaya elektrisk barbermaskine. Sådan vælger du den rigtige enhed? Vejen er meget vigtigt alle detaljer.

Denne barbermaskine er værdsat primært for hastigheden af opladning af batteriet og dets kapacitet. Mere rummelig batteri, selvfølgelig, vil koste mere. Det kan genoplades ved hjælp af ledningen eller induktion base. Vær opmærksom på de modeller, der kan oplades fra en bil cigarettænder. Jeg er enig, at det er vigtigt at rejse.

trimmer

Denne enhed til hår trimning og lange børster. De er udstyret med mange barbermaskine. Hvis du beslutter at vokse en overskæg eller skæg, en sådan anordning, du ikke ligefrem ondt. Flydende trimmer følger konturerne af ansigtet, der vil hjælpe opretholde den ønskede længde, endog meget kort stub.

Ekstra

Ofte kvinder, der ønsker at gøre en gave til en elsket, spørge om, hvordan man vælger en mænds barbermaskine. Ud over disse egenskaber bør være opmærksomme på de ekstra funktioner på enheden:

- indikator batteriniveau;

- Flydende barbering hovedet;

- automatisk beskyttelse mod overopladning;

- en advarsel om behovet for at rense enheden, osv

Derfor skraberen "smartere" jo dyrere det er det værd.

pris

I dag er prisen på de beskrevne enheder spænder fra 25 til 250 $. Sådan forskel kan forklares ved tilstedeværelsen eller fraværet af yderligere funktioner. Dette kan være en flerhed af forskellige indikatorer, flydende krystaller, særligt stærke materialer boliger automatisk spænding switching, tilstedeværelsen af forskellige tilstande, etc. Men af alle disse udskejelser kan fraviges ved at købe en ganske anstændig model for $ 40-60.

Vi præsenterer dig nogle af de mest eftertragtede og populære muligheder. Hvis du har brug road elektrisk barbermaskine, hvordan du vælger det fra en lang række gode modeller af kendte producenter? Spild ikke din tid forgæves. Panasonic ES RF31 - dit bedste valg! Det er værd at billig enhed (et gennemsnit på 3.000 rubler), barberer både tør og våd, og gør det meget effektivt. Det betyder ikke forårsage irritation og allergiske reaktioner på huden. Stub er skåret så tæt på huden. Da stive hår fremragende job fleksible skær. Vandtæt boliger, der vil tillade dig at vaske barbermaskine under vandhanen.

Der er nogle mindre ulemper:

- ikke meget bekvemt trimmer;

- ingen selvrensende enhed.

Braun 720s-4 - en stor gave til den elskede

Model gittertypen. Prisen er i gennemsnit 6250 rubler. Fremragende kvalitet barbering. Den fungerer i to tilstande - tør og våd. Gitre er designet til 18 måneder. Karakteriseret barbering magt og høj hastighed. Stor batteri holder en afgift. På få minutter ved hjælp af hurtig opladning enheden er klar til trådløs brug.

ulemper:

- Høj pris gitre.

Elektrisk shaver Philips RQ 1260 CC

Dette er en stor roterende model. Den gennemsnitlige pris i Rusland - 9200 rubler. Det har en afgift indikator og rengøring station. Disse mænd, hvis hud er for irritabel, kan bruge barberskum. Modellen har tre fleksible skær.

ulemper:

- de høje omkostninger.

Panasonic ES-GA21 til sart hud

Høj kvalitet barberkniv til at fjerne børster hårdhed. Det har en interessant design, men kroppen er ikke for stærk, så det kan ikke anbefales at tabe det. Stort set ikke forårsager hudirritationer. Knivene kræver ikke udskiftning lang (3-4 år), anvendes det samme nummer og gitteret. Pris - 3000 rubler.

ulemper:

- soft cover og ikke dække;

- Arbejde kun på batteri.

Philips på 890 - den bedste roterende shaver

Egnet til både våd og tør barbering. Anvendes som lysnettet og fra batteriet. Klarer med bløde børster. Pris - 3200 rubler.

Vi håber, at du ikke vil have problemer, hvis du har brug for en elektrisk barbermaskine. Sådan vælger det, du allerede kender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.